Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
No 14dní nějak vydržíš a pak určitě budeš chodit ven
Jak říkala moje, těhotenství není nemoc ![]()
snad jo holky, jsem ráda že tu všechny jste protože by jsem se trápila sama a když mi řeknete dobrou zprávu je mi líp ![]()
Ahojky, může se přidat???
Patřím do jiné diskuze. Dnes už jsem měla stimulovat na umělé oplodnění, ale nedorazila MS. Test vyšel ihned pozitivní a to ne z ranní moče. Byla jsem dnes u dr, podle OVu (kterou mi hlídali) jsem asi 4+3. V děloze není nic vidět a děložní sliznice je nízká 7 mm, minulý týden byla 8mm (takže by se měla zavrtáváním spíše zvětšovat a ne naopak). Vzali mi krev - zítra bude výsledek. Dr. říkala, že šance je velmi malá. Spíše tam bylo a odchází nebo nedej bože mimoděložní. Jak to máte vy s ult. a výškou sliznice, když jste také na začátku.
Díky za odpovědi
Tak to já asi nemůžu poradit, protože já byla u dr. hodně brzo asi a ještě nenašel nic ani na prohmat ani na utz, více budu vědět 10.5. ![]()
Krišpíno, nemůžu poradit, já se na tohle neptala, tak opravdu nevím ![]()
taky nemůžu poradit. protože vím že jsem těhotná podle krve, ale na ult. jdu až 20.5.
Krišpíno, výšku sliznice asi holky vědět nebudou, ale otázka jak se to dá přesně změřit. Pokud jsi na začátku na utz fakt nic vidět být nemusí. Zatím si myslím, že vůbec není důvod k panice, jen počkat zítra na tu krev a pak jeste obden jednou.
Moc držím palce, ať vám to vyjde ![]()
PS: Bereš utrogestan?
Krišpíno, moc bych ti to těhu přála. Pokud ti vyjde zítra test z krve negativní, tak nevěš hlavu, mohlo by být ještě brzy, mě bylo řečeno, že to chce tak kolem deseti dnů zpoždění. Tak držím
, ať to vyjde. Nezapomeň nám pak dát vědět, ju?
Ve čtvrtek to bude 14 dní zpoždění a dnes je to 9.tý den od injekce Agolutin na vyvolání ms, v případě že bych těhotná nebyla, takže věřím že jsem no..
Děkuji za odpovědi, věřím že hcg bude a ne malé, protože dnes byl další test a ještě rychlejší a jasnější. Kdyby byla prokrvená sliznice tak bych byla klidnější, ale i Dr. tomu moc nedává. Největší strašák je mimoděložní
Budu vás zítra informovat. utrogestan nemám, právě kvůli tomu riziku mimoděložního - aby ještě nepodpořil zavrtávání.
Cassiopea- já měla agolutin přesně jak ty v minulosti. Nechodí mi sama MS. Bylo to dvakrát, poprvé to dopadlo dobře a máme chlapečka, po druhé bohužel ne, ale ne kvůli agolutinu. Je to přírodní hormon a podporuje těhu.
ahojte holky. prosím vás bolí mě trochu pod břichem a dneska jsm měla narůžovělí výtok, ale četla jsem že 4 týdnu se to může stát. nevím co mám dělat. poradte. děkuju
Zavolej doktorovi a uvidíš. Kámoška krvácela, špinila v sedmém a řeklí ji že je to možné že se vajíčko pořádně zavrtává. Ale stejně to znamenalo pobyt 5 dní v nemocnici a rizikové těhotenství. Já jsem krvácela v 21 a bylo to prý s přetažení, teď už to je taky ok. Hlavně neplaš nečti na inetu a zkus zavolat doktora. Uvidíš co ti poví, ale bývá to normální hodně holek s kraje krvácí. Držím palec
Lennik - hlavu vzhůru, je to opravdu běžné, ale je lepší informovat lékaře.
Jinak já dnes volala Dr. hodnota hcg je 902, což je dost vysoké na to aby to nebylo vidět na ult. Opravdu to vypadá na mimoděložní, ráno, popř.během dne se dozvím ortel.
Holky omlouvám se, že vám sem lezu.
Krišpíno mi Dr. říkala, že těhotenství jde na UTZ vidět od 1500HCG. Moc ti přeji, aby ti to vyšlo ![]()