Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky,
potřebovala bych poradit. Dnes jsem si dělala těhotenský test mám tam dvě čárky,ale druhá je slabá a oběvila se až po 9 min. Na testu píšou,že je test po takové době neplatný. Tak nevím co si myslet. Máte s tím někdo zkušenost..Díky ![]()
Myslím že jsi těhotná
, zkus udělat test ještě za dva dny a uvidíš že čárka vyběhne rychleji a bude silnější. Hodně štěstí a gratuluji ![]()
Pokuď se tam objeví dvě // (byť po limitu), tak je v moči hcg, ale jen je ho tam málo. Udělej si test znovu za dva dny a uvidíš, že čárky vyskočí dřív ![]()
Já tomu ještě nemužu pořád uvěřit,ale jsem moc štastná
Povedlo se nám to hned na poprvé. Test zkusím udělat v pátek a uvidíme ![]()
Tak já to měla taky tak. Byla jsem nedočkavá a tak jsem si udělala test už první den očekávané ms a v limitu byl test negativní, tak jsem to obrečela a když jsem se tam pak vrátila a viděla opravdu slaboulinkého ducha, tak mě to nahlodalo a za dva dny jsem si udělala test znova a pak už byla čárka sice pořád slabá, ale už v limitu a pak už jenom sílila … Teď jsem v 8 tt. Tak přeju hodně štěstí a pohodové těhu.
Ahojky já to měla podobně dělala jsem si test hned první den po vynechání ms ale v limitu tam nic nebylo tak hned ho vyhodila do koše ,druhý den ráno jsem ho z koše vytáhla a druhá čárka byla slabá,tak jsem si udělala hned další a ještě v limitu tam ta druh8 čárka byla sice slabá ,ale byla tam.
Souhlasím s ostatníma, test si zopakuj a pokud se druhá čárka objeví zase tzv. po limitu, udělej si test druhý, třetí den. Je možné, že hcg n moči je zatím jen opravdu nízké. Druhý den, pokud jsi těhotná (a to si myslím), může být už čárka výraznější.
jsi těhotná! mě vyběhly dvě čárky taky hodně pozdě a spíš to byla halucinace.. a za pár dní už to byly dálnice! je tu na to už diskusí mraky! podívej jak jsem měla testy… a je z toho ten klučík v podpisu! ![]()
Souhlasím s ostatníma…Taky jsem byla nedočkavá,tak jsem si dělala test brzo a druhá čárka se tam objevila asi až za půl hodiny,tak jsem to brala že je neplatný a za pár dní už tam byli krásné dvě čárky…!
Takže ti můžu potichoučku gratulovat,určitě budeš těhu…
Jinak můžeš si ještě zkusit koupit „mamatest comfort“,je sice trošku dražší,ale čárky se mi ukázali mnohem silnější než na ostatních testech!!! ![]()
Ahoj,delala jsem si test znovu a jsou tam dvě čárky,ale před chvíli jsem začala hodně špinit a malinko krvácet bolí mě dost břicho.Mám strach co se děje a nedopadne to dobře.Nevíte co se muže dít.Díky.. ![]()
Poradila bych ti být v klidu a jet co nejrychleji k doktorovi…!!Držím palce,ať to dobře dopadne a miminko je v pořádku!! ![]()
Ahojky holky,
chtěla bych se zeptat od listopadu neberu antikoncepci a s přítelem se snažíme o mimi. Ve středu jsem měla dostat MS a nedostavila se. Dneska jsem si koupila těhotenský test a udělala si ho po práci a vyšli // čárky. Myslíte že už to může být pravdivé?
Děkuji za odpovědi ![]()
@beleni samozrejme, prečo by to nemalo?
gratulujem, si tehotná
![]()
@Hayley55 přijde mi to nějak brzo
Že by se tak rychle zadařilo. Spíše mám strach abych potom nebyla zklamaná že se třeba nepodařilo.
@beleni ale nie, to tak neber. Nám sa s partnerom prve bábo zadarilo na prvý pokus. Niekomu to ide hneď, niekto sa snaží dlho aj keď je všetko po zdravotnej stránke v poriadku. Je to veľmi nevyspytateľné. Ak máš pekné čiarky (žiadny neviditeľný duch, ktorého musíš 10 minút loviť), mali ste nechránený sex a ešte ti k tomu aj mešká menzes tak si na 100% tehotná. Môžeš zavolať doktorovi a dohodnúť si schodzku ak si chces byť na 100% istá.