Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak to je asi jasný jinak bach si nelámala hlavu s druhou čárkou,takže myslíš,že ano?
TT jsou většinou od toho, aby jsi zjistila jestli jsi nebo nejsi těhotná ![]()
/ je negativní - nejsi těhu
// je pozitivní - jsi těhu
Nic nejasného na tom není!!!
Pokud je tam druhá / tak těhu jsi, na tom jak je silná vůbec nezáleží.
Madge, pokud testuješ v době kolem MS, tak pravděpodobně čárky nebudou stejně silné, ale ta testovací bude postupně sílit. Takhle to vždycky začíná. Gratuluju ![]()
Měla jsem to samé pozitivní test týden před MS, čárka byla slabší ale dobře viditelná, test citlivost 20,bohužel jen dva dny, pak nic, i test citlivost 10 ani náznak druhé čárky, tak nevím zda se jednalo o falešnou pozitivitu, ale mám velké bolesti břicha a necítím se nejlépe. Moc jsem se těšila, a zase nic
Mám jen strach zda nemám cisty.
Cysta může způsobit falešnou pozitivitu testu, stejně jako mi přímo dr. povídal, že i některým ženám se před ms zvýší hladina hcg, proto se doporučuje testovat až v den očekávané ms. Tak držím palce, aby to těhu bylo.
Mám 7 dnů spoždění tak jsem neváhala a test udělala,je to super.Moc děkuji za radu
Madge, na intenzite carek opravdu nezalezi, pokud by sis zitra, nejlepe rano udelala dalsi test, intenzita bude urcite silnejsi, tak jsem to mela i ja
Navic pravdepodobnost dvou falesne pozitivnich testu je hodne mala
Tudiz gratuluju ![]()
Myslím, že Madge „tušila“ co ty // znamenají, ale chtěla se ujistit a podělit, že jo?
Gratuluji
![]()
Gratuluju, když tak si udělej ještě jeden a uvidíš
ale 7 dní zpoždění to už je dost ![]()
Ahoj potřebovala bych radu.Už dvakrát jsem si dělala test a v obou případech vyšel pozitivně s tím ,že druhá čárka je slabší než ta první,je možné,že jsem těhotná