Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky:-) Měla bych na Vás takový dotaz..měla sem nechráněný pohlavní styk asi tak před 2 týdnama..a bylo to víckrát..Tak sem si pro jistotu udělala asi před 4 dněma těhotenský test a vyšel negativní ale dělala sem ho asi v 7-8 hodin večer myslíte že mám na ten test spoléhat?Poslední dobou je mi nějak špatně přes den občas i ráno a bolí mě v podbřišku nevím jestli je to tím,že bych mohla být v tom protože někdy teď bych měla dostat menstruaci..Ale přesto..myslíte že můžu být v tom?
Jasně že můžeš, na ten test bych řekla že bylo brzo a navíc večer už je moč hodně zředěná…
Jestli máš teď někdy dostat menstruaci, tak zkus ještě za pár ní test, z ranní moči, protože je nejkoncentrovanější a největší pravděpodobnost, že tam ten test zachytí hcg („těhotenský hormon“)…
no že můžes být v tom to je jasný…a souhlasím,na testík je ještě brzo,mě to ukázalo až tak za 4 týdny po početí…mi přesně věděli kdy se nám malý uhnízdil…
čím později,čím přesněji,nebo si zajidi na krev,…
Počkej, jestli menstruace dorazí a jinak pak testuj a nebo zaběhni na krev.
Dobrý den děvčata,potřebovala bych si ujasnit jednu věc.
Beru HA už nejméně 4 roky,BT jsem začla měřit před 4 dny prozatim stále 37,3,v minulých měsících neustále průjmy a zvracení,teď mě přes týden bolí v podbřišku,mám bílý hustý výtok..
Je možné abych i přes HA,kterou beru přesně na hodinu,byla v tom?To břicho je ukrutně nepříjemné a bolí to až k večeru tak od 5 až do doby, kdy to zaspím.MS má dorazit 9.3.
Předem děkuji za odpovědi
Ahoj Všem, jsem tady dnes první den a mám pocit,že často píšete o mě. Připadám si už tak trochu jako blázen,ale stejně se Vás zeptám. Také plánuji miminko a tak 14 dní jsem měla hustý čistě bílý výtok,3 týdny mám teplotu těla 37,2 a nejsem nachlazená. Prsa mám již 14 dní tak o číslo větší a v noci mne hodně bolí. Testy jsem si dělala a poslední před 4 dny a je negativní. Vše by mi hrálo na těhotenství,jen 3 dny mám MS a jinou jen v tom,že první 2 dny skoro nic a 3 den teprve více krvácení (normálně opačně) Prsa a teplota jsou stále i při MS stejná. Moc děkuju za rady a přeji Všem hodně štěstí ![]()
taky jsem tu dnes poprve…mam skoro to samé…vše to mu nasvědčuje,haček je v tom,že pořád beru HA ![]()
Tíťo:moje mamka měla MS až do 4.měsíce…
Ahoj nununko,už 3 X mi někdo řekl,že mám jiné oči,že jsem těhotná,ale ta MS mne zaráží a připadám si jako cvok. Nechci jít k lékaři,tam jsem byla před 6 týdny a řekl mi,že těhotná nejsem,dělal mi ultrazvuk. Tak trochu mne zarazilo,že mi řekl,že do 2 měsíců budu těhotná,to se přeci jen tak neříká. Kamarádka si myslí,že něco vidět musel. Test jsem si dělala a po 2 min. na něm nic nebylo,ale druhý den mi to nedalo a podívala jsem se znovu,je tam slabá čárka. Možná je to u testů normální,ale na prvním jistě nic nebylo ani druhý den.
Nápodobně..mám takový pocit, že HA už nesplňuje to,co se od ní očekávalo…furt se mě každej pta jestli už sem těhotná…boli me bricho-jsi tehotná?
prosim napište mi jestli někdo máte zkušenosti s měřením BT…měřím 5 dní…a jde to takto:37,2 37,3 37,3 37,6 37,7 ![]()
Měla jsem pred 8 dny 2× nechráněny pohlavní styk v dnech ovulace. Dnes k večeru mě začalo hrozně píchat v podbříšku a žaludek mam na „vodě“ Jaka je % možnost, že bych byla těhotná?????