Mám pozitivní test - jsem opravdu těhotná?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10566
5.11.13 08:18

Pokud by byla ve 14tt, tak by test byl určitě pozitivní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
5.11.13 08:27
@michalpk píše:
No spíš já jsem takový že se bojím jsem takový no… já vím že břicho neroste hned ze začátku těhotenstvi ale až cca ve 14 týdnu a pokud nějak otehotnela pred branim prásku coz je myslím nemožne protože antikoncepce se zacina brát pri konci menstruace tak by práve ted mela mit 14 týden a to mě uplně zarazilo a rozhodilo… ale diky za rady… řikal jsem ji at fiči k doktorovi a ona to je zbytečně a já se prám jeslti cití změny a ona ne potom mi večer řekne ale fakt mam vetsi bricho apod… a me takové veci dokážou rozhodit… ale řekl jsem ji ted že bez kecu povali k doktorovi zítra si to zjistit at je to 100%vám děkuji za rady trochu jste me uklidnili… :-)

Hele, 100% zamezit těhotenství jde jen nesexováním :lol: Pokud máš strach, tak doporučuji nespoléhat jen na přítelkyni a používat zároveň i kondom nebo minimálně přerušovanou soulož. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3441
5.11.13 08:35
@michalpk píše:
Zdravím chci se zeptat přítelkyně bere prášky už čtvrtým měsícem…

poprve kdy je začala brát se ji hned dostavila krev asi díky práškum ale prvni menstruaci vynechala…
druhou už normálně měla a třetí měla taky nějakou tu krev… chci se zeptat muže být i přesto těhotna… v 2 měsící braní prásku jsme delali test a výšel 2× negativni test dělán v odpolednich hodinách…

bojim se toho že ta krev nebyla menstruace ale jen nějake uvolnování díky prášku…
po 3 mesících prášky změnila a ted užívá nové… ale nějak se ji zvětšilo briško… + mi řikala že má citlivé bradavky… a já s tím chci něco dělat do té doby dokud se to ještě dá… před týdnem jsme dělali test zase odpoledne a byl taky NEGATIVNI… přesto se ptám jestli být těhotná muže

plánovana další menstruace je za týden…

To jsou prostě hormony. Od toho je to hormonální antikoncepce. Citlivé bradavky s hormony úzce souvisí. A to, že třeba neměla tak silnou menstruaci jako normálně, ale jen slabší krvácení, to je při antikoncepci taky naprosto normální…Negativní testy nejspíš odpovídají na Tvůj dotaz…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
michalpk
5.11.13 08:43

Díky ted jsem o mnoho lehčí spadl ze mě totiž obři kus a když jsme u toho přerušováni… o to nejde ale nikdy nevyvrchovlim do pritelkyne jen jednou a to kdzy mela antikoncepci takze myslím ze v pohode a potom testy negativni dbre diky za uklidneni…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex