Negativní těhotenský test, ale těhotná

Terezkaaa
24.5.10 14:55

Negativní těhotenský test

Ahojky :-) , chci se zeptat, zda máte někdo zkušenost s tím, že Vám vyšel těhotenský test negativní a přitom jste byla těhotná. Dnešním dnem mám 20 den zpoždění, ale již 4 testy mi ukázaly negativní výsledek, nevím, čím by to mohlo být způsobeno to zpoždění.:-( :-(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3963
24.5.10 15:01

naše tělo reaguje různě na různé změny…stres,vypětí,vyčerpání,dieta…nevím jak u tebe,mě ukazovali těhu testy taky negativní výsledek,ale to jsem akorád očekávala menstr.nakonec nejsopehlivější byl mamatest,…tuším že se tak jmenoval,ale v tvém případě už je to zpoždění delší dobu,tak by to testík mohl ukazovat,nejlepší je zajít na gyndu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Terezkaaa
24.5.10 15:03

No já tam právě dneska byla, jdu na kontrolu až příští týden, tak uvidím, právě na tom testu není ani slaboučce čárka, nic…Dietu nedržím, nejsem ve stresu, tak nevím.

• Citovat
  • Upravit
3963
24.5.10 15:06

a nic ti doktor nenašel ??? teda myslím nějakou malilinkatou fazolku ???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
24.5.10 15:11

a nevzali Ti na gyndě krev? tak si zajdi někam na krev jako samoplátce a budeš mít jasno! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Terezkaaa
24.5.10 15:12

No právě mě sestra ani nevzala, objednala mě na příští pondělí, protože měli plno. Tak uvidíme, třeba mi menstruace do té doby příjde.

• Citovat
  • Upravit
Terezkaaa
24.5.10 15:17

Samoplátce? To slyším poprvé, to si zajdu jako kdekoliv do nemocnice a tam mi udělají testy?

• Citovat
  • Upravit
11408
24.5.10 15:25

joo presne tak, zjisti hotnotu HCG v krvi presneji nez test

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Terezkaaa
24.5.10 15:31

Děkuji moc, zajdu si tam :-P

• Citovat
  • Upravit
12947
24.5.10 16:24

krev stojí 200-220kč za hodinu máš vysledky berou to normálne v nemocnicích kde i odebíraj krev

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krikinus
17.5.13 23:06

Ahoj mám menší problém už je to 3 týden co jsem menstruaci nedostala a testy mi vyšli negativní. S přítelem sme jěště docela mladí a snažíme se být opatrný. Poraďtě co dělat? Děkuju

• Citovat
  • Upravit
4
6.4.14 16:17

Ahoj, taky bych měla podobný dotaz. Před dvěma měsíci jsem vysadila antikoncepci, a teď už mám 20dní zpožděnou menstruaci a bolesti v podbřišku, čtyři TT negativní. Myslíte že se dá po HA tak rychle otěhotnět? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
6.4.14 16:21
@HanaTom píše:
Ahoj, taky bych měla podobný dotaz. Před dvěma měsíci jsem vysadila antikoncepci, a teď už mám 20dní zpožděnou menstruaci a bolesti v podbřišku, čtyři TT negativní. Myslíte že se dá po HA tak rychle otěhotnět? Děkuji

4tt negativní - otěhotnět po HA se dá rychle, ale spíš bych to přičítala tomu, že se tělo po HA dává dohromady než těhotenství

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2061
6.4.14 16:22

@HanaTom jo dá ;) ale pokud jsou testy negativní, asi těhu nebudeš.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
6.4.14 16:23

@HanaTom Určitě se dá otěhotnět hned po vysazení HA, ale ve tvém případě si spíš myslím, že máš jen rozhozenou MS, když máš negativní tt. Zajdi si k doktorce na vyvolání, určitě tě i zkontroluje na ultrazvuku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí