Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Russet dříve jsme brala HA, ale pak jsem zjistila že mám náznaky na trombózu a musela jsem prášky vysadit, s partnerem jsme si důvěřovali, ale byl večer a my byil na oslavě jeho bratrance narozenin byli jsme lehce podnapilí, vždy jsme to uhlídali, ale teď… nebyla bych jedna ta z matek která by šla na potrat kvůli neplánovanému těhotenství jak já říkám, život si řekl, že nám něco schází a tak nám dal tyhle neviňátka ![]()
@Russet celkový test o zdravotním stavu hned po té poslední MS jsem měla 3 týdny potíže se žaludkem a neskutečné křeče až k pláči nebyly k vydržení… doktorka se mi ptala zda nemohu být těhotná, ale mě to přišlo brzo, tak jsem to vyvrátila po 3 týdnech se to samo uklidnilo.
@nikcama píše:
@Russet dříve jsme brala HA, ale pak jsem zjistila že mám náznaky na trombózu a musela jsem prášky vysadit, s partnerem jsme si důvěřovali, ale byl večer a my byil na oslavě jeho bratrance narozenin byli jsme lehce podnapilí, vždy jsme to uhlídali, ale teď… nebyla bych jedna ta z matek která by šla na potrat kvůli neplánovanému těhotenství jak já říkám, život si řekl, že nám něco schází a tak nám dal tyhle neviňátka
Vy jste si důvěřovali (asi se štítil kondomu, že), takže mohlo dojít k oplodnění - přerušování není spolehlivá ochrana. Pak jste se hned rozešli. Myslím, že to není zrovna zodpovědné chování k těm neviňátkům.
@Russet ano možná nezodpovědné to je, ale určitě to nebylo záměrně se spolu vyspat a rozejít se to opravdu ne prostě se to stalo.