Mohu být těhotná?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35
12.1.11 14:23

Ahoj ty uz jsi rozhodnuta ??? ja pockam a pak se uvidi vsak vis max taky do brezna aby se to narodilo do konce roku,mam jaste cas do utery 17 pak se uvidi,jen by me to asi mrzelo tak pacek a pisni jak budes mit chvilku ja zehlim a cekam na decka nez dojdou ze skoly.pacek :-( :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3635
16.1.11 16:16

Ahoj, tak co, uz jsi to dostala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
16.1.11 19:59

Ahojky jeste ne cekam ale zadne prizraky na ms nemam jsem zvedava jo poridila jsem si pejska tak mi vsichni rikaji ze budu..pacek zitra pisnu co a jak :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
16.1.11 20:00

Ahojky jeste ne cekam ale zadne prizraky na ms nemam jsem zvedava jo poridila jsem si pejska tak mi vsichni rikaji ze budu..pacek zitra pisnu co a jak :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
18.1.11 13:07

Ahojky tak porad nic ,V patek si udelam dalsi test a pak uz jen doktor .jinak co ty jak se dari????? :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3987
18.1.11 18:09

Hezký podvečer.
Omlouvám se holky,že vám sem takhle lezu,ale potřebovala bych poradit.Dnes jsem 14.DPO,test negativní,teplota ale nahoře(mrkněte na graf),bolesti prsou-celkem dost a je to velmi nepříjemné,hlavně při dotyku kolem bradavek, výtok a místy divná pachuť v puse.Chtěla jsem se zeptat,zda si myslíte,že bych mohla být těhu,ale jen se mi to „pomaleji rozjíždí“ :mrgreen: LF mám 11 dní,což znamená,že 3. den mešká.Jsem bez špinění,občas píchne v podbříšku.Myslíte,že mám stále šanci?Já nevím,co si o tom mám myslet.Před dvěma měsíci jsem prodělala biochemické těhotenství,tak mám strach,aby to nebylo znovu to samé. :cry:
Děkuji za odpověď a přeji hezký zbytek dne :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
29.1.11 18:50

ahoj holky..
chtěla bych vás poprosit o radu… asi 3 týdny mě není dobře. několikrát denně mě je :poblion: , ať už je to před jídlem nebo těsně po jídle, nebo to na mě z ničeho nic příjde. (musím utíkat na záchod a málem to ze mě všechno vylítne.).. dále jsem strašně unavená a pořád bych spala. pobolívá mě hlava, občas mě bolí podbřišek, mám hustý bílý výtok a teplotu okolo 36,5°C. s manželem máme nechráněný pohlavní styk.. tak jsem si myslela, že jsem třeba těhotná.. ale MS přišla a proběhla jak měla-26.1.. holky nevíte co by to mohlo být? jsem z toho nervozní a manžel taky.. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
1.2.11 17:33

Ahojte, chcela som sa vás opýtať, ak máte niekto skúsenosť, či by ste mi mohli poradiť…
Mala som styk nechránený asi 3. den MS(o dva dni mi skončila, pričom ju inokedy mam 7 dní) asi o 20 dní som mala hnede špinenie niekedy ma dosť pobolieva v podbrušku, chodim často ma wc, mam nafuknute brucho a MS mi mešká už tretí den.. robila som si tri testy a všetky vyšli negativne(prvy som si robila už 5 dni po pohlavnom styku, druhý(pepino) asi dva týždne a treti(mamatest) asi 3 týždne ale namačala som ho len na 4 sekundy a potom som si prečítala že ma byť namočený 10 s.) čo si myslíte môžem veriť tym testom? dakujem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3635
1.2.11 20:32

Ahojky Damin
tak co, uz se vam to konecne povedlo?
U nas porad nic :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3635
1.2.11 20:37
siiimiiik píše:
Ahojte, chcela som sa vás opýtať, ak máte niekto skúsenosť, či by ste mi mohli poradiť…
Mala som styk nechránený asi 3. den MS(o dva dni mi skončila, pričom ju inokedy mam 7 dní) asi o 20 dní som mala hnede špinenie niekedy ma dosť pobolieva v podbrušku, chodim často ma wc, mam nafuknute brucho a MS mi mešká už tretí den.. robila som si tri testy a všetky vyšli negativne(prvy som si robila už 5 dni po pohlavnom styku, druhý(pepino) asi dva týždne a treti(mamatest) asi 3 týždne ale namačala som ho len na 4 sekundy a potom som si prečítala že ma byť namočený 10 s.) čo si myslíte môžem veriť tym testom? dakujem

vypada to tak :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
1.2.11 20:49

Paja R

vypadá to tak že som tehotná či že môžem veriť tym testom? :-D
a ty sa asi pokúšaš otehotniet že?
tak držím palčeky nech to vyjde :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3635
1.2.11 20:57
siiimiiik píše:
vypadá to tak že som tehotná či že môžem veriť tym testom? :-D
a ty sa asi pokúšaš otehotniet že?
tak držím palčeky nech to vyjde :-)

myslim, ze muzes byt tehotna, ja to u syna zjistila az v 16tt. JJ pokousime se o treti uz pres rok a pul, ale nejak se tentokrat nedari.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
1.2.11 21:09

Paja R

Dakujem za radu :-) nebolo by to sice planovane ale nebranila by som sa tomu hrozne sa tešim na mimi akurat že chodim ešte do školy :-?
a ty ked maš už dve detičky (ako som teraz čitala v predchadzajucich spravach) tak sa ti to podla mna určite ešte podarí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3635
1.2.11 21:20
siiimiiik píše:
Dakujem za radu :-) nebolo by to sice planovane ale nebranila by som sa tomu hrozne sa tešim na mimi akurat že chodim ešte do školy :-?
a ty ked maš už dve detičky (ako som teraz čitala v predchadzajucich spravach) tak sa ti to podla mna určite ešte podarí :palec:

no, mam na to jeste dva mesice, pak uz to nechci, zarekla jsem se ze chci treti max do 30 a to mi bude v rijnu. Tak drzim palecky at vam to vyjde. Kdy mas dostat dalsi ms?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
1.2.11 21:26

Paja R

mala som ju dostať 27-28. a dnes ma strašne bolelo brucho, ako v prvý den MS ale nič… tak uvidim možno to pride zajtra.. ale to brucho ma pobolieva cely mesiac tak fakt neviem :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí