Jsem v tom?

16.5.10 15:53

jsem v tom?

Ahojky:-) Měla bych na Vás takový dotaz..měla sem nechráněný pohlavní styk asi tak před 2 týdnama..a bylo to víckrát..Tak sem si pro jistotu udělala asi před 4 dněma těhotenský test a vyšel negativní ale dělala sem ho asi v 7-8 hodin večer myslíte že mám na ten test spoléhat?Poslední dobou je mi nějak špatně přes den občas i ráno a bolí mě v podbřišku nevím jestli je to tím,že bych mohla být v tom protože někdy teď bych měla dostat menstruaci..Ale přesto..myslíte že můžu být v tom?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24798
16.5.10 16:11

Jasně že můžeš, na ten test bych řekla že bylo brzo a navíc večer už je moč hodně zředěná…
Jestli máš teď někdy dostat menstruaci, tak zkus ještě za pár ní test, z ranní moči, protože je nejkoncentrovanější a největší pravděpodobnost, že tam ten test zachytí hcg („těhotenský hormon“)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3963
16.5.10 16:16

no že můžes být v tom to je jasný…a souhlasím,na testík je ještě brzo,mě to ukázalo až tak za 4 týdny po početí…mi přesně věděli kdy se nám malý uhnízdil… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: čím později,čím přesněji,nebo si zajidi na krev,…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
16.5.10 17:20

Počkej, jestli menstruace dorazí a jinak pak testuj a nebo zaběhni na krev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
615
2.3.11 21:25

Dobrý den děvčata,potřebovala bych si ujasnit jednu věc. :-? Beru HA už nejméně 4 roky,BT jsem začla měřit před 4 dny prozatim stále 37,3,v minulých měsících neustále průjmy a zvracení,teď mě přes týden bolí v podbřišku,mám bílý hustý výtok.. 8-o Je možné abych i přes HA,kterou beru přesně na hodinu,byla v tom?To břicho je ukrutně nepříjemné a bolí to až k večeru tak od 5 až do doby, kdy to zaspím.MS má dorazit 9.3. :roll: Předem děkuji za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
2.3.11 21:28

Ahoj Všem, jsem tady dnes první den a mám pocit,že často píšete o mě. Připadám si už tak trochu jako blázen,ale stejně se Vás zeptám. Také plánuji miminko a tak 14 dní jsem měla hustý čistě bílý výtok,3 týdny mám teplotu těla 37,2 a nejsem nachlazená. Prsa mám již 14 dní tak o číslo větší a v noci mne hodně bolí. Testy jsem si dělala a poslední před 4 dny a je negativní. Vše by mi hrálo na těhotenství,jen 3 dny mám MS a jinou jen v tom,že první 2 dny skoro nic a 3 den teprve více krvácení (normálně opačně) Prsa a teplota jsou stále i při MS stejná. Moc děkuju za rady a přeji Všem hodně štěstí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
615
2.3.11 21:31

taky jsem tu dnes poprve…mam skoro to samé…vše to mu nasvědčuje,haček je v tom,že pořád beru HA :-(
Tíťo:moje mamka měla MS až do 4.měsíce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
2.3.11 21:40

Ahoj nununko,už 3 X mi někdo řekl,že mám jiné oči,že jsem těhotná,ale ta MS mne zaráží a připadám si jako cvok. Nechci jít k lékaři,tam jsem byla před 6 týdny a řekl mi,že těhotná nejsem,dělal mi ultrazvuk. Tak trochu mne zarazilo,že mi řekl,že do 2 měsíců budu těhotná,to se přeci jen tak neříká. Kamarádka si myslí,že něco vidět musel. Test jsem si dělala a po 2 min. na něm nic nebylo,ale druhý den mi to nedalo a podívala jsem se znovu,je tam slabá čárka. Možná je to u testů normální,ale na prvním jistě nic nebylo ani druhý den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
2.3.11 21:42

a myslím,že není možné krvácet normálně,nebo nevím :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
615
3.3.11 09:12

Nápodobně..mám takový pocit, že HA už nesplňuje to,co se od ní očekávalo…furt se mě každej pta jestli už sem těhotná…boli me bricho-jsi tehotná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
615
4.3.11 15:29

:roll: prosim napište mi jestli někdo máte zkušenosti s měřením BT…měřím 5 dní…a jde to takto:37,2 37,3 37,3 37,6 37,7 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Adela11111111111111
28.1.12 22:17

Měla jsem pred 8 dny 2× nechráněny pohlavní styk v dnech ovulace. Dnes k večeru mě začalo hrozně píchat v podbříšku a žaludek mam na „vodě“ Jaka je % možnost, že bych byla těhotná?????

• Citovat
  • Upravit
18223
28.1.12 22:22

Adel to ti nikdo neřekne, počkej ještě týden a zkus test

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Adela11111111111111
28.1.12 22:29

Nainuva: Do ty doby se utluču :,( :,(

• Citovat
  • Upravit
143
28.1.12 22:32

Trpělivost přináší růže :kytka: Vydrž, uteče to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další podobná témata podle názvu

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital