Mohu být těhotná? Menstuace slabá, zvýšená bazální teplota

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
29.8.18 11:17
@Ive89 píše:
Ahoj všichni mám takovou prosbu o radu.S mužem se snažíme o miminko už asi necelý rok.Skoro vždy mám pravidelnou menstruaci občas trochu opožděnou o maximálně týden.Nyní mám zpoždění 20 dní a před 10 dny těhotenský test negativní.Abych se trochu obhájila, že jsem nebyla na gyndě tak jsem měla skoro týden průjem a nyní má dr. dovolenou.Měla jsem i trochu žravku a divné chutě,bolení zad v kříži, větší únava, občas zvláštní čich jako bych cítila hnůj ale nikdo jiný nic takového necítil.Samozřejmě i trochu bolesti břicha a žaludku.Netrápí mě zvětšená a bolestivá prsa nebo nevolnosti jako když bych byla těhotná.Samozřejmě test si udělám jen se bojím trochu toho, že bude negativní a nevím teda co to se mnou je.Máte někdo nějakou zkušenost nebo radu?Děkuji

Udělej si ještě jeden test, ale podle toho co píšeš vypadá, že jsi těhu. Držím palečky a ať ti vyjde to co si přeješ :kytka:

• Citovat
  • Upravit
5
29.8.18 11:39
@Anonymní píše:
Udělej si ještě jeden test, ale podle toho co píšeš vypadá, že jsi těhu. Držím palečky a ať ti vyjde to co si přeješ :kytka:

Ahoj test jsem si dělala ale bohužel nic asi ani ducha tam nevidím.Zítra zkusim doktora je možné že i tak když mám dva testy negativní můžu být těhu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.8.18 11:43
@Ive89 píše:
Ahoj test jsem si dělala ale bohužel nic asi ani ducha tam nevidím.Zítra zkusim doktora je možné že i tak když mám dva testy negativní můžu být těhu?

testy nejsou 100% takže ano je to možné, ale taky je možné, že jsi si to vsugerovala jelikož s přítelem si přejete miminko.

• Citovat
  • Upravit
5
29.8.18 12:06
@Anonymní píše:
testy nejsou 100% takže ano je to možné, ale taky je možné, že jsi si to vsugerovala jelikož s přítelem si přejete miminko.

Díky moc za radu já to právě skoro vůbec neřeším.Řekla bych, že manžel to řeší víc :-).Uvidím zítra zkusím zajít k dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
29.8.18 13:27

Takže manžel si mimčo nepřeje, když přerušoval ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
29.8.18 14:07
@Etsien píše:
@Russet
to co popisuješ, je ovulační hlen..
Ale v počátcích těhotenství některé ženy popisují hustý světlý výtok, který normálně nemívají, někdy i dost velké množství, tělo tím myslím chrání děložní krček, aby se do dělohy nic nedostalo, infekce apod..

Já vím. Žadný výtok jsem v těhotenství nezaznamenala a nic mě nic nebolelo. Tak ani netuším, co všechno se bere jako příznak těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.8.18 14:44
@Russet píše:
Já vím. Žadný výtok jsem v těhotenství nezaznamenala a nic mě nic nebolelo. Tak ani netuším, co všechno se bere jako příznak těhotenství.

Já taky ne proto se ptám, mám zvětšené bradavky nebo-li spíše nateklé, ale bez bolesti. Moje máma měla klidné těhotenství a to jsem byla její vymodlené dítě. No, ale dneska spíše teď jsem si dělala test a vyšel negativní, jenže moje kamarádka říkala, že ji v prvním těhotenství vyšli taky negativně pak šla k doktorce na kontrolu ta ji nabrala krev přišla si pro výsledky a mezi dveřmi ji řekla ´´A slečno víte, že jste těhotná?,, Takže nevím zda mám věřit testům nebo to co se děje se mnou fakt netuším. O miminko se s přítelem nesnažíme, ale přírůstek mezi nás by jsme určitě uvítali. Kdybych opravdu byla těhotná tak se potrat VYLUČUJE!

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.8.18 14:48
@Etsien píše:
Takže manžel si mimčo nepřeje, když přerušoval ?

No přítel si myslí, že je na to brzo, ale jako určitě kdybych byla těhotná, tak interupci vylučujeme! Jde jen o to, že se o miminko nesnažíme.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.8.18 14:50
@Ive89 píše:
Ahoj test jsem si dělala ale bohužel nic asi ani ducha tam nevidím.Zítra zkusim doktora je možné že i tak když mám dva testy negativní můžu být těhu?

