Mám HCG 67 ve 31 Dc - je to v normě?

20
25.5.10 15:09

HCG 67 ??

Potrebuju se s nekym poradit :-) A jelikoz tehotenstvi pred okolim zatim tajime, musim tady :-)
Ze jsem tehotna jsem zjistila v sobotu (28DC), dnes jsem byla na krvi (31DC) a hodnota je 67. Zda se mi to malo.. Nebo je to norma? Jakou hodnotu jste meli? Dekuji za vsechny reakce predem :-) jsem silene stastna ale taky silene vystrasena …no ale asi jako vetsina zacinajicich tehulek :-) Dekuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11408
25.5.10 15:32

na 31DC je to urcite dost, mrkni co jsem mela ja - viz podpis, tech 307 bylo asi 33DC a na to, ze roste temer dvojnasobne, myslim dobry, navic jsi mohla otehotnet +- par dni nez uprostred cyklu

Příspěvek upraven 25.05.10 v 15:34

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2507
25.5.10 15:33

Ahoj, já byla na odběrech 34DC a měla jsem hcg 2224. Podle mě je možné, že jsi měla ovulku později a tím pádem se ti i hcg začalo tvořit později, takže ještě neházej flintu do žita. Tabulkový hodnoty si nepamatuju, ale myslím, že pro 4tt tam byly hodnoty v rozmezí 3 - 426 a do toho se v pohodě vlezeš :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
25.5.10 16:13

Myslím, že nejsou úplně důležitý konkrétní hodnoty, protože bývají strašně individuální (hodně velký rozptyl podle tabulek), ale spíš jestli HCG roste. Každopádně mě říkali, že pokud je HCG nad 10, je test pozitivní. Myslím, že je to na dobré cestě. Teď budeš muset počkat tak 14 dní než bude na UZ vidět srdíčko, pak už bude všechno jasný. Pro mě bylo to čekání dost příšerný, pořád jsem měla strach, že se něco stane a že je třeba něco špatně. Navíc mě štvalo, že ani doktroka se mnou vlastně nejedná jako s těhotnou. Ale ono to uteče a dočkáš se :-D Pevné nervy a hodně štěstí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1748
26.5.10 00:27

ahojky,
já měla 31DC hCG 85 a všechno bylo OK a teď už mám doma 28měsíční slečnu :wink: průměrná hodnota v 28DC je 64,1, takže jste klidně mohli počít o den dva později. hlavní je, aby hCG stoupalo a to klíďo poznáš i na testu. jestli bude čárka sílit, je to tutovka.
držíme pěsti
 Jitul

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1690
26.5.10 18:05

Mrkni na tuhle tabulku http://www.naseporodnice.cz/…otenstvi.php .Jsou tam rozmezí pro hCG v těhotenství a máš to hezky v normě… :kytka: Nezáleží na tom kolik máš,ale hlavně že to stoupá..... :palec: A uvidíš že za pár dnů to ještě vyskočí!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí