Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Teríííí, tak to moc moc gratuluji
Hlavně se opatruj i to maličké, co máš v sobě ![]()
Moc moc děkuji
Doufám jen,že bude vše v pořádku,protože mě teda pěkně bolí břicho,vím že se děloha roztahuje,ale že by to muselo takhle bolet a sem tam píchnout by už fakt nemuselo
Ale ještě jednou díky ![]()
Ahoj holky, jsem tady nova, ale uz nejaky ten den sem chodim a procitam si prispevky. Mam takovy mensi problem a nevim co si o tom myslet. Minuly ctvrtek jsem si delala test odpoledne citlivost na 10 a ukazal se mi tam takovy slaby sedy duch a druhy den rano taktez, kdyz jsem si dneska koupila mamatest 10 a udelala jsem si ho odpoledne tak tam nic neni
pouze jedna /. Menzes cekam az pristi tyden, ale uz dva tydny me boli bradavky a trochu i prsa a mam tlak a bolesti v podbrisku, je mi porad nejak divne a prestalo mi chutnat kafe. Normalne jsem vzdy pila tak 4 kavy denne a ted s bidou vypiju jednu. Mohla bych byt tehotna? Prosim jestli ma s timto nekdo skusenosti odepiste mi. Moc vam dekuji. Miminko si s manzelem moc prejeme. A beru utrogestan 2 tablety denne a kyselinu listovou.
mam STEJNY PROBLEM STRASNE CHCI MIT MIMI ,MAM ZPOZDENI UZ 3 DEN BERU DIFLASTON NEBO JAK SE TO JMENUJE PREDTIM JSEM MELA TEZ NEJAKE TABLETKY,S PRITELEM JSME SE SNAZILI DVADNY PED OVU A CEKAM CO BUDE .TEST MI NIC NEUKAZAL.CO MAM DELAT???
jo TAK TO JSME DVE TED JSEM PROSILA TEZ O RADU UPLNE STEJNY JENZE JA UZ TO MELA DOSTAT PRED TREMI DNY. ![]()
Damin čekej dál, nic jinýho ti nezbývá… Jestli bereš ten Duphaston, tak ten ti může MS držet. Ale měla bys začít aspoň třeba špinit nebo tak něco.
nic se nemeni jen me boli v podbrisku a mam spis hlenovitej vytok ale nic vic ![]()
Já vím,jsou to nervy,ale čekat a čekat je to nejlepší.Já si test dělala až den po vynechání menzes,to je takový spolehlivější ukazatel možného těhu…a byly tam //
DEkuji za radu mela jsem to dostat uz ve ctvrtek,nejak me boli v podbrisku a mam vetry a neni mi na dvakrat nejlip!!! ![]()
AHOJ holky tak porad nic dnes jsem si delala testik .ms jsem mela dostat uz ve ctvrtek a porad nic.Boli me v podbrisku a picha jinak pohoda .DATE MI NEKDO RADU NEBO SPIS SANCI????? ![]()
Tak šanci určitě máš, ale nikdo ti to nepotvrdí, prostě musíš čekat…
DAMIN píše:
AHOJ holky tak porad nic dnes jsem si delala testik .ms jsem mela dostat uz ve ctvrtek a porad nic.Boli me v podbrisku a picha jinak pohoda .DATE MI NEKDO RADU NEBO SPIS SANCI?????
Ahoj,bez na gyndu muzes mit cistu, udelaji ti ultrazvuk a hned budou vedet cim to je.
Ahojky vsem tak jsem se milovala s pritelem v den ""DD.cekam do 17 jestli se dostavi ms holky pokud to nepujde uz asi koncim cekame kazdym dnem carku na testiku ,ted jsem si ho jeste nedelala ale byla bych rada pokud budu tehu…drzte mi pesticky diky ![]()
DAMIN píše:
Ahojky vsem tak jsem se milovala s pritelem v den ""DD.cekam do 17 jestli se dostavi ms holky pokud to nepujde uz asi koncim cekame kazdym dnem carku na testiku ,ted jsem si ho jeste nedelala ale byla bych rada pokud budu tehu…drzte mi pesticky diky
Ahoj, to ja tento mesic cekam na ms 17.1. ale mam uz tyden takovy divny pocit ze to zase nevyslo ![]()
NO ja to mam dostat taky 17 ale je mi divne pichani v podbrisku a porad jen jim a piju