Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Proto se doporučuje dělat z ranní moči, i k doktorce člověk nosí ranní, ideálně střední proud, počkej na ráno. ![]()
myslim že asi ani neusnu
díky, tak zítra dám vědět věřim že tam budou dvě ![]()
tak sem toho opravdu moc nenaspala
byla tam dvě ale druhá dost slabá ![]()
I druhá slabá může znamenat těhotenství
Já měla taky na začátku druhou úplně slaboučkou. ![]()
Já taky měla 2.slaboučkou čárku, pak nic a najednou vyjela čárka jak prase a byla jsem v 8. týdnu…takže asi gratuluju
ahj annos,pochopila jsme to dobře?že jsi měla slabou 2.čárku,pak nebyla žádná druhá,a pak najednou tlustice?no tak to je mazec ![]()
holky,přeji,ať čárky sílí,a jste těhulky ![]()
Tak jste mě tu potěšili,jsem si nebyla jistá jestli jsem nebo nejsem těhu. dělala jsem si před 3 dny test a vyšla mi slabá čárka,dnes jsem si dělala další a vyšla slabší než předtím-nejspíš proto že jsem si tento dělala v poledne a ne ráno. Ale pokud mi vyšel 2× za sebou positivní asi není co řešit že?
Jupíí, ve středu návštěva lékaře-snad jsme se s přítelem po roce a půl konečně dočkaly
![]()
ve středu návštěva lékaře
jak k němu narada chodím, teď se na něj fakt těším
![]()
a to jsem se ještě chtěla zeptat máte nějaké zkušenosti s GS mamavit?
Ttterko,
myslíš těhotenský test mamatest nebo vitamíny mamavit?
Těhu test mamatest je super, ode mně jen chvála, ukázal mi // duchy už 8DPO a regulérní čárky 10DPO. Vitamíny mamavit jsem nebrala, brala jsem Calibrum Baby Plan a teď už jen Femibion 800.
Ahoj mám stejný problém na testu mi vyšla druhá čárka slaběji tak sem si nebyla jistá a uděda si asi po deseti munutách druhý test vypila jsem asi litr vody
a utíkala jenže druhý vyšel úplě negativní
tak teď poradte prosím