Dve carky na testu

21
26.5.10 09:04

dve carky na testu

Ahojky,
potřebovala bych poradit. Dnes jsem si dělala těhotenský test mám tam dvě čárky,ale druhá je slabá a oběvila se až po 9 min. Na testu píšou,že je test po takové době neplatný. Tak nevím co si myslet. Máte s tím někdo zkušenost..Díky :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8460
26.5.10 09:07

Myslím že jsi těhotná :-D , zkus udělat test ještě za dva dny a uvidíš že čárka vyběhne rychleji a bude silnější. Hodně štěstí a gratuluji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2507
26.5.10 09:09

Pokuď se tam objeví dvě // (byť po limitu), tak je v moči hcg, ale jen je ho tam málo. Udělej si test znovu za dva dny a uvidíš, že čárky vyskočí dřív :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
26.5.10 09:20

Já tomu ještě nemužu pořád uvěřit,ale jsem moc štastná :dance: Povedlo se nám to hned na poprvé. Test zkusím udělat v pátek a uvidíme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tea
116
26.5.10 09:33

Tak já to měla taky tak. Byla jsem nedočkavá a tak jsem si udělala test už první den očekávané ms a v limitu byl test negativní, tak jsem to obrečela a když jsem se tam pak vrátila a viděla opravdu slaboulinkého ducha, tak mě to nahlodalo a za dva dny jsem si udělala test znova a pak už byla čárka sice pořád slabá, ale už v limitu a pak už jenom sílila … Teď jsem v 8 tt. Tak přeju hodně štěstí a pohodové těhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
26.5.10 10:23

Ahojky já to měla podobně dělala jsem si test hned první den po vynechání ms ale v limitu tam nic nebylo tak hned ho vyhodila do koše ,druhý den ráno jsem ho z koše vytáhla a druhá čárka byla slabá,tak jsem si udělala hned další a ještě v limitu tam ta druh8 čárka byla sice slabá ,ale byla tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5394
26.5.10 10:33

Souhlasím s ostatníma, test si zopakuj a pokud se druhá čárka objeví zase tzv. po limitu, udělej si test druhý, třetí den. Je možné, že hcg n moči je zatím jen opravdu nízké. Druhý den, pokud jsi těhotná (a to si myslím), může být už čárka výraznější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
26.5.10 10:56

jsi těhotná! mě vyběhly dvě čárky taky hodně pozdě a spíš to byla halucinace.. a za pár dní už to byly dálnice! je tu na to už diskusí mraky! podívej jak jsem měla testy… a je z toho ten klučík v podpisu! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1690
26.5.10 17:57

Souhlasím s ostatníma…Taky jsem byla nedočkavá,tak jsem si dělala test brzo a druhá čárka se tam objevila asi až za půl hodiny,tak jsem to brala že je neplatný a za pár dní už tam byli krásné dvě čárky…! :palec: Takže ti můžu potichoučku gratulovat,určitě budeš těhu… :hug: Jinak můžeš si ještě zkusit koupit „mamatest comfort“,je sice trošku dražší,ale čárky se mi ukázali mnohem silnější než na ostatních testech!!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
28.5.10 08:51

Ahoj,delala jsem si test znovu a jsou tam dvě čárky,ale před chvíli jsem začala hodně špinit a malinko krvácet bolí mě dost břicho.Mám strach co se děje a nedopadne to dobře.Nevíte co se muže dít.Díky.. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1690
28.5.10 12:40

Poradila bych ti být v klidu a jet co nejrychleji k doktorovi…!!Držím palce,ať to dobře dopadne a miminko je v pořádku!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
10.1.20 19:08

Dvě čárky

Ahojky holky,
chtěla bych se zeptat od listopadu neberu antikoncepci a s přítelem se snažíme o mimi. Ve středu jsem měla dostat MS a nedostavila se. Dneska jsem si koupila těhotenský test a udělala si ho po práci a vyšli // čárky. Myslíte že už to může být pravdivé?
Děkuji za odpovědi :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
10.1.20 19:35

@beleni samozrejme, prečo by to nemalo? :think: :) gratulujem, si tehotná :palec: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
10.1.20 19:43

@Hayley55 přijde mi to nějak brzo :? Že by se tak rychle zadařilo. Spíše mám strach abych potom nebyla zklamaná že se třeba nepodařilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
10.1.20 20:05

@beleni ale nie, to tak neber. Nám sa s partnerom prve bábo zadarilo na prvý pokus. Niekomu to ide hneď, niekto sa snaží dlho aj keď je všetko po zdravotnej stránke v poriadku. Je to veľmi nevyspytateľné. Ak máš pekné čiarky (žiadny neviditeľný duch, ktorého musíš 10 minút loviť), mali ste nechránený sex a ešte ti k tomu aj mešká menzes tak si na 100% tehotná. Môžeš zavolať doktorovi a dohodnúť si schodzku ak si chces byť na 100% istá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí