Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak jestli byli oba dva testy pozitivní, druhý dokonce silnější, zřejmě těhotná jsi ![]()
Tak potichoučku gratuluji ![]()
také se připojuji k Janince
potichoučku posílám gratulaci
udělej si test hned po ránu
a máš jistotu
držím palečky
![]()
No já předpokládám, že těhulka budeš. Můžeš s klidným srdcem k doktorce, ukázat test a nechat se vyšetřit. Myslím, že negativní odpovědi na tvou otázku, zda jsi těhulka, se nedočkáš, takže taky gratuluji ![]()
Gratuluji!Já na test taky koukala ja tele a i ta barva se měnila.myslím těch pásku když tak si kup ještě jeden ať to máš potuplované a domluv se na gyndu.
Jinak mi mensruae nepřišla 2 dny a už to bylo na testu vidět
Souhlasím, já si dělala test, hned v den, kdy měla původně přijít menstruaci a byl pozitivní, slaboučce růžově, ale byl, takže gratulace.....tfuj tfuj tfuj
![]()
asi pravděpodobně budeš,ale ještě vyčkej tak dva týdny,já jsem byla těhu 3 týdny a doktorka tam nic neviděla,řekla že se tam něco děje a ani odběry z moče to na 100% nepotvrdily,že bylo moc brzo,asi až po 5týdnech něco vyděla…Dnes mám 9měsíční dítko. Tak držím palce ![]()
Určitě jseš, hcg by ti nestoupnul jen tak! Nestresuj se a užívej si to
![]()
Moc Vám všem děkuji mám stoho radost.A už se ani nebojím dnes si zajdu k paní doktorce
Děkuji
![]()
byla jsem u doktorky a zatím nic nezjistila ,ale vzala si krev tak netrpělivě čekám ![]()
A budeš si ještě dnes volat na výsledky ? Držim pěstičky !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mám si tam zavolat až zítra.Ale mám ještě jednu otázku jestli jsem těhotná je lepší odejít hned z práce nebo to mám zvládnout nějaké ty měsíce.Jsou tam dost cítit chemické výpary benzinu a lihu ![]()
Ahoj chci se zeptat měla jsem pohlavní styk v dny ovulační a už 6dní se nedostavila menstruace a skoušela jsem těhotenský test a byl pozitivní a druhý den byl tmavší myslíte si že jsem těhotná mám strach že budu sklamaná když pujdu k doktorce a řekne my něco jinýho děkuji