Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdrravím všechny =)
Mám takový problém, poctivě beru antikoncepci, ale mám pocit že jsem těhotná. Jsem celé dy unavená, nemůžu přestat jíst, jsem nafouklá a ráno mi bývá špatně, než se najím, i v břiše mám takový divný pocit. Dělala jsem si test, ale vyšel negativně. Menstruaci mám dostat až za 11 dní. Myslíte, že ješance, že jsem těhotná?
ta moznost je vzdycky…
ale ze by priznaky byly pomalu v cca pulkce cyklu se mi nezda.
nehlede ze 11dnu pred MS nevyjde pozitivni asi zadny test. leda by si byla tehotna uz z minuleho mesice, coz by test ukazal.
Díky za reakci, práv jsem myslela, že bych mohla být těhotná už déle, ale měla jsem normální menstruaci… Nevím, co si myslet..
Ahoj, může to být taky tím, že máš ovulaci. Já bývala vždy při ovulaci a těsně po ní nateklá a rozežraná. Odešlo to vždy až den-dva před menzes. Měla jsem to tak asi 1/2 roku pak se to upravilo…Hormony dokážou věci ![]()
Já právě nevím, je toho nějak moc najednou. Chodím i častěji na záchod. Prostě ám tokový nějaký divný pocit. =))
no ja si delala test po 10 dnech spozdeni a ukazal mi negativ.ale poboliva me v podbrisku je mi zle od zaludku pali me zaha a mam strasny navaly horka tak nevim a chodim hrozne casto na zachod