Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
pokud to není jasně červená krev tak neplaš, běž odpočívat, pokud to přestane, tak bych to neřešila a pokud by to bylo i zítra, tak zavolej k dr. a domluv se s ním
![]()
kdyš jase tak bojim.sem dnes zase sama doma.jsouto takově světle hmědé kousky.nic mi nebolí.jen mi rano bylo moc špatně acele dopoledne sem prozvracela.pujdu si dat sprchu a uvidím.psala sem přitelovy doprace akdybyto nepře šlo tak nevím jak to zítra udělat s doktorem.ten muj tam bude až ve čtvrtek ![]()
Neboj se, já vím je to hrozné, mám taky svou zkušenost, která nedopadla dobře, ale to bylo hned na začátku…
domluv se s přítelem a kdyby to nepřešlo, tak normálně zítra zajeďte na pohotovost na gynekologii do nemocnice
nebo kdyby to bylo jasně červené tak hned, nebo co nejdřív to půjde…
dobře.uvidím dozíra.rano musím k obvodakovi na krev.snad se mutam zase nepozvracím.přítel mi každou chvilku kontroluje po smskach.zatím jeto ok.auvidím rano.pakse dyštak ozvu
jinak ti moooc děkuji za oporu ![]()
ahoj veveruško tak sem tu.druhej den sem musela jít k doktorovi.prohlídl mě anic nezjistil.další den sem šla na kontrolu ke svému gindaři.prohlídlmě aříkal že je vše vpořadku.atak sem byla moc rada.tal mi nějaký tabletky abysem nešpinila anekrvacela.taky sem si musela koupit vitamíny pro těhotné.taky mi napsal neschopenku.nesmím nic dělat.anesmím chodit na prochazky.musím jen ležet aležet.muj přitel se musí omě starat.anesmím se namahat astresovat.už dvadny mám děsné chutě.normálně zavinače nejím protožemi vždy smrděly.ale ted bysem se ponich mohla utlouct
přitelova maminka mi koupila malou skleničku aja sem ji celou slupla.abyla sem chutově spokojená
![]()
ahoj, tak vidíš, máš to zkontrolované, neschopenku a tabletky, co ti napsal - jak se to jmenuje?
tak pěkně odpočívej a uspokojuj chutě
![]()
tabletky mi napsal ASCORUTIN-jednu rano ajednu večer.avitamíny semsi koupila CALIBRUM-babyplan.jeto multivitamín s mineraly pro těhotné.bere se jedna deně.tu neschopeku víceméně domluvia moje šefová.vysvětlila mu že mám opravdu naročnou praci.ale mě řekl žemiji stejně da žesem měla hnědy vytok.atak chodí venčit přítelova mamka.ale pejskove sni nechcou chodit
![]()
nojo pejsci jsou zvyklí na tebe ![]()
Ascorutin je vitamín na cévy
a Calibrum babyplan - uvidíš jestli ti po něm nebude více blbě, jak je tam moc vit. skupiny B tak si na to těhulky stěžují, uvidíš, kažopádně nevolnost by měly s koncem prvního trimestru přestávat, ale každá to má jinak…
no užty vytamíny beru od včerejška.ajemi zatim dobře.musímto zaklepat
.pujdu se projit po schodech.ahned zase dopostele ![]()
ahoj veveruško tak sem tady zase.cele dny polehavám.jak tak dnes polehavám tak sem nečekaně kýchla.adoknce mě zabolelo v bodbřišku.bojím se abyse něco nestalo tím kýchnutím.bojím se poradmi prosím.myslíš žeto to bude dobré??nikdy semito nestalo. ![]()
Neboj, to je úplně normální, já to mám doteďka, když kýchnu, tak mě zabolí podbříšek, jsou tam ty vazy citlivé a všechno se to natahuje, jak děloha roste, nic to není neboj se.
V.
takto ti teda moc děkuji .moc simě potěšila.ještě mám malej dotaz.ikdyš se zaněj stydím.doktor mi zakazal sex.ale ja i muj přitel sme měly oba chut.ale nesexovalisme.jen smese mazlily a laskaly
přitel mě laskal jen na poštěvačku.měla sem i malý orgazmus.jen sem se zalekla jestly nemohu takto ubližit tomu malemu v bříšku.nevím komu bysem se stimto mohla svěřit a poradit
sem malinko v rozpacích ![]()
pokud jsi špinila, tak ti to dr. zakázal kvůli tomu …já myslím, že takhle by to nemělo moc vadit, pokud to nebudete dělat často ![]()
v kolikátém týdnu jsi?
včera byto mělo byt desatý tyden.ve čtvrtek jdu nakontrolu ataky už dostanu těhotenskou prukazku.jasem špinila přej kvuli tomu žemi den předtím dělaly ultrazvuk vnitřně atím seto prej podraždilo.protože tam dal malo gelu.abolelelo měto kdyš mito tam daval.ted už beru jednu tabletku deně.už vubec nešpiním.už par dní každe rano pravidelně zvracím ašíleně me bolí prsa.to mazlení spřítelem bylo jen dvakrat.ato jen jednou tydně.ted už se budu snažít vydržet ten pust. ![]()
ahojky veveruško tady je naše druhá fotečka.jsem 11+5
jsme oba vpořadku.přitel byl semnou na ultrazvuku.abyl tak nadšený až se tam rozplakal aja sním.tluče nam i srdíčko
![]()