Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj,
pokud máš pravidelně, tak si myslím, že ano.
Kolik dní máš MS v průměru.
Potichu gratuluji.
![]()
Jitka
4-5 dní. Nem§žu být těhotná :'(. Prášky beru pravidělně, už 2 roky.
zkus si zítra test, a uvidíš, tady ti nikdo neřekne jestli jsi těhotná ![]()
Hmmm, tak to mě mrzí.
Tak pokud bereš léky, tak to asi ne.
I když já přes antikoncepci- tělísko tedˇ otěhotněla.
Rikas, ze na to nemas roky , takze predpokladam, ze chodis do skoly, blizi se konec roku, uzavirani znamek, coz znemena stres a to muze byt pricina zkracenych mesicku
Kazdopadne nejlepsi reseni je test nebo si skoc rovnou k doktorce/doktorovi ![]()
Ahoj holky nevím jestly se do téhle konverzace hodím ale potřebovala bych radu ste zkušenější.Mimo chodem Zuzi a Jity máte nádherný děti úplně vám závydím. A teť k mýmu problému pokoušíme se z přítelem o miminko sice né moc dlouho ale sem strašně přecitlivělej človět a už sem nadně z toho ze se nám to miminko nevede. Moc si ho totiž přejem a prý to pro to taky nemusí jít. Teť mám zpoždění 7 dní ale do toho stres a navíc sem po hnisavé angíně takže spousta důvodů proč ms ještě nepřišla. Ale nedalo mi to a dnes sem otestovala a to je ten problém protože se druhá čárka neukázala a já to neunesla že se to zase nepovedlo a už sem ten test nezkoumala až tak po 3 hodinách mi to nedalo a koulka sem na něj znovu a našla sem tak slabounkýho ducha a právě nevím jestly tam byl už ráno nebo se ukázal později a nevím jestly to může znamenat těhu nebo ne. A právě mám obavu z toho že po 7 dnech zpoždění kdybych byla těhu tak by ta čárka už měla být silná nebo se mílím. A minulý měsíc taky stres a zpoždění 5 dní ale prsa nebolely a duch na testu nebyl a ms po 5 dnech přišla tak nevím. Já zatím žádný děti nemám tak stím nemám žádný zkušenosti. Celých těch 7 dní mě bolí záda a v podbřišku jakobych měla dostat ms a bolijou mě prsa. Tak budu šťastná za kazdou radu od vám maminek který už máte nějakou zkušenoko ![]()
Amel: vyzkoušej test znovu tak za dva tři dny, čárka by měla už být v limitu, měla by i sílit, pokud bys chtěla být klidnější, pak jedině krevní testy na hladinu hcg, tam máš jistotu 100%. Lze si je nechat udělat v laboratoři jako samoplátce - platí se okolo 250 Kč, nebo musíš ke svému lékaři, ten Ti je nechá udělat na žádanku, pak je to zdarma. Hlavní je, abys věděla, na čem jsi. Tak Ti držím palečky, ať vše dopadne podle Tvých představ ![]()
Ahoj Renči tak ty myslíš že bych mohla být těhu? To bych byla moc šťastná udělám teda ještě test za 3 dny a uvydíme jestly se čárka změní a obědnám se k dr dala si mi naději tak budem doufat děkuju ![]()
Amel: já jsem ráda, že jsem mohla poradit a zároveň Ti dát naději. Také jsem ji potřebovala dlouhých 9 měsíců a dnes ráno jsem manželovi dala krásný dárek k narozeninám, test se // z dnešního rána.
Moc bych Ti přála, aby se zadařilo, čekání je na tom všem to nejhorší. My jsme navíc měli oba všechny testy v pořádku, o to bylo všechno horší. Už jsem byla rozhodnutá, že, pokud to tento měsíc neklapne, půjdeme do CAR a vidíš, snad to klaplo
Budu Ti mooc držet palečky ![]()
Pokud zkusíš za dva dny test a čárka bude v limitu a třeba trochu silnější, pak je to jasné. Mně hodně pomohlo měření BT.
Ahoj, chtěla bych se zeptat jestli můžu být těhotná. Menstruaci sem měla pouze 2 dny. Jinak ji mám pravidelně.