Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@michalpk píše:
No spíš já jsem takový že se bojím jsem takový no… já vím že břicho neroste hned ze začátku těhotenstvi ale až cca ve 14 týdnu a pokud nějak otehotnela pred branim prásku coz je myslím nemožne protože antikoncepce se zacina brát pri konci menstruace tak by práve ted mela mit 14 týden a to mě uplně zarazilo a rozhodilo… ale diky za rady… řikal jsem ji at fiči k doktorovi a ona to je zbytečně a já se prám jeslti cití změny a ona ne potom mi večer řekne ale fakt mam vetsi bricho apod… a me takové veci dokážou rozhodit… ale řekl jsem ji ted že bez kecu povali k doktorovi zítra si to zjistit at je to 100%vám děkuji za rady trochu jste me uklidnili…
Hele, 100% zamezit těhotenství jde jen nesexováním
Pokud máš strach, tak doporučuji nespoléhat jen na přítelkyni a používat zároveň i kondom nebo minimálně přerušovanou soulož. ![]()
@michalpk píše:
Zdravím chci se zeptat přítelkyně bere prášky už čtvrtým měsícem…poprve kdy je začala brát se ji hned dostavila krev asi díky práškum ale prvni menstruaci vynechala…
druhou už normálně měla a třetí měla taky nějakou tu krev… chci se zeptat muže být i přesto těhotna… v 2 měsící braní prásku jsme delali test a výšel 2× negativni test dělán v odpolednich hodinách…bojim se toho že ta krev nebyla menstruace ale jen nějake uvolnování díky prášku…
plánovana další menstruace je za týden…
po 3 mesících prášky změnila a ted užívá nové… ale nějak se ji zvětšilo briško… + mi řikala že má citlivé bradavky… a já s tím chci něco dělat do té doby dokud se to ještě dá… před týdnem jsme dělali test zase odpoledne a byl taky NEGATIVNI… přesto se ptám jestli být těhotná muže
To jsou prostě hormony. Od toho je to hormonální antikoncepce. Citlivé bradavky s hormony úzce souvisí. A to, že třeba neměla tak silnou menstruaci jako normálně, ale jen slabší krvácení, to je při antikoncepci taky naprosto normální…Negativní testy nejspíš odpovídají na Tvůj dotaz…
Díky ted jsem o mnoho lehčí spadl ze mě totiž obři kus a když jsme u toho přerušováni… o to nejde ale nikdy nevyvrchovlim do pritelkyne jen jednou a to kdzy mela antikoncepci takze myslím ze v pohode a potom testy negativni dbre diky za uklidneni…