Ultrazvuk, potvrzení těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
42
5.5.14 15:14

Ve 12tt jsem nebyla na screeningu. V te dobe jsem jeste ami nevěděla, že jsem tehotna. Dobre tak diky za rady, zeptam se doktora, to bude asi nejlepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
14.5.14 13:57

Ahoj, nevím zda je další příspěvek do této diskuze ještě požadován, ale napíšu své případy. Při 1. těhotenství doktor také dlouho nic na UTZ neviděl až v 6tt viděl malinké embryo, ale ještě bez srdeční akce, v 8tt pak byla už i ta akce. No a při 2. těhotenství u mě zase v 6tt nic neviděl, jen vysokou sliznici a říkal, že už by to mělo být vidět (těhu testy jsem měla pozitivní)no a nakonec se přišlo na to, že mimi vidět nebylo, protože se pustilo a mě čekala revize :( Takže dle jeho slov v 6tt už by na UTZ něco být vidět mělo jinak je dost velká pravděpodobnost potratu nebo mimodělož. těhot. Omlouvám se za negativní zprávy, ale i to je život a je fakt lepší si vyčkat a počítat se všema variantama než se přehnaně těšit a chtít vše vědět moooc brzo. Všem přeju štěstí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.5.17 22:09

Dobry den mne by zajimalo zda si myslite, kdybych byla ve 4.tydnu tehotenstvi zda by to ultrazvuk ukazal? Dekuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.5.17 22:14

Byla sem na utz v 6tt a nic videt nebylo. Vzali mi krev za 3 dny sem mela vysledky, ale rekli mi ze HCG neni moc vysoke ze to nevidi na tehotenstvi. V 9tt dalsi utz a spuntik uz tam byl krasne videt. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11659
11.5.17 09:50

@burdova.simona91 já byla ve 4tt a mělla jsem vysokou sliznici Dr nic neviděla a to má kvalitní UZ… (měla jsme dlouhé cykly myslela jsme že jsem tak 7tt)… o týden později dutinka a v t¨7tt srdíčko..ale nemá cenu chodit tak brzo jsou to pak akorát nervy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.5.17 11:18

@Kajka9 ja mam take dlouhe cykly, rekla mi, ze 4tydny od poceti by to videt bylo, jakoze by to bylo jakoby 6 od te posledni mesntruace. A mela sem se objednat, tak sem se objednala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
525
11.5.17 14:42

Ja jsem dnes 4+2 na uz jenom zvysena sliznice, hcg 306, 15dpo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie