Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, Eriko, gratuluji, já právě dneska objevila taky strašně slaboulinkou druhou čárku na testíku a právě jako ty mám doma 16ti měsíčního chlapečka, o druhé jsme se právě ted začli snažit a vypadá to , že se napoprvé zadařilo, minulé nám to snažení trvalo skoro 2 roky, fůru vyšetření a ted se mi to až nechce věřit. Ještě nechci dělat závěry, ale snad to vyjde. ![]()
Ahoj. Taky jsem si dělala tesťík - za 3 minuty tam byla jen jedna čárka a asi po 5 minutách slabá druhá . Tak nevím jak tenhle výsledek mám brát když ta čárka byla až po 5 minutách?
ahojky , no sice se nema brat vysledek po delsi dobe ale ja si myslim ze ta carka se tam jen tam nevykouzli pockej par dni a udelej si znova , kamoska si taky delala a objevila se ji az za dyl a tehotna je
mela male hcg tak to trvalo dyl . no a ja furt nevim ja uz mam carku silnou na krvi mam taky zvysene hcg ale na utz furt nic tak nevim:( musim vydrzet jeste tyden prej . a pak napis jak jsi dopadla luciku
ahojky, taky mi vyšel těhotenský test slabě, když jsem přišla k doktorovi asi jeden den po vynechání MS tak mi řekl že na ultrazvuku nic nevidí a udělal mi krevní testy a ty vyšli ale slabě a že mě objedná na sono za 14 dní, čekání se nedá vydržet, ale věřím že za pár měsíců budeme obě šťastné maminky!!!!!
Některé testy ukazují jen slabou čárku a těhotenství to je … ale podle hcg hladiny to vypadá dobře
, gratuluji ![]()
ahoj tak tohle přesně tam mám taky ale už 8 dní po očekávanané menstruaci. Není to divné? ![]()
ahoj,jsem tady nová,ale ja jsem si delala tehu testík den po vynechane MS z ranní moči a byl pozitivní.Potom jsem si dělala dva dny každé ráno test a pokaždé už byl negativní
dnes rano jsem si uz ani testik nedelala.i kdyz bych miminko moc chtela.je to uz 4 dny,co se nedostavila MS.Mám jen křeče v podbřišku a všimla jsem si,že se mi bricko dost zvetsilo,nemohu totiž odolat žadnemu jidlu
tak ted nevím,na čem jsem
Ahoj holky, jsem tu nová a mám hned dotaz Jsem 13. den po ET, dnes ráno jsem dělala testík a po 5min, i teď je druhá čárka hodně slabá, ale je tam. Objevila se ale po více jak 5min…je možné, že se nám zadařilo? zítra jdu na krev, ale jsem prostě zvědavá. Jinak mám příznaky typu žíly na prsou, divná chuť v puse, v noci nespím, je mi poslední dny celodenně na zvracení…díky
ahoj holky no já mám tu čárku ještě slabší tak vám nevim mám 3 dny zpoždění tak jsem zvědavá teda ,
nejhorší je že na to musím přijít co nejdřív páč mám štítnou žlázu musí mi zvednout dávky léků no a pak se v tom vyznejte asi pofrcim v pondělí na krev..