S testem mi to dneska vyšlo stejně ani duch ani náznak nic, ale cítím, že se mé tělo mění, že se s ním něco děje. K doktorce mě napadlo jít, ale nevím no. Asi ještě počkám týden zda mi dorazí další MS pokud ne je to asi jasné.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.9.18 13:54

Těhotná?

Ahoj holky jsem tu nová a potřebovala bych poradit.. 20.8 mi začala ms byla poměrně slabá a krátká 3-4 dny. 28.8 jsme s přítelem večer měli nechráněný sex od te doby je mi nějak divne bolí mě záda jakoby ledviny, hlava už minimálně třetí den, a ruce jako bych zvědavá něco fak těžkého, včera odpoledne jsem mela průjem jednou a večer asi 4× s nesnesitelnou bolesti břicha (křeče jako u ms). Prsa mě nijak nebolí na dotek. Udělala bych si test ale myslím, ze je na nej ještě brzo. Menstuaci mám docela nepravidelnou. Jinak už mám doma syna dvouletého a druhé mimco by nám nevadilo :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.9.18 15:46

Zdravím, 8let jsem brala HA a před třemi týdny jsem prášky vysadila. Menstruace nastala v době kdy měla. Trvala 5 dni. Šestý, devátý a desátý den po menstruaci jsem měla s přítelem nechraneny styk. Miminko by jsme rádi oba tak na tom pracujeme. Ovulaci nevím kdy jsem měla. Ale v posledních dnech mě poboliva v podbřišku nejdříve to byla práva strana a teď je to levá. Do toho mi dnes začal bílý hlenovity výtok. Za jak dlouho bych si měla udělat test? Další menstruace by měla být za 12 dní. Ale jelikož to bude první měsíc po vysazeni, tak kdo ví jak to s menstruaci tentokrát bude. Tak nevím? je zde nějaká šance?

• Citovat
  • Upravit
1935
18.9.18 16:00
@Anonymní píše:
Zdravím, 8let jsem brala HA a před třemi týdny jsem prášky vysadila. Menstruace nastala v době kdy měla. Trvala 5 dni. Šestý, devátý a desátý den po menstruaci jsem měla s přítelem nechraneny styk. Miminko by jsme rádi oba tak na tom pracujeme. Ovulaci nevím kdy jsem měla. Ale v posledních dnech mě poboliva v podbřišku nejdříve to byla práva strana a teď je to levá. Do toho mi dnes začal bílý hlenovity výtok. Za jak dlouho bych si měla udělat test? Další menstruace by měla být za 12 dní. Ale jelikož to bude první měsíc po vysazeni, tak kdo ví jak to s menstruaci tentokrát bude. Tak nevím? je zde nějaká šance?

Ahoj.

Dávám tomu - počkej si na to - 50:50. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15171
18.9.18 16:06
@Anonymní píše:
Zdravím, 8let jsem brala HA a před třemi týdny jsem prášky vysadila. Menstruace nastala v době kdy měla. Trvala 5 dni. Šestý, devátý a desátý den po menstruaci jsem měla s přítelem nechraneny styk. Miminko by jsme rádi oba tak na tom pracujeme. Ovulaci nevím kdy jsem měla. Ale v posledních dnech mě poboliva v podbřišku nejdříve to byla práva strana a teď je to levá. Do toho mi dnes začal bílý hlenovity výtok. Za jak dlouho bych si měla udělat test? Další menstruace by měla být za 12 dní. Ale jelikož to bude první měsíc po vysazeni, tak kdo ví jak to s menstruaci tentokrát bude. Tak nevím? je zde nějaká šance?

Jestli jste se strefili do ovulace,tak 15% sance.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5501
@tininas píše:
Ahoj.Dávám tomu - počkej si na to - 50:50. :)

No ono je to spíš 20:80 v případě, že trefili ovulaci :D.

Zakladatelko, dělat testy 12 dní před ms je blbost. A cyklus se teď může chovat všelijak. Tvůj dotaz je tedy naprosto zbytečný.

Ano, pokud máš vše, co máš mít a partner též, šance je :roll: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15171
@Anonymní píše:

Jestli jste se strefili do ovulace,tak 15% sance.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí