Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
naše tělo reaguje různě na různé změny…stres,vypětí,vyčerpání,dieta…nevím jak u tebe,mě ukazovali těhu testy taky negativní výsledek,ale to jsem akorád očekávala menstr.nakonec nejsopehlivější byl mamatest,…tuším že se tak jmenoval,ale v tvém případě už je to zpoždění delší dobu,tak by to testík mohl ukazovat,nejlepší je zajít na gyndu…
No já tam právě dneska byla, jdu na kontrolu až příští týden, tak uvidím, právě na tom testu není ani slaboučce čárka, nic…Dietu nedržím, nejsem ve stresu, tak nevím.
a nic ti doktor nenašel ??? teda myslím nějakou malilinkatou fazolku ???
a nevzali Ti na gyndě krev? tak si zajdi někam na krev jako samoplátce a budeš mít jasno! ![]()
No právě mě sestra ani nevzala, objednala mě na příští pondělí, protože měli plno. Tak uvidíme, třeba mi menstruace do té doby příjde.
Samoplátce? To slyším poprvé, to si zajdu jako kdekoliv do nemocnice a tam mi udělají testy?
krev stojí 200-220kč za hodinu máš vysledky berou to normálne v nemocnicích kde i odebíraj krev
Ahoj mám menší problém už je to 3 týden co jsem menstruaci nedostala a testy mi vyšli negativní. S přítelem sme jěště docela mladí a snažíme se být opatrný. Poraďtě co dělat? Děkuju
Ahoj, taky bych měla podobný dotaz. Před dvěma měsíci jsem vysadila antikoncepci, a teď už mám 20dní zpožděnou menstruaci a bolesti v podbřišku, čtyři TT negativní. Myslíte že se dá po HA tak rychle otěhotnět? Děkuji
@HanaTom píše:
Ahoj, taky bych měla podobný dotaz. Před dvěma měsíci jsem vysadila antikoncepci, a teď už mám 20dní zpožděnou menstruaci a bolesti v podbřišku, čtyři TT negativní. Myslíte že se dá po HA tak rychle otěhotnět? Děkuji
4tt negativní - otěhotnět po HA se dá rychle, ale spíš bych to přičítala tomu, že se tělo po HA dává dohromady než těhotenství
@HanaTom jo dá
ale pokud jsou testy negativní, asi těhu nebudeš.. ![]()
@HanaTom Určitě se dá otěhotnět hned po vysazení HA, ale ve tvém případě si spíš myslím, že máš jen rozhozenou MS, když máš negativní tt. Zajdi si k doktorce na vyvolání, určitě tě i zkontroluje na ultrazvuku.
Ahojky
, chci se zeptat, zda máte někdo zkušenost s tím, že Vám vyšel těhotenský test negativní a přitom jste byla těhotná. Dnešním dnem mám 20 den zpoždění, ale již 4 testy mi ukázaly negativní výsledek, nevím, čím by to mohlo být způsobeno to zpoždění.:-(