Můžu být těhotná?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
87
29.5.10 18:54

takže ty myslíš že i když bude za dva dny ta čárka na tom druhým testu stejná jako dnes ráno tak to taky může zamenat těhu? Já sem strašně ve stresu mám necelý dva měsíce do svatby a sem ve stresu. Chci se ještě zeptat může za ZT STRES? Bojím se toho že jestly se nám to povedlo tak do svatby ještě nebudu mít za sebou třetí trimestr a bojím se toho že bych mohla tím stresem do svatby potratit co myslíš já vím asi si řekneš že sem blbá ale já se toého fakt bojím díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
29.5.10 19:14

promiň chtěla sem napsat první trimestr já už fakt blbnu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
31.5.10 16:57

Ahoj holky tak sem dnes testovala a zase se ukázala slabá čárka ale až po 2 hodinách :cry: tak sem volala dr a bylo mi řečeno že je ještě brzy že se ten hormon hcg uvolňuje pomalu a že mám počkat do příštího týdne a když nedostanu ms tak mám přijít na krev. Ale teť mi to v podbřišku začalo šíleně bolet tak se obávám toho že dostanu ms ale uvydíme sem z toho dost špatná.myslím si že to není dobrý co myslíte holky. Ráda bych znala váš názor. Docela ti Renčo závydím že si mohla dát manželovi tak nádhernej dárek co já bych za to dala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
31.5.10 17:18

TAK SEM TO TEŤ DOSTALA SEM ÚPLNĚ NADNĚ :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: TOBĚ RENČO PŘEJI MOC MOC ŠTĚSTÍČKA AŤ TI TO VYJDE A AŤ SI MOC ŠŤASTNÁ A AŤ JE MALÝ HLAVNĚ V POŘÁDKU

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22939
31.5.10 20:00

Muccky,
díky, to Ondrovi byli 3 měsíce.
Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1717
1.6.10 21:37

Amel: tak to mě moc mrzí :hug: , ale neboj, ono to klapne, chce jen trošku více času. Třeba se ani nenaděješ a příští měsíc už budeš klásit //. Moc držím palečky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
13.6.10 19:13

díky Renči

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.6.14 02:47

Prosím o radu. Snažíme se o mimi. normálně mám pravidelnou ms. Poslední ms jsem měla 14.5., Další měla přijít 10.6.. 6.6., 7.6. a 8. 6. jsem měla tmavě hnedé až černé špinění. Jen málo, v podstatě jen na utření. To přestalo a MS nepřišla… 11. a 13.6. jsem si dělala těhu test a byl negativní. Příznaky na těhu mám už několik dní(citlivá prsa, nevolnost a nesnášenlivost vůbec cítit některé potraviny, atd atd..).

máte s tím některá zkušenost? může to být těhotenství?

jedno dítě už máme a v podstatě vše je stejné jako tehdy, kromě těch // a tří denního špinění, tak nevím, co si o tom mám myslet…

• Citovat
  • Upravit
42
14.6.14 03:07
@Anonymní píše:
Prosím o radu. Snažíme se o mimi. normálně mám pravidelnou ms. Poslední ms jsem měla 14.5., Další měla přijít 10.6.. 6.6., 7.6. a 8. 6. jsem měla tmavě hnedé až černé špinění. Jen málo, v podstatě jen na utření. To přestalo a MS nepřišla… 11. a 13.6. jsem si dělala těhu test a byl negativní. Příznaky na těhu mám už několik dní(citlivá prsa, nevolnost a nesnášenlivost vůbec cítit některé potraviny, atd atd..).

máte s tím některá zkušenost? může to být těhotenství?

jedno dítě už máme a v podstatě vše je stejné jako tehdy, kromě těch // a tří denního špinění, tak nevím, co si o tom mám myslet…

Pokud bych se já snažila o mimi, rozhodně bych se zásobila těhotenskými testy a prověřovala bych ty příznaky.. Já sama otěhotněla úplnou náhodou a hoooodně neplánovaně (myslela jsem si že i v tu nejhorší dobu, jako většina..) Ale mě to test poznal až pozdě.. Neměla jsem srovnání, děti jsem doposud neměla, ale i tak jsem poznala, že něco není v pořádku.. Držím palce, ať vám to dobře dopadne :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4462
14.6.14 07:35

Tak záleží na citlivosti testu a hodnotě HcG. Zatím to nemuselo bt natolik vysoké, aby se to ukázalo, ale i tak je to možné :kytka: Držím pěsti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
myšák1187
14.6.14 08:03

Já si dělala tt asi 4 dny po vynechání MS a měla jsem tam hoodně slabou druhou čárku a klasickou dálnici až po týdnu, být tebou ještě testuju a pak bych se případně objednala k doktorovi zda je vše ok

• Citovat
  • Upravit
860
14.6.14 08:12

Ja delala test 12 dni od sexu a byl tam tak velky duch ze se nedal prehlidnout:D ale tak kazda to mame individualni:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
14.6.14 12:31

Ahoj holky, asi to jen potřebuju někomu říct :-) Třetí den mi mešká MS, trochu mě tlačí v podbřišku, nešpiním, nic. Jen je mi prostě „divně“, jako trochu na zvracení. Na testu nic, jen jedna čárka. Miminko bychom moc chtěli, takže to můžou být nervy a tak, ale tohle čekání je hrůza…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.6.14 00:43
@sepulkruta píše:
Pokud bych se já snažila o mimi, rozhodně bych se zásobila těhotenskými testy a prověřovala bych ty příznaky.. Já sama otěhotněla úplnou náhodou a hoooodně neplánovaně (myslela jsem si že i v tu nejhorší dobu, jako většina..) Ale mě to test poznal až pozdě.. Neměla jsem srovnání, děti jsem doposud neměla, ale i tak jsem poznala, že něco není v pořádku.. Držím palce, ať vám to dobře dopadne :potlesk: :potlesk: :potlesk:

no já těhu testy mám, ale nechci si je dělat každý den…přijd emi to jako zbytečný stres… Na prvního syna jsme si počkali, ale nakonec byl přirozeně… Těd jsme ve fázi, kdy jsme se dohodli, že to zkusíme, a tak to zatím ani ještě nijak netlačíme. Když to vyjde, bude to super, když to nevyjde, máme další měsíc…když to nebude vycházet delší dobu, zkusíme zajít na konzultaci k doktorovi… Pravda je, že u pokusu na druhé mimi jsem o něco klidnější - už aspoň vím, že to jednou vyšlo. ale samozřejmě, že když by to trvalo delší sobu, asi bych už mluvila jinak;))))) U prvního mimi jsem měla // až skoro po týdnu vynechané MS a to ještě slabě.. a jak píšeš-my jsme těhu plánovali a těšili se, ale stejně to nakonec vyšlo snad v nejmíń vhodnou dobu :lol: :lol: :lol: to už tak asi je;) a jsem šťastná že prcka máme, jak jinak;)

@DeTer děkuju, dám vědět…zatím nic - MS nikde, a test si udělám asi ráno…

@myšák1187 děkuju, máš pravdu.. plánuju to tak… když jsme čekali první mimi, měla jsem jeden měsíc potíže-šíleně silnou ms a hrozný bolesti, ale aspoň mě to pomohlo rozhoupat se a konzultovat celou věc s lékařem… a za 3m jsem byla těhulka;)

@Blondie66 no jo, jenže my jsme pro jistotu sexovali v podstatě každý den :cert: :mrgreen: :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.6.14 00:43

@ali1384 budeme čekat spolu;) držím palce!!!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex