Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
tak pak dej vedet ju hlavne ti drzim pesticky kolikate chcete mimi ![]()
ne bud v poho chceme 4 ale nejak to nejde brala jsem injekce ted to zkousime uz 3 rok a nic,vzdy jse do toho pprisla necekane a ted nam doktor poradil v den „D“ tak cekam mam ten dojem ze uz to mam vsugerovane ![]()
DAMIN píše:
ne bud v poho chceme 4 ale nejak to nejde brala jsem injekce ted to zkousime uz 3 rok a nic,vzdy jse do toho pprisla necekane a ted nam doktor poradil v den „D“ tak cekam mam ten dojem ze uz to mam vsugerovane
muzu se zeptat kolik ti je roku?
jasan letos 35 az v zari a prave proto jsme chteli vis no uvidime
me bude v rijnu 30 a prave proto se uz snazime vice jak rok, dala jsem si totiz podminku ze musim porodit nejpozdeji do 30, pak ze uz nechci. Ani nevim proc, ale citim to tak. No a co ti rekl doktor ze vam to nejde, dal ti nejake leky?
Ne dal mi jenDvoje prasky duflaston nebo jak se to jmenoje a ci cosi jsem z toho jelen a to taky byla podminka bud ted do zari nebo nic a muj uz je taky starsi to by pak hodil jako s vnoucetem
![]()
ja taky beru Duphaston, brala jsem ho i jak jsme se snazili o malou a za dva mesice jsem otehotnela. ted ho beru druhy mesic tak jsem zvedava. jinak memu muzi bude 42 letos.
tAK TO JA JSEM TROSKU STARSI ROCNIK MEMU BUDE 49 A TO UZ JE TA POSLEDNI SANCE VIS TAK DOBROU JO A KDY SI MAM TEDA UDELAT TEN TEST???
skus zitra rano nebo nejpozdeji v pondeli, to uz by tam melo byt videt pokud jsi tehotna
ja jsem z Havirova