Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobry den chci se zeptat je tu moznost ze mohu byt tehotna, kdyz na zacatku pohlavniho styku muj pritel nemel kondom ale hned po chvili jsme ho nasadili? Moc dekuji za odpovedi. ![]()
tak budu v to doufat… dnes v noci mi bylo strasne zle kazdou hodinu sem musela zvracet… tak sem dostala strach ze by to mohlo byt ono.
Pokud to byl jenom opravdu začátek, tak ne. (Myslím, že dost velká část párů použávající kondom jako jedinou antikoncepci to dělá podobně a úspěšně) Jenže abyste časem nasazovali včas..... to je snad jediný kámen úrazu, neboť po čase můžete zkoušet později a později - až těhotná opravdu budeš. Takže spíš si opravdu hlídat tu chviličku, ne déle.
No, tak jsem možná dosáhla toho co si přeju, ale zároveň mám strach.. Měla jsem teď menstruaci a na konci menzes(ještě behem spínění) jsem měla nechránění sex.. pred 2 dvěma dny mi to zkončilo. Ale najednou začínám pociťovat stejné příznaky jako při prvním těhotenství. Bolavá prsa a menstruační bolest v podbřišku a vaječíku. Moje první tehu bylo stejné. Taky jsem měla sex hned takhle ke konci menzes a hned na to jsem pocitovala bolest prsou a v podbříšku.. Ještě jsem tenkrat přitelovi říkala že je to divny, že mam 5 dnu po menzes a že me boli prsa.. Přitom mě boli vzdy jestě pred menzes. Po NIKDY.. Ted mám už 7 měsiční dcerku a nekolikrat jsem plašila ze jsem asi těhotná. Ale nikdy jsem tomu nevěřila tak jako ted. ..A ted mi přítel prostě nevěří.. Já vím že je to asi hloupost psat že poznám že jsem těhu 3 dny po sexu, ale ja si nemužu pomoct. Prostě to citím stejně jako tenkrat. takže by mě zajímalo, jestli to taky nějaká z vás zažila.. Předem děkuji za odpověd ![]()
sikinka16 píše:
No, tak jsem možná dosáhla toho co si přeju, ale zároveň mám strach.. Měla jsem teď menstruaci a na konci menzes(ještě behem spínění) jsem měla nechránění sex.. pred 2 dvěma dny mi to zkončilo. Ale najednou začínám pociťovat stejné příznaky jako při prvním těhotenství. Bolavá prsa a menstruační bolest v podbřišku a vaječíku. Moje první tehu bylo stejné. Taky jsem měla sex hned takhle ke konci menzes a hned na to jsem pocitovala bolest prsou a v podbříšku.. Ještě jsem tenkrat přitelovi říkala že je to divny, že mam 5 dnu po menzes a že me boli prsa.. Přitom mě boli vzdy jestě pred menzes. Po NIKDY.. Ted mám už 7 měsiční dcerku a nekolikrat jsem plašila ze jsem asi těhotná. Ale nikdy jsem tomu nevěřila tak jako ted. ..A ted mi přítel prostě nevěří.. Já vím že je to asi hloupost psat že poznám že jsem těhu 3 dny po sexu, ale ja si nemužu pomoct. Prostě to citím stejně jako tenkrat. takže by mě zajímalo, jestli to taky nějaká z vás zažila.. Předem děkuji za odpověd
Taky jsem měla pocit, že ano, tentokrát to vyšlo a bylo to tak, takže ano, vnitřnímu tušení se věřit dá. ![]()
Spíš jde o to, že spousta holek má tohle „tušení“ při každém cyklu.. ![]()
špinění - těhotenství
Ahoj,
nemáte některá zkušenost s tímhle? Normálně mám pravidelnou menstruaci cca po 30 dnech, která trvá až 6 dní a vždy tak jeden den před začátkem špiním. Ale tentokrát asi 6 dní před pravidelným cyklem jsem měla světlulinké špinění a jenom jeden den a menstruace prisla jako vzdy az na to ze je to spís neco mezi spinenim a menstruaci…myslite ze by to mohlo byt tehotenství?delala jsem si tehu test a byl negativni..HA neberu…dekuju za odpoved ![]()
Kaii píše: špinění - těhotenstvíAhoj,
nemáte některá zkušenost s tímhle? Normálně mám pravidelnou menstruaci cca po 30 dnech, která trvá až 6 dní a vždy tak jeden den před začátkem špiním. Ale tentokrát asi 6 dní před pravidelným cyklem jsem měla světlulinké špinění a jenom jeden den a menstruace prisla jako vzdy az na to ze je to spís neco mezi spinenim a menstruaci…myslite ze by to mohlo byt tehotenství?delala jsem si tehu test a byl negativni..HA neberu…dekuju za odpoved
Teoreticky mohlo, proč by ne. On těhotenský test ti to neukáže hned, většinou až tak v termínu předpokládané menstruace nebo spíš o týden dva později. Počkala bych a za týden si udělala další. ![]()
Ale taky se mohlo stát, že jsi třeba trošku nachlazená, ve stresu.. v podstatě cokoliv, proto ti zablbnul cyklus.
@anonym5279 píše:
Nevím
ty jsi vtipná, píšeš nevím do hodně staré diskuse a pak založíš podobnou diskusi ![]()
@vokishka píše:
ty jsi vtipná, píšeš nevím do hodně staré diskuse a pak založíš podobnou diskusi
začíná to být podezřelé, zase troll?
@stinga píše:
začíná to být podezřelé, zase troll?
Omlouvám se, nevěděla jsem jak to tady funguje. Jestli se vám něco nelíbí prosím nekomentujte.
@anonym5279 píše:
Omlouvám se, nevěděla jsem jak to tady funguje. Jestli se vám něco nelíbí prosím nekomentujte.
tak do 16 let tu ani nemáš co dělat