Mohu být těhotná?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3635
14.2.11 14:55
bublinkaLIN píše:
Ahoj všem,
tak jsem dnes 28 DC, beru 17.-26. Utrogestan poté by se měla dostavit MS a zatím nic. Už týden mě bolí na pravé straně, spíše píchá a včera jsem to cítila i při sexování, jako by mi tam někdo něčím „bodal“ a to se mi ještě nestalo. Zkusila jsem dnes test a negativní ~l~. Nevíte, čím by to mohlo být?

Ja pri utrogestanu mivala cisty a take me to pobolivalo, zajdi na ultrazvuk. jinak ms by jsi do 5 dnu po poslednim prasku mela dostat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
14.2.11 14:59

tak vydržím ještě pár dní, dnes jsem 2 den po dobrání a kdyžtak vyrazím…Děkuji za odpově´d…to čekání je hrozné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
17.2.11 21:22

Paja R

Ahoj, no ja som mala normalnu menštruaciu sice trvala o den kratšie ale bola silna…asi som skôr mala nejaky zpal lebo som aj dostala silne horučky tak mi doktorka dala antibiotika.. a ty si ako na tom? dostala si to čo ešte nie? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5813
18.2.11 18:10

Ahoj holky,můžu se k vám přidat?Jen jsem letmo projela kousek z této diskuse a připadnete mi tady sympatické:-)Až na ten začátek,když někdo nemá pochopení např.:pro tuhle diskusi nebo stránku,tak ať sem nechodí…jak jste psaly,je to tady přece od toho aby jsme si radily,a podporovaly atd…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
18.2.11 21:57

Ahojky Pajo tak ja porad nic uz jsem mela ms ted se objednam na gyn uvidime ale ty injekce jsou fakt svinstvo .Drz mi pesticky promin ale mela jsem jine starosti tak jsem se dostala na pc az ted pacek.jo a co ty???? :-) :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
18.2.11 22:06

chica.p

Ahojky, jasné že sa môžeš pridať, maš aj ty nejake starosti?? 8-o a maš pravdu, niktorí akoby sa tu hlásili aby durhých nasrali :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5813
19.2.11 00:42

Ahoj,tak my se snažíme o miminko a mám to teď tak 20DC,a před tím jsem brala HA asi 5 let.Snažili jsme se i kolem ovulace,kterou jsem snad poznala…No a občas mě bolí na levé straně podbříšku a nebo mě tam dole tak píchne.Pak mě trochu bolí prsa…je vůbec možné že bych mohla něco teď poznat a že by se to povedlo když jsem krátce před tím brala tu HA?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
19.2.11 11:13

chica.p

jasné je to možné, po vysadení HA je vraj najväčšia pravdepodobnosť že otehotnieš :-D tak to ti držím moc moc palce :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5813
19.2.11 13:23

Fakt?Já jsem právě slyšela různé názory lidí,že po vysazení to třeba vůbec nejde,ale naopak co říkáš ty:-) No a jak se dnes holky máte?Já jsem tu teď měla kámošku,tak jsem se zase trochu aspoň odreagovala.A jinak dnes jsem si měřila BT a měla jsem 36,8,tak zatím nic nekleslo,pohybuje se to kolem toho pořád..ale nějak jakékoliv příznaky nějak ustaly:-( Tak myslím že tento měsíc to nevyjde..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
19.2.11 14:10

chica.p

ja som počula už od viacerých že po vysadení je najväčšia pravdepodobnosť, aj mi to vysvetloval niekto že prečo ale už som to zabudla, proste niečo sa tam deje po vysadeni a preto je väčšia pravdepodobnosť, a čo je to vlastne to BT a CD?? :lol: ja sa v tom moc nevyznám.. a ako vlastne zistím kedy mam ovulaciu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5813
19.2.11 14:19

přímo jsem to vyjmula z odborného článku: Bazální teplota je teplota těla naměřená ráno po probuzení. Její každodenní sledování v průběhu menstruačního cyklu vám umožní přesně zjistit, zda a kdy jste měla ovulaci. Pomocí sledování bazálních teplot navíc snadno zjistíte, jak dlouhou máte luteální fázi cyklu (doba mezi ovulací a začátkem menstruace), což je ukazatel, který ovlivňuje pravděpodobnost početí. KOukni i sem http://www.maminkam.cz/…-tehotenstvi. A ovulace http://www.bizy-bee.com/…znat-ovulaci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
19.2.11 14:35

chica.p

aha a ty si meraš tu teplotu v ustach? ja ked si teraz odmeram v ustach mam 36,5 a normalne mam 36,8 no a tebe mešká MS? ja prave teraz tiež čakám či som v tom alebo nie tak som aj ja zvedavá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5813
19.2.11 14:41

Já si ji měřím v puse,ano..a vždycky ráno než vstanu,mám teploměr u postele a změřím si ji.Různě se mi to ale hýbe no.Já jsem 20 DC( Den cyklu) od prvního dne poslední menstruace,a mám po ovulaci(snad jsem to dobře poznala)Ale snažili jsme se v průběhu tak nějak stále..takže teď mi má přijít 28 MS ale nevím to jistě ,protože jsem vysadila HA,a můžu to mít rozházené…takže uvidíme jestli přijde ms nebo ne,ale nevím..nějak nic necítím ,žádně příznaky :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5813
19.2.11 14:41

Příznaky na prcka ve mně:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
19.2.11 15:13

chica.p

neboj priznaky by si nemala mať ešte žiadne asi nie? :-D no a kedy si mala pohlavný styk? ja som teraz v 17DC a pohlavný styk som mala pred 4 dnami, a podla toho članku by som prave vtedy mala mať ovulaciu tak uvidim čo z toho vznikne 8-) najhoršie je to čakanie, najlepšie by to bolo keby sa to dalo zistiť hned a na 100% :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí