Mohu být těhotná? Menstuace slabá, zvýšená bazální teplota

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15430
18.9.18 16:07
@tininas píše:
Ahoj.Dávám tomu - počkej si na to - 50:50. :)

Já tomu dávám maximálně 10%.

@Anonymní píše:
Zdravím, 8let jsem brala HA a před třemi týdny jsem prášky vysadila. Menstruace nastala v době kdy měla. Trvala 5 dni. Šestý, devátý a desátý den po menstruaci jsem měla s přítelem nechraneny styk. Miminko by jsme rádi oba tak na tom pracujeme. Ovulaci nevím kdy jsem měla. Ale v posledních dnech mě poboliva v podbřišku nejdříve to byla práva strana a teď je to levá. Do toho mi dnes začal bílý hlenovity výtok. Za jak dlouho bych si měla udělat test? Další menstruace by měla být za 12 dní. Ale jelikož to bude první měsíc po vysazeni, tak kdo ví jak to s menstruaci tentokrát bude. Tak nevím? je zde nějaká šance?

Jak dlouhý cyklus si mívala před užíváním HA? Tak nějak v tom termínu bych zkusila test. Nemá smysl očekávat menstruaci v termínech jako chodila při HA.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2202
18.9.18 16:39

Pokud provozujete nechráněný styk, tak šance je, udává se kolem 15 %. Test tak dva dny po termínu, když se nedostaví MS.
Postopadesaté a stále dokola… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.9.18 20:45

Já myslím,že teprve ovulace bude :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.9.18 17:05

Ahoj, s přítele se snažíme o miminko už půl roku poslední menstruace proběhla 17.8 (byla vyvolávána) a už je 4 den po termínu a menstruace nikde už 14 dní se cítím více unavená, mám trochu citlivá prsa, jsem taková nesva, někdy až moc precitlivela a dnes jsem zaznamenala bílý výtok, dnes jsem dělala ráno test a byl jasně negativní myslite že je šance že bych mohla být těhotná? Předem děkuji za rady.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.9.18 19:06
@Anonymní píše:
Zdravím, 8let jsem brala HA a před třemi týdny jsem prášky vysadila. Menstruace nastala v době kdy měla. Trvala 5 dni. Šestý, devátý a desátý den po menstruaci jsem měla s přítelem nechraneny styk. Miminko by jsme rádi oba tak na tom pracujeme. Ovulaci nevím kdy jsem měla. Ale v posledních dnech mě poboliva v podbřišku nejdříve to byla práva strana a teď je to levá. Do toho mi dnes začal bílý hlenovity výtok a mám větší potřebu chodit na malou. Za jak dlouho bych si měla udělat test? Další menstruace by měla být za 12 dní. Ale jelikož to bude první měsíc po vysazeni, tak kdo ví jak to s menstruaci tentokrát bude. Tak nevím? je zde nějaká šance?
  • Citovat
  • Upravit
5501
21.9.18 20:44

Ženský, do háje. Když jste normální, zdravý ženský, ta šance je při nechráněném styku prakticky vždycky. Ale vykašlete se na psaní do diskuzí, když vám tu nikdo nemá co říct. Spaly jste s chlapem bez antikoncepce? Jo, můžete bejt těhotný. Počkejte, až vynechá menses a udělejte si test. A neblázněte hned první měsíc, protože co budete dělat po půl roce? Já chápu, že do vás roky hustili, že „stačí kapka“, ale většinou fakt ne. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
30.9.18 13:12

Tehotenstvi?

Ahoj holky, obnovuji diskuzi. Mam takovy mensi problem. Minuly mesic jsem to normalne mela ale tim stylem ze jsem jen spinila jestli se to tak da rict. Trvalo to asi 3 dny a po par dnes uz jsem zacala zase spinit ale tim stylem ze kdyz jsem se utrela tak byl jen naruzoveli papir. Testy jsem si delala ale vsude jen duch ktery nesilil. Duchy mam i mimo ms. Ted ubehl mesic a mam 10 dnu spozdeni a ani sebemensi naznak na ms. S pritelem jsme se tendle mesic nesnazili. Je mozne ze jsem otehotnela uz minuly mesic? Priznaky zadne nevnimam mozna proto ze tehotenstvi neocekavam. Jen upozornuji ze moje mamka nemela nikdy pozitivni test ale tehotenstvi to bylo. Co nejdrive si zajdu k lekari. Prosim jen o vas nazor nebo o zkusenosti. Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.9.18 14:41

A teď po měsící máš taky pozitivní testy?ukaž jestli máš

• Citovat
  • Upravit
53518
30.9.18 18:37
@Kar369 píše:
Ahoj holky, obnovuji diskuzi. Mam takovy mensi problem. Minuly mesic jsem to normalne mela ale tim stylem ze jsem jen spinila jestli se to tak da rict. Trvalo to asi 3 dny a po par dnes uz jsem zacala zase spinit ale tim stylem ze kdyz jsem se utrela tak byl jen naruzoveli papir. Testy jsem si delala ale vsude jen duch ktery nesilil. Duchy mam i mimo ms. Ted ubehl mesic a mam 10 dnu spozdeni a ani sebemensi naznak na ms. S pritelem jsme se tendle mesic nesnazili. Je mozne ze jsem otehotnela uz minuly mesic? Priznaky zadne nevnimam mozna proto ze tehotenstvi neocekavam. Jen upozornuji ze moje mamka nemela nikdy pozitivni test ale tehotenstvi to bylo. Co nejdrive si zajdu k lekari. Prosim jen o vas nazor nebo o zkusenosti. Dekuji

A co test? To, že máma něco nějak má, nemusí nic znamenat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.10.18 14:05

Mohu být těhotná

Dobrý den, vim, že mi nikdo neřekne přesnou odpověď, jen se chci zeptat, dle vašich zkušeností..
Poslední 1. den MS byla 27.8.. a další se už nedostavila. Do toho všeho jsem právě před poslední MS vysadila prášky ze zdravotních důvodů. Cítím mírné tlaky v podbrisku, testy jsou snehobile. O mimčo se vyloženě nesnažíme, ale kdyby se zařadilo, byli bychom rádi :-). Prosím o zachování anonymity. Mám tu známé a nechci to roztrubovat :-).

• Citovat
  • Upravit
5501
2.10.18 14:13

Spíš máš rozhozenej cyklus, kterej jsi při HA neměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15176
2.10.18 16:30
@Anonymní píše:
Dobrý den, vim, že mi nikdo neřekne přesnou odpověď, jen se chci zeptat, dle vašich zkušeností..
Poslední 1. den MS byla 27.8.. a další se už nedostavila. Do toho všeho jsem právě před poslední MS vysadila prášky ze zdravotních důvodů. Cítím mírné tlaky v podbrisku, testy jsou snehobile. O mimčo se vyloženě nesnažíme, ale kdyby se zařadilo, byli bychom rádi :-). Prosím o zachování anonymity. Mám tu známé a nechci to roztrubovat :-).

Spis mas rozházeny cyklus z vysazení prášků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
5.11.18 08:02

Těhotenství?

Dobrý den, tento víkend jsem si na sobě všimla zvláštních věcí. Možná jen zbytečně plaším, ale přece jen se zeptám zkušenějších. V úterý jsem dostala MS které nepředcházely žádné křeče ani nic podobného, což u mě nebývá zvykem. Místo obvyklých 8 dnů jsem už ve čtvrtek pouze špinila a celkově byla MS opravdu velmi slabá. Začalo mi být špatně od žaludku, asi 3× jsem zvracela, ale většinou jen špatně bez zvracení. V pátek mě začalo bolet v kříži a píchat v podbřišku a hrozně bolet a svědit bradavky. Dneska šílený průjem, ale nejedla jsem nic, co by ho měla způsobit. A opravdu divné mi přijde, že mi začalo být hrozně špatně ze syrového masa (chtěla jsem dělat řízky, no místo toho jsem objimala mísu) Říkala jsem si, že těhotná být nemůžu, když jsem byla 14 dnů zpět na ultrazvuku a nic tam nebylo. Po přečtení diskusí si to ale již neříkám a nejspíš vyrazím pro test do lékárny. Měl to někdo podobně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
548
5.11.18 08:24

@Broken Pred 2 tydny by urcite na ultrazvuku nic videt nebylo, kup si test a uvidis…uz by mela byt min slaba čárka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
5.11.18 16:26

@ii-ivuska Tak jsem si udělala test a nic. Tak ráno zkusím ještě jeden, ale asi mám jen nějaké rozhozené hormony.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí