Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
A který ti řekla týden?
2700 to je už hafec, já měla minulý týden jen 661.1 a to mi řekli že to je tak 3.-4. týden
začínám 4 týden. a termín bych měla mít 24.12.2010
super, že? ![]()
Do práce, no já bych teď měla být tak 4.-5. týden, tak si říkám jestli těch 661.1 teda nebylo nějak málo
ale taky jsem mohla být na začátku třetího no těžko říct, mě čeká dr. 10.5.
A jinak strašně moc gratuluju ![]()
děkuju. a ty nebud smutná dívala jem se na tabulku a vycházítí to podle ní. neboj je to dost. uvidíš. pak dej vědět, jak tam pujdeš. ![]()
to jo měla. mám i nemocenskou nakonec mi jí dala. ale ted mě zajímá to budu zavřítá 9 měsíců doma. nebo můžu chodit i ven, jestli chodí kontrola po těhotných?
Lennikk: No záleží,co ti napsala do neschopenky…Já třeba nemám vypsanou diagnostiku,ale u vycházek mám zapsáno dle potřeby,takže já si běhám kdy chci a kde chci…Pokud tam nic nemáš,tak se s ní určitě domluv,aby to nebrali jako vubec žádné vycházky.
Taky jsem přemýšlela kdybych měla nemocenskou jaké by to bylo a samozřejmě pozitivum je, že si to těhu krásně užiješ v klidu, žáden stres, vše stíháš, no prostě balada
Ale na druhou stranu míň penízků no… Já asi budu muset makat a ještě si něco vydělat než nebudu moct
Ale tak já sedím v kanclu, takže pohoda, občas se tu sice stříkají armatury barvou nebo jde cítit ředidlo ale to se domluvím, že když to budou dělat budu doma nebo něco
Navíc přítel dělá doma, a kdybych byla doma i já, za chvíli bychom si lezli na nervy ![]()
dneska jsem volala doktorce ohledně vycházek. a ona mi řekla že 14 mám bez vycházek a pak se domluvíme, tak se jí zeptám jestli mě taky nenapíše podle potřeby. ![]()
Já myslím že určitě… vždyť budeš potřebovat hodně věcí zařídit, navíc potřebuješ pohyb, aspoň procházky a tak… nemůže tě přece na 9 měsíců zavřít doma ![]()
to bych byla opravdu jak ve vězení
. a já si chci těhotenství opravdu užít.
.
jo a HCG jsem měla 2700