Dvě čárky na testíku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17010
29.4.10 13:22

Ale testy nejsou přesné, ony jen určují, jestli jsou pozitivní nebo negativní - od určité hladiny HCG v krvi - od 10 nebo 20 či 25 jednotek. Proto testovací čárka taky nemusí zesilovat. Odběr krve a přesné stanovení hladiny HCG je daleko přesnější, než nějaké věštění ze sílící nebo nesílící čárky na testu :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.4.10 13:48

Tak teďka jsi mě zcela uklidnila :wink: V podstatě když se nad tím člověk zamyslí tak máš pravdu. Nějaké proužky to je o ničem, záleží určitě kus od kusy co a jak ukážou. Díky :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.4.10 17:45

Tak tady je fotečka…od vrchu je to 14 DPO, 16 DPO ráno a odpoledne. Dr. dneska viděl jenom zvětšenou sliznici, jinak zatím nic. Měla bych být 4+4 TT…Nevím no, celkem se bojím, je to moje první mimi tak jsem celkem ze všeho vyhukaná :-?

• Citovat
  • Upravit
17010
29.4.10 18:02

Ten 16DPO vypadá malinko tmavší a ta odpoledne zase trošku slabší než ta ranní, ale hodně záleží na tom jak moc naředěnou moč jsi měla, nejlepší je ráno a snažit se večer moc nepít a v noci nechodit čurat.
Na UZ nemusí být moc vidět, záleží, kdy jsi měla ovulaci a ne kdy ti začala MS. I když se to počítá podle 1. dne poslední MS, pak jsou mezi těhotnýma ze začátku docela velké rozdíly - myslím v nálezu na UZ. Pak taky hodně záleží na hladině HCG - na UZ je v děloze „něco“ vidět teprve od hladiny HCG nad 1000-1500, zezačátku bývá vidět dutinka. Určitě si tě pozval na kontrolu - za týden , za 2? Pokud tě neposlal na HCG, můžeš si pro klid duše zajít sama. Tam nezávisí na tom, jestli je to ráno nebo odpoledne a nemusíš být nalačno. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.4.10 18:18

Říkal ať příjdu za týden a že mi dá už obrázek z UTZ, že už by mělo jít něco vidět. Tak uvidím…Viděl tam nějakou miniaturní tečku a to by prý měla být dutinka, ale že to není jisté. Počkám asi až do další kontroly u něho…Pokud to nevydržím tak si zajdu na krev :wink:

• Citovat
  • Upravit
86
29.4.10 18:22

ahoj veveruško tak sem dnes měla moc naročnej den.rano otevřu oči .apřítel mi říká tysi nejaká pobledla.aneš sem mu stačila odpovědět tak semi udělalo špatně.atak sem letela coto šlo na zachod atam to vypuklo byla sem tam asi deset minut.apak sem si šla lehnout.přítelova maminka pekla maso ale to vam byl ale puch.jak tak ležím acítím to tak mi přítel pro jistotu donesl kyblík kdybysem to nahodou nestihla :poblion: a jak ho donesl hned ho strčil podemě. :poblion: bylo mi dnes celej den moooc špatně.atak polehavám.ještě že pracuji doma.tak mužu polehavat :-)už se těším na ultrazvuk snad už tam bude srdíčko.ale ješte musím vydržet deset dnu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.4.10 18:32

Jo a kdyby se něco stalo tak HCG klesne, že? Jeee Boženko, já chci aby mi bylo taky tak špatně…aspoň bych věděla že je vše o.k. :lol: Kolikáty týden jsi, že už je ti tak blivno?

• Citovat
  • Upravit
86
29.4.10 18:38

doktor mi řekl v pondělí žesem tehotna.podle ultrazvuku sem 6+3 až 6+4celou dobu mi nic nebylo.vpatek sem si děla test avišel pozityvní .proužky byly moc silně zbarvené..ataky mi vpondělí braly krev a hcg mám moc vysoký.špatně mi začlo byt už od včera.chvilkama jeto nesnesitelné :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17010
29.4.10 19:12
Anonymní píše: Říkal ať příjdu za týden a že mi dá už obrázek z UTZ, že už by mělo jít něco vidět. Tak uvidím…Viděl tam nějakou miniaturní tečku a to by prý měla být dutinka, ale že to není jisté. Počkám asi až do další kontroly u něho…Pokud to nevydržím tak si zajdu na krev :wink:

