Na testu je druhá slabší čárka - co to znamená?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
58
13.5.10 10:52

Ahoj Magde,
vím asi, proč se na to ptáš, protože mě třeba doktorka řekla, že pokud je druhá čárka slabší, může to být špatný test, že by obě // měli být stéjně výrazné. Já si udělala 6 TT, v rozmezí 5dní a musím říct, že ani na jednom, nebyli // obě stejné!!! I přesto jsu nyní v 19tt :lol: Zajdi si ale na krev na gyndu, to je stejně nejspolehlivější!!! A gratuluju k otěhotnění :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
23.4.14 12:19

Ahoj taky jsem dnes rano zjistila, kdyz jsem chtela vyhodit do kose test, ze je opet negativ. Tak na svtle lehky naznak carky… Jsem tedy zvedava jestli se bude vice zbarvovat treba za dva tri dny…??? :nevim: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
14.9.14 01:00

tehotensky test nejistota

Zdravim, mam takovy dotaz delaka som si tehu test jenom ze jedna carka silna silna a s druhou carkou som.si neni ista myslim di ze je negativny, ale co sa mi mic nezda ze tam vidim druhu ciarku malinko slabu. Co si myslite. Vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
14.9.14 01:01

foto pridavam

Pridavam foto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
14.9.14 01:06

tehotensky test neistota

Zdravim, prepacte ospravedlnujem sa, ze pisem 2 komentare iba ze ten prvy sa mi nepodaril. Robila som si tehu test dneska jedna ciarka mi visla silna a stou druhou ciarkou som.si moc ista prave neni.Zda sa mi to ze tam nieco vidim., alebo je negatyvny prosim i odpoved dakujem prikladam foto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
14.9.14 01:08

foto

Velka neistota co si myslite tehulky a mamicky vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
14.9.14 01:09

foo

Pridavam foto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...