Mám pozitivní test - jsem opravdu těhotná?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
navstevnici
3.5.10 10:59

lennikk

Tak to já osobně bych neváhala z odchodem na nemocenskou !! Jestli jsou tam takové pracovní podmínky,tak bych byla stopro doma.Záleží taky na doktorovi,ten můj mě honil do práce a málem jsem na to doplatila ! Děkuju bohu,že mi tady běhá už skoro pětiletá dcerka.Doktor si toho byl vědom ,jak málem mohlo být povšem a pak taky byl jak milujus. A práce by se měla přizpůsobit těhulce a dát jí odpovídající práci.A výsledky až zítra ? Já mohla volat za tři hodinky :zed: ,tak pevné nervíky do zítra :hug:

• Citovat
  • Upravit
lennikk
3.5.10 11:08

jsem nervozní.už at je zítřek at vím jak na to jsem. chtěla jsem v práci zůstat, kvůli penězům, ale za zdraví miminka mi to nestojí.

• Citovat
  • Upravit
3776
3.5.10 11:23

Ahoj, vim co to je cekat :) taky mi vysel testik, valila jsem hned k dr. a taky nic nevidel jeste :( jenze me ani neposlal na krev, tak jsem si zasla sama jako samoplatce a vysla mi hcg 661.1, na ultrazvuk jdu az 10.5. tak taky cekam a doufam ze uz tam neco bude :) Taky potichu gratuluju ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lennikk
3.5.10 11:31

děkuji. ale mám strach. já ani nedospím. doktorka říkala že bych měla být ve 4 týdnu, tak uvidíme :-)

• Citovat
  • Upravit
3776
3.5.10 11:32

No já jsem právě taky tak nějak :) A nestresuj se zbytečně teď musíš být v klidu, já se taky snažím, i když to čekání je teda děs :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lennikk
3.5.10 11:37

ale je to krásný pocit, když vím že tam někde ten drobek je :-) . teda doufám. tak taky tobě tiše blahopřeji :-D

• Citovat
  • Upravit
2858
3.5.10 13:32

Holky zlaté, těhotné určitě budete, já to brala jen podle těhotenského testu,jelikož mi bylo vždy řečeno, pokud je tam jeden proužek, může se test mílit,ale jakmile jsou tam už dva, tak se test neplete. A když jsem šla v 7.týdnu na UZ,tak byla vidět jen taková malá ťupka jako špendlíček…takže nebojte,že nic nebylo vidět :kytka:
Lennikk: Určitě řekni u doktorky,kde pracuješ a v jakých podmínkách…určitě tě nechá doma nebo doporučí jinou pracovní pozici…Já sem byla skoro hned doma…sice jsme jen pedagog,ale výtvarný a dělala jsem s různými barvami a hlavně to bylo v době,kdy se rozmohla prasečí chřipka, tak aby mě děti ve škole nenakazily :-) Jinak držím palečky všem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12064
3.5.10 13:50

Holky, to jsou tak krásný zprávy, určitě těhotné jste. Moooc vám ještě jednou gratuluju :kytka: . Já byla u dr.až v 8+(asi)3 a srdíčko i mímo bylo krásně vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lennikk
4.5.10 08:42

ahojte. dneska si budu volat k doktorce, ale jsem s toho vyklepaná jaká bude odpověd. :roll:

• Citovat
  • Upravit
3776
4.5.10 08:47

Tak dej hned vědět a napiš i kolik jsi měla to HCG, já ho měla minulý týden v úterý 661.1

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lennikk
4.5.10 08:50

po 9 hodině budu volat, tak pak dám vědět. :-D

• Citovat
  • Upravit
2858
4.5.10 09:25

Lennikk:Tak co?? :srdce:

• načítám...