no vidíš, že tam byl aspoň malý náznak :wink: , za týden tam už určitě bue pěkná dutinka a malá tečka uvnitř :wink: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17010
29.4.10 19:15
božena píše:
ahoj veveruško tak sem dnes měla moc naročnej den.rano otevřu oči .apřítel mi říká tysi nejaká pobledla.aneš sem mu stačila odpovědět tak semi udělalo špatně.atak sem letela coto šlo na zachod atam to vypuklo byla sem tam asi deset minut.apak sem si šla lehnout.přítelova maminka pekla maso ale to vam byl ale puch.jak tak ležím acítím to tak mi přítel pro jistotu donesl kyblík kdybysem to nahodou nestihla :poblion: a jak ho donesl hned ho strčil podemě. :poblion: bylo mi dnes celej den moooc špatně.atak polehavám.ještě že pracuji doma.tak mužu polehavat :-)už se těším na ultrazvuk snad už tam bude srdíčko.ale ješte musím vydržet deset dnu :hug:

no vidíš jak se ti nevolnosti pěkně rozjely, já teda zvracela jen 2× a to při nevhodné kombinaci antibiotika a kyselého jídla a pak při smardu z našeho kocoura, ale naštěstí jsem měla prázdný žaludek, tak jen naprázdno…ale jinak mi bylo nejvíc blbě od 6. do 9.tt (říká se že je to „nejnáročnější“ období)
nevolnosti a zvracení jsou způsobené zvýšující se hladinou HCG, ale každá ženská to má jinak, některé není špatně vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17010
29.4.10 19:17
Anonymní píše:
Jo a kdyby se něco stalo tak HCG klesne, že? Jeee Boženko, já chci aby mi bylo taky tak špatně…aspoň bych věděla že je vše o.k. :lol: Kolikáty týden jsi, že už je ti tak blivno?

jj, buď klesne, a nebo se nezvyšuje tak jak má - tam je třeba hlídat kontrolovat opakovaně UZ a i krev, aby to nebylo mimoděložní, ale tím tě nechci strašit :hug: , zatím neznáš ani jednu hodnotu HCG :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.4.10 19:35
veveruskaa píše:
Anonymní píše:
jj, buď klesne, a nebo se nezvyšuje tak jak má - tam je třeba hlídat kontrolovat opakovaně UZ a i krev, aby to nebylo mimoděložní, ale tím tě nechci strašit :hug: , zatím neznáš ani jednu hodnotu HCG :wink:

Ale u mě to mimoděložní nebude, když dr. viděl zvětšenou sliznici a náznak dutinky přímo v děloze, ne? Tak uvidíme zase příští týden… :wink:

• Citovat
  • Upravit
17010
29.4.10 19:43
Anonymní píše:
veveruskaa píše:
Anonymní píše:
jj, buď klesne, a nebo se nezvyšuje tak jak má - tam je třeba hlídat kontrolovat opakovaně UZ a i krev, aby to nebylo mimoděložní, ale tím tě nechci strašit :hug: , zatím neznáš ani jednu hodnotu HCG :wink:
Ale u mě to mimoděložní nebude, když dr. viděl zvětšenou sliznici a náznak dutinky přímo v děloze, ne? Tak uvidíme zase příští týden… :wink:

Je to malá pravděpodobnost, já jen psala, jak se to hodnotí, když stoupá, klesá, nebo stoupá málo :wink: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
29.4.10 21:33

veveruško mam menší dotaz.před bul hodinkou mi zabolelo v podbřišku.ja a přítel smese vylekaly. :-( znamenáto žeje něco špatně??neublížilo to mimcu?? :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17010
30.4.10 08:13

Na bolesti se připrav, ty budou, děloha se natahuje a roste a vazy, které jsou normálně v klidu, tak se taky natahují. Můžeš cítit tlaky a tahavé a píchavé bolesti v podbřišku, nebo tahání a píchání v tříslech. Neměly by to být kruté křeče. Neboj se je to normální :hug: .
A nezvedej těžké věci, max do 3kg a netahej je břichem, snaž se používat svaly na pažích. Pokud ti nebude dobře, buď pobolívání bříška nebo špatně, lehni si a odpočívej, najdi si polohu, ve které ti bude nejlíp. Ale snaž se i pohybovat ať nemáš moc nízký tlak. Opatrně vstávej, může se ti zatočit hlava.

A hlavně pokud se to má podařit, tak se to podaří, moje dr., říkala, i kdybych běhala 40km, což jsem teda nedělala :wink: Miminka jsou děsně odolný :-) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí