Negativní test

9
30.5.10 13:11

Negativní test

Zdrravím všechny =)
Mám takový problém, poctivě beru antikoncepci, ale mám pocit že jsem těhotná. Jsem celé dy unavená, nemůžu přestat jíst, jsem nafouklá a ráno mi bývá špatně, než se najím, i v břiše mám takový divný pocit. Dělala jsem si test, ale vyšel negativně. Menstruaci mám dostat až za 11 dní. Myslíte, že ješance, že jsem těhotná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
338
30.5.10 13:18

ta moznost je vzdycky…

ale ze by priznaky byly pomalu v cca pulkce cyklu se mi nezda.
nehlede ze 11dnu pred MS nevyjde pozitivni asi zadny test. leda by si byla tehotna uz z minuleho mesice, coz by test ukazal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
30.5.10 13:23

Díky za reakci, práv jsem myslela, že bych mohla být těhotná už déle, ale měla jsem normální menstruaci… Nevím, co si myslet..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Barnico
30.5.10 14:25

Ahoj, může to být taky tím, že máš ovulaci. Já bývala vždy při ovulaci a těsně po ní nateklá a rozežraná. Odešlo to vždy až den-dva před menzes. Měla jsem to tak asi 1/2 roku pak se to upravilo…Hormony dokážou věci :-?

• Citovat
  • Upravit
9
30.5.10 15:06

Já právě nevím, je toho nějak moc najednou. Chodím i častěji na záchod. Prostě ám tokový nějaký divný pocit. =))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
4.6.10 19:36

no ja si delala test po 10 dnech spozdeni a ukazal mi negativ.ale poboliva me v podbrisku je mi zle od zaludku pali me zaha a mam strasny navaly horka tak nevim a chodim hrozne casto na zachod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí