Mohu být těhotná? Menstuace slabá, zvýšená bazální teplota

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1368
22.11.15 22:16

@zoe90 víš kdy jsi měla ovulaci? pokud ne počkej na den kdy má dorazit ms…pokud nevíš kdy ovu byla je to těžké..hold musíš počkat :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
23.11.15 04:34

@diiss právě že nevím, plodne dny sem si spočítala na netu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1368
23.11.15 11:59

@zoe90 podle netu se neřid to je na nic…lepší měřít BT. a nebo ovu testy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
6.12.15 23:40

Ahojky, mam dotaz, v pondeli mi byla zjistena cysta na levem vajecniku 5cm. Dr. mluvila neco o uvolneni vajicka ale jak rekla slovo cysta vubec jsem nevnimala co rikala dal :-).. S pritelem se snazime o miminko a MS jsem mela dostat v patek ale nedostavila se, trochu me boli podbrisek, ne jak kdybych to mela dostat i prsa me boli a mam i bily hlen, je mozne ze bych byla tehotna?? Test jsem zatim nedelala.. Dekuji za odpoved :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.8.18 23:24

Jsem těhotná ?

Ahoj mám takovou menší otázku 4.8 jsem měla přerušovanou soulož ( narážky typu používej ochranu si prosím nechte ). Dne 8.8 jsem dostala MS. Od konce minulého týdne se mi začalo poslední dobou dělat špatně od žaludku, když pomyslím na jídlo nebo si jen lehce po ránu do něčeho kousnu, ale samozřejmě, že to není v kuse. Dneska jsem si všimla, při velké námaze mě začne píchat v podbříšku na levé straně je to bolest jako u MS, ale pak se ustálý a je zase klid. Do toho mám výtoky, ale hustý. Je možné, že jsem otěhotněla? Napadlo mě zda to ještě nemůže být zánět vaječníku. 8o 8o :? :?

• Citovat
  • Upravit
53518
28.8.18 23:31

Mám takovou menší otázku - proč si myslíš, že jsi těhotná, když jsi měla MS? A styk ne úplně v době, kdy by měla být ovulace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
28.8.18 23:38

Myslím, že hustý výtok může být jeden z příznaků, pokud ho jinak nemíváš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12834
28.8.18 23:45
@Anonymní píše:
Ahoj mám takovou menší otázku 4.8 jsem měla přerušovanou soulož ( narážky typu používej ochranu si prosím nechte ). Dne 8.8 jsem dostala MS. Od konce minulého týdne se mi začalo poslední dobou dělat špatně od žaludku, když pomyslím na jídlo nebo si jen lehce po ránu do něčeho kousnu, ale samozřejmě, že to není v kuse. Dneska jsem si všimla, při velké námaze mě začne píchat v podbříšku na levé straně je to bolest jako u MS, ale pak se ustálý a je zase klid. Do toho mám výtoky, ale hustý. Je možné, že jsem otěhotněla? Napadlo mě zda to ještě nemůže být zánět vaječníku. 8o 8o :? :?

Spis je ted ovulace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
28.8.18 23:52
@Etsien píše:
Myslím, že hustý výtok může být jeden z příznaků, pokud ho jinak nemíváš?

Ale jen pokud je průsvitný a něco jako bílek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
29.8.18 08:43

@Russet
to co popisuješ, je ovulační hlen..
Ale v počátcích těhotenství některé ženy popisují hustý světlý výtok, který normálně nemívají, někdy i dost velké množství, tělo tím myslím chrání děložní krček, aby se do dělohy nic nedostalo, infekce apod..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
29.8.18 09:19

Prosba o radu

Ahoj všichni mám takovou prosbu o radu.S mužem se snažíme o miminko už asi necelý rok.Skoro vždy mám pravidelnou menstruaci občas trochu opožděnou o maximálně týden.Nyní mám zpoždění 20 dní a před 10 dny těhotenský test negativní.Abych se trochu obhájila, že jsem nebyla na gyndě tak jsem měla skoro týden průjem a nyní má dr. dovolenou.Měla jsem i trochu žravku a divné chutě,bolení zad v kříži, větší únava, občas zvláštní čich jako bych cítila hnůj ale nikdo jiný nic takového necítil.Samozřejmě i trochu bolesti břicha a žaludku.Netrápí mě zvětšená a bolestivá prsa nebo nevolnosti jako když bych byla těhotná.Samozřejmě test si udělám jen se bojím trochu toho, že bude negativní a nevím teda co to se mnou je.Máte někdo nějakou zkušenost nebo radu?Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.8.18 09:54
@TopSecret píše:
Spis je ted ovulace.

ovuluace proběhla už dávno. za týden mám dostat MS.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.8.18 09:55
@Etsien píše:
@Russet
to co popisuješ, je ovulační hlen..
Ale v počátcích těhotenství některé ženy popisují hustý světlý výtok, který normálně nemívají, někdy i dost velké množství, tělo tím myslím chrání děložní krček, aby se do dělohy nic nedostalo, infekce apod..

hustý bílý výtok…

• Citovat
  • Upravit
152
29.8.18 10:02

Jsou i případy, kdy žena před menstruací otěhotněla, některá myslím i opakovaně, co jsem četla.. odchylky se najdou všude ;o)
ty bolesti v podbřišku normálně taky nemáš ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.8.18 10:22
@Etsien píše:
Jsou i případy, kdy žena před menstruací otěhotněla, některá myslím i opakovaně, co jsem četla.. odchylky se najdou všude ;o)
ty bolesti v podbřišku normálně taky nemáš ?

nemám

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí