Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky:) Tak je to už zhruba dva týdny co sem měla nechráněný přerušovaný sex a v těch dnes sem měla mít plodný dny ale nevím to určitě menstruaci mám nepravidelnou..Před pár dny sem si dělala těhotenský test bylo to někdy večer a vyšel negativní..V poslední době je mi přes den špatně..mám strašný chutě jim teď fakt dost:) a bolí mě v podbřišku jako kdybych měla dostat menstruaci kterou v těchto dnech očekávám..Myslíte si,že můžu být v tom nebo je na tyhle příznaky těhotenství brzo a opravdu je to jen kvůli té menstruaci?
Vím,že bych měla počkat ale jsem hrozně netrpělivá
Moc by mě zajímalo po jaký době asi začínaj příznaky těhotenstvý??..Děkuju lidičkyy děťátko si s přítelem moc přejem:))
Ahoj, řekla bych že každému začínají jindy
Už jsem slyšela i o případu kdy holka v podstatě hned po styku věděla že to dopadlo, jak - to netuším
Mi chutě a tak začaly cca v den předpokládané MS, test jsem dělala až cca 10 dní poté (byli jsme na dovolené a nechtělo se mi ji kazit tím že by byla čárka jen jedna)
Sice jsem ještě těhu nebyla, ale hodně holek si tu stěžovalo, že mělo příznaky každé těhu, i když těhu nebyly. Stačí touha nebo strach, že se povedlo a tělo dělá divy. Test by měl ukázat pozitivitu až po MS.
tak o příznacích neporadím, já si dělala test až asi 14 dní po vynechání, ale jednu radu bych měla. Udělej si testík hned ráno, v první ranní moči je prý koncetrace hormonů největší. Ale stejně největší jistotu budeš mít až po vynechání MS (ovšem pokud jí máš nepravidelnou, tak budeš asi napnutá déle). Budu držet palečky, aby to dopadlo,ale čím víc se na miminko budeš soustředit, tím víc tě to pohltí a bude se přání hůř plnit. Takže hlavně v klidu, ono přijde, neboj ![]()
Ahoj, je to pravda, že příznaky jsou i díky nervům, přání atd. Já je taky mívala, jak jsem moc chtěla být těhu, ale jak jsem pak opravdu byla, bylo to jiné. Nevolnosti vůbec, bolesti v podbřišku jako na MS a hlavně mě fakt dost bolela prsa. Samo že každý to má jinak, ale na nevolnosti, chuť k jídlu mi přijde brzy, i když jsme slyšela už i o případu, kdy nevolnosti byly opravdu takto brzy. Jinak držím palce, ať Ti to dopadne jak sama chceš. A taky bacha na testy, mně se osvědčil mamatest.
Ahoj Kittie
no kukám, že jsi na tom asi úplně stejně jako já a holky v „Kdy nejdříve detekovat těhu a jak… prosím o zkušenosti“ je to taky tady v sekci pod Těhotenským testem…
Taky tam asi 3 holky měly ovu cca před 14 dny a MS budou mít v těchto dnech (např. já). Taky jsme se testovaly a zatím nic… No uvidíme jak to dopadne. Můžeš k nám mrknout ![]()
tak sem koukla a pohl. styk jsme s přítelem měli přesně před 20dni..Dám na vaše rady a zkusím ten testík ale od poslední menstruaci už uběhlo 32dní měla bych to dostat tak nevím..Dost mě bolí v podbřišku jako v MS a vaječníky no a dneska ranní nevolnost..bez zvracení..Že bych si děťátko přála nějak hrozně moc to se říct nedá..prostě až to přijde tak to přijde a když to přijde budu ráda:-)
pokud mimi chcete,tak prerusovany styk neni to prave orechove,pokud nechcete, tak se chrante,nechat vse na nahode je nezodpovedne a vy moc rozhodnuta nejste. Jinak mi pripada,ze se u vas jedna o silnejsi PMS.
Ahoj lidi, chci se zeptat,co si kdo myslite, že když pauzu budu mít déle než 7dní,beru Lunafem,tabletku vemu ne 8den, ale až 11den
v pauze sem měla nechráněný sex,moho být těhu? Já jedno dítko mám,7let, druhé bych chtěla,až do budoucna. Přítel totiž ted hned nechce. ![]()
Děkuji předem za Vaše odpovědi. Camila
Chci se prosím ještě zeptat, i když je to možná trapné
že to sama nevím, kdy jsou plodné a nepolodné dny? Jak jsi to sama mohu jednoduše vyppčítat??
Opět předem děkuji moc za odpovědi. Camila ![]()