Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
nezoufej, uvidíš, že to bude v pořádku, smůly už sis vybrala dost ![]()
děkuji si moc hodná.mám te jako svou kamaradku
.takovích lidí je malo .jasem už druhou noc špatně spala.bolímě v noci hrozně nohy.přítel mi říkal žeto asi souvisí smím těhotenstvim.rano se semnou zase rozloučil ašel zase doprace.jasem si od příštího tydne nahlasila v praci dovolenou.tak budu odpočívat ![]()
Určitě odpočívej, pokud tě bolí svaly na nohou a nebo máš takový tupý pocit v nohách, a nebo třeba křeče, tak si zkus koupit hořčík, třeba to pomůže, snaž se taky dost pít.
2 týdny do další kontroly jdou vydržet.
Já na začátku byla na kontrole 4+4 - to byla jen dutinka v děloze, a pak 6+6 a srdíčko už bylo a dostala jsem průkazku
.
Takže jestli jsi byla v 6 týdnu tak to je 5+ něco a srdíčko být ještě nemusí, za 2 týdny určitě bude. ![]()
doktor mi napsal do papíru 6+3 6+4.dnes sem volala kvuli te kvy.asestra mi řekla.že těhotná sem ažejeto hodně vysoké ![]()
tak to gratuluju
...... někdo má
později, třeba až v 8 týdnu tak pokud jsou dobré testy, tak je velká naděje, že bude i srdíčko ![]()
záleží taky na tom jak dobrý má dr. ultrazvuk ![]()
jen se ještě bojím toho ultrazvuku .ato žeto bude špatné vajíčko.ty nohy bolí čím dal tím víc.mam pocit jako kdybysem šla velkej adlouhej maraton.chvilkama mito ijako brní atešknou.piji dosti ale obavam se že dnes zase neusnu.kamaradka mi dnes psala žejí zase otekali ![]()
bojí se každá těhotná, to je normální
pokud by ti nohy otékaly, tak k dr. rozhodně zajdi dřív a kup si to magnesium ![]()
dobře skusím si jí koupit zítra.snad zabere.také mi zebou nožky.celý dny chodím v teplých ponožkach astejně zebou.atak sem dostala od přítele chlupaté papučky.v podobě kravičky ![]()
dnes mi bylo poprvé špatně.atak malinko jim.při pohledu na jídlo semi zveda žaludek ![]()
Ahoj holky, chtěla jsme se zeptat. Testy 14 DPO i 16 DPO mám úplně stejně silné. Myslíte, že je to normální nebo je něco špatně? Nejsou ještě tak silné jak kontrolní čárka…
zkus dát fotku, ale já to měla podobně, udělej si další tak za 3 dny a uvidíš ![]()
Příjdu domů až večer, tak potom můžu dát fotečku
Tak nějak jsem potřebovala uklidnit. Dneska jdu k doktorovi, ale to on stejně nic nepozná. Tak zkusím zase testovat později ![]()
taky je dobré si nechat vzít krev na HCG a po 2 dnech kontrolní odběr, za ty 2 dny by se mělo nejmíň zdvojnásobit, zkus se domluvt s dr. a kdyžtak můžeš i jako samoplátce, max. to stojí do 200kč ![]()
No právě, že za ty dva dny by to mělo být dvojnásob…takže na tom dnešním testu by měla být obě čárky stejné. No nevím teda
A ty jsi to taky tak měla???