Jsem těhotná? Slabá čárka na testu

3221
30.5.10 09:30

Jsem těhotná?

Prosím o radu. :cry:
S přítelem se snažíme o miminko, poslední MS jsem měla 1.5. Doktor mi předepsal Clostilbegyt a pak Duphaston.
V pátek jsem si dělala test a vyšel pozitivně, ale druhá / byla hodně slabá. Odpoledne byl další negativní.
Nevydržela jsem a v sobotu udělala další - opět pozitivní ale slabá /. Dnes jeden zase pozitivní se slabou / a druhý dokonce negativní…
Pobolívá mě břicho, jako bych to měla dostat a mám hodně citlivá prsa…
K doktorovi zavolám hned zítra, ale chci vědět zda někdo máte s něčím podobným zkušenost… Děkuji… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
338
30.5.10 09:39

testuj aspon ob den, hcg roste ob den dvojnaosbne.
rano je hcg v moci nejkoncentrovanejsi, tedy jeden test ti muze rano // ukaza, druhy odpoledne ne.
A taky aby mely vsechny testy stejnou citlivost.
Citlivejsi ti // muze ukazat a klasicky ne

Drzim palecky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3221
30.5.10 09:41

Dneska ráno to byly oba z raní moči…
Tak nevím. Ale je pravda, že testy byly každý jiný. :think: Myslíš, že by ty dvě // mohly ovlivnit ty prášky (clostilbegyt, duphaston)??? Na testu je napsáno, že některé léky na neplodnost mohou zkreslit výsledek… :nevim: Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
30.5.10 09:44

clostill nevim, duphaston ne, ten jsem brala a kdyz jsem tehotna nebyla na testu // nebyly.

koukni na krabicku na citlivost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
30.5.10 09:50

Ahoj vvv. Nejlepší by bylo zajít na krev a nebo k Dr. Já měla po clostilu slabou čárku ž 11den po ovulaci. Byla teda slabá, ale byla tam :-) Kup si mamatest a dělej ho z ranní moči a uvidíš :-) Moc držím palečky!!!!
JInak po duphastonu ani po clostilu nemůžeš mít pozitivní test. Ani jeden z těchto léků neobsahuje Hcg.
Vím, že se dává hodně pregnyl a ten Hcg obsahuje, ale o tom nic nepíšeš.
JEště jednou mooooooc držím palečky!! :kytka: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3221
30.5.10 09:55

Moc děkuji… :huban: Hned zítra chci volat doktorovi, tak doufám, že mě objedná hned… :think: Jsem strašně zvědavá, tak si myslím že to stejně nevydržím a koupím si test… :-D Myslíte, že už doktor na UTZ něco uvidí? podle mých počtů bych měla být cca 4 týden… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
30.5.10 10:03

vvvv- a víš přibližně, kdys měla ovulaci? A jaká je citlivost testů?
Já myslím, že tolik falešně pozitivnách testů- to už by bylo divný :wink: , tak věřím, že to těhotenství bude :kytka:
Ale i tak by na UTZ nebylo vidět ještě téměř nic- hodně doktorů si na UTZ zve až když je vidět srdíčko, takže kolem 7tt. Ale mohl by tě objedat na krev, aby se zjistila výše Hcg- nebo si můžeš zajít sama jako samoplátce…
Moooc držím palečky a přijď říct, jak to dopadlo :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
30.5.10 10:05

vvvv já byla u Dr. den po očekávané MS. Chtěla jsem hlavně ať mi vezme krev. Dr mě i vyšetřila a řekla mi, že má vysokou sliznici, ale nic víc zatím nejde vidět a že případné těhotenství jde vidět od 1500Hcg. Pozvala jsi mě za týden na KO a další Hcg. To už byl vidět váček a další kontrola byla za tři týdny a to už bylo vidět srdíčko :-)
Já jsem se teda nemusela objednávat. Moje Dr. ordinuje i pro neobjednané.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
30.5.10 10:06
vvvv píše:
Moc děkuji… :huban: Hned zítra chci volat doktorovi, tak doufám, že mě objedná hned… :think: Jsem strašně zvědavá, tak si myslím že to stejně nevydržím a koupím si test… :-D Myslíte, že už doktor na UTZ něco uvidí? podle mých počtů bych měla být cca 4 týden… :wink:

na utz si nemyslim ze by bylo neco videt.
ja byla u dr v 5tt nedelala ani utz(přesto, že jsem krvácela), ze je to zbytecny, jen poslala na hcg a pak za tyden uz bylo i :srdce: . ale mimi odpovidalo celou dobu tehotenstvi o tyden napred

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
30.5.10 10:07
M-a-j-a píše:
vvvv já byla u Dr. den po očekávané MS. Chtěla jsem hlavně ať mi vezme krev. Dr mě i vyšetřila a řekla mi, že má vysokou sliznici, ale nic víc zatím nejde vidět a že případné těhotenství jde vidět od 1500Hcg. Pozvala jsi mě za týden na KO a další Hcg. To už byl vidět váček a další kontrola byla za tři týdny a to už bylo vidět srdíčko :-)
Já jsem se teda nemusela objednávat. Moje Dr. ordinuje i pro neobjednané.

Majo já měla hcg pres 4000, a dr pri vysetreni rikala,ze to na tehu vubec nevypada,ze ani deloha neni moc prosakla......zastupovala moji dr nejaka jina. mozna kdyby ten utz delala, neco by videt bylo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
30.5.10 10:34

Rakosnicku mi Dr. dělá UTZ vždycky. POznala to hlavně podle toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
30.5.10 10:36

no mne ne. dpdrzuje striktne tri utz za tehu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
30.5.10 11:02

Je ta to je škoda. Já mám utz co tři týdny na kontrole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9943
30.5.10 11:15

Clostilbegyt by to asi možná ovlivnit mohl, aspoŇ mně se to stalo. Jiný důvod jsem pro to nenašla. To jsem ještě brala i antiko. Tak jsem ho ukazovala i sousedce, jestli tu čárku vidí taky, že to není možné, když beru antiko, že by se to povedlo. A viděla ji taky. No a už je to asi 8 měsíců a těhu ještě nejsem. Takže ví bůh-asi bych napřed zkusila ještě ten mamatest z ranní moči, pak uvidíš, jak pochodíš u dr., jestli tě vezme a kdyžtak do té labiny jako samoplátce. Stojí to kolem 200,–.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3221
30.5.10 11:47

díky za rady a odpovědi… Teď jsem se znovu dívala na ten test, co vyšel ráno negativně a objevila se tam čárka, ale tak slabá, že nejde skoro vidět… Tak nevím… Příjde mi divné, že by všechny testy lhaly… :think: Ten první co mi vyšel byl nějaký extra citlivý a ostatní byly mamatesty… Tak uvidíme… Zítra tam zavolám a dám vědět…
:huban: Zatím moc děkuji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital