Mám pozitivní test - jsem opravdu těhotná?

lennikk
2.5.10 20:06

jsem těhotná

Ahoj chci se zeptat měla jsem pohlavní styk v dny ovulační a už 6dní se nedostavila menstruace a skoušela jsem těhotenský test a byl pozitivní a druhý den byl tmavší myslíte si že jsem těhotná mám strach že budu sklamaná když pujdu k doktorce a řekne my něco jinýho děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
28414
2.5.10 20:08

Tak jestli byli oba dva testy pozitivní, druhý dokonce silnější, zřejmě těhotná jsi :wink:
Tak potichoučku gratuluji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2056
2.5.10 20:15

:-) také se připojuji k Janince :-) potichoučku posílám gratulaci :-) udělej si test hned po ránu :-) a máš jistotu :-) držím palečky :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22044
2.5.10 20:16

Myslím, že taky můžu gratulovat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3127
2.5.10 20:16

No já předpokládám, že těhulka budeš. Můžeš s klidným srdcem k doktorce, ukázat test a nechat se vyšetřit. Myslím, že negativní odpovědi na tvou otázku, zda jsi těhulka, se nedočkáš, takže taky gratuluji :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
362
2.5.10 20:30

Gratuluji!Já na test taky koukala ja tele a i ta barva se měnila.myslím těch pásku když tak si kup ještě jeden ať to máš potuplované a domluv se na gyndu. :potlesk: Jinak mi mensruae nepřišla 2 dny a už to bylo na testu vidět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5394
2.5.10 21:07

Souhlasím, já si dělala test, hned v den, kdy měla původně přijít menstruaci a byl pozitivní, slaboučce růžově, ale byl, takže gratulace.....tfuj tfuj tfuj :palec: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12064
2.5.10 21:51

Myslím, že ti také můžu pogratulovat :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.5.10 21:53

asi pravděpodobně budeš,ale ještě vyčkej tak dva týdny,já jsem byla těhu 3 týdny a doktorka tam nic neviděla,řekla že se tam něco děje a ani odběry z moče to na 100% nepotvrdily,že bylo moc brzo,asi až po 5týdnech něco vyděla…Dnes mám 9měsíční dítko. Tak držím palce :palec:

• Citovat
  • Upravit
2681
2.5.10 22:21

Určitě jseš, hcg by ti nestoupnul jen tak! Nestresuj se a užívej si to :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lennikk
3.5.10 05:59

Moc Vám všem děkuji mám stoho radost.A už se ani nebojím dnes si zajdu k paní doktorce :dance: Děkuji :-D :palec:

• Citovat
  • Upravit
navstevnici
3.5.10 07:52

lennikk

Držim pěstičky !!! Napiš jak to dopadlo u mudr :mavam:

• Citovat
  • Upravit
lennikk
3.5.10 10:45

byla jsem u doktorky a zatím nic nezjistila ,ale vzala si krev tak netrpělivě čekám :think:

• Citovat
  • Upravit
navstevnici
3.5.10 10:49

lennikk

A budeš si ještě dnes volat na výsledky ? Držim pěstičky !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Citovat
  • Upravit
lennikk
3.5.10 10:53

Mám si tam zavolat až zítra.Ale mám ještě jednu otázku jestli jsem těhotná je lepší odejít hned z práce nebo to mám zvládnout nějaké ty měsíce.Jsou tam dost cítit chemické výpary benzinu a lihu :roll:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex