Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky, meškám MS 3 dny a nic zatím ani MS ani pozitivní test. To čekání je děsný co. Jak vy?
Tak MS nikde, břicho už nebolí ani trošku, jen menší tlak a občas pocit na zvracení. A dnešní test zase jenom jedna čárka. Ale říkám si, že je ještě brzo…
Ahoj holky, zkoušíme tento měsíc poprvé, ovulace proběhla 18. den, dnes jsem 26. teplota 37,3 - jinak mě nebolí prsa, jen jsem unavená, výtok řídký,
míváte to někdy tak před MS?
Tak já se přidám - dneska je to šestý den spoždění, ranní test negativní… ta nejistota mě zabije
![]()
Nejspis se taky pridam
Mam 5 dni spozdeni, dnesni test negativni… spis to ale bude tim, ze jsem teprve pred mesicem vysadila prasky… teplota cely mesic jak na houpacce, takze o ovulaci se take nejspis neda mluvit…
Kdyz jsem vysadila pred 2 lety, MS jsem dostala presne po 28 dnech… Tak uvidim nooo ![]()
Ahoj holky mam dotaz 2.6.mi pichli agolutin a mesicky sem mela dostat 15.6.jenze nedorazili a dneska uz je to 3dni spozdeni agolutin mam kvuli opozdenich mesickach a mam stasne bolesti bricha a zad dneska sem si delala test a byl negativni myslite si ze to test nepoznal nebo ze bych byla ma, o trebas par dni a jinac sem mela 2mesice clostik a tento mesic uz ne nebo mi nedorazila meska prosim o rady
Ahoj holky, prosim o radu. s pritelem jsme pred mesicem provozovali petting…muzu z toho byt tehotna? test jsem si delala po 14 dnech..negativni..a ms jsem dostala, akorat se mi zdala nejaka slabsi. Co myslite? prosim o radu
Ahoj chtěla jsem se zeptat jestli mužů byt těhotná když jsem dostala MS ale trvala jen 3.5 dne normálně ji mám 7dni.
Můžeš a nemusíš.
Jde o to, že když se uhnizďuje embryo do dělohy, může to budoucí matka poci´tovat jako bolest a lehce krvácí, současně hormony už vyvolávají bolesti hlavy, nevolnosti, no všechno to prostě vypadá, že je to běžná ms. Na druhou stranu, žena krvácí v termínu, a málokoho napadne, že embryo se sice uchytilo, ale protože se prostě něco nepovedlo, tak tělo samo plod vylučuje - prostě minipotrat.
Udělej si test, nebo si zaplať krevní rozbor v laborce. Lépe a přesněji ti nikdo neporadí.
Test jsem si dělala 3 dny před MS a byl negativní a pak jsem ji dostala
@s.t.r. Udělej si ho ted a ne před MS. A i MS není naprogramovaná na určitou délku a intenzitu. Mohla být prostě jen kratší. Ale jistě i naděje tu je, ale podle mě spíš nijaká než nějaká ![]()
@s.t.r. Test si udělej teď. Ale nic bych od toho nečekala, prostě byla kratší, stačí hormonální výkyv.