Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak já už nevím čemu věřit, má z toho všeho strach, nejistotu a obavy. Řekl mi že je to alinká neškodná cysta, tak nevím. ![]()
Taky jsem měla cystu,velkou.Dokonce mi hrozila laparoskopická operace.Naštěstí cysta přestala růst a vstřebala se..
Mě dr.říkal,že cysty neprodukují hCg,tudíž nemohou způsobit pozitivní těhotenský test ![]()
Ale z mých zkušeností,nic neplatí absolutně,možné je vše..
lucinka, zvysena teplota je na zaciatku tehotenstva bezna. cysta, ktoru mas, je pravdepodobne folikularna, alebo vodova. absolutne neskodna, urcite nezdviha teplotu ani neprodukuje hcg. jedina cysta, ktora moze sposobit falosne pozitivne tehu testy je lutealna cysta, ktora vznika zo zlteho telieska, ale to by doktor poznal. a ako baby pisali, hcg produkovane cystou je velmi nizke, takze na testoch by bola vidiet len slabunka ciarka.
este jedna otazka, ciarky Ti silneju, alebo slabnu?
ak silneju, tak si na 99% tehu a nemusis sa nicoho bat ![]()
Luci, neboj a hlavně se nestresuj. Já myslím, že jsi opravdu těhotná, tak bys měla být v pohodě. Jak píše Soldi, sleduj jestli ti čárky na testíku sílí, zkus si testnout třeba zítra nebo ob den a uvidíš jestli sílí.
Lepší bude když si skočíš jěště dnes na testík Hcg do nemocnice!Máš tu možnost,stojí to kelem 200kč a do pár hodin to víš
to ano, 15km odsud, ale kam a co říct…vůbec nemám představu, ale zítra pujdu k doktorovi, takže to asi nemá cenu, že?
No věděla by jsi to jěště dneska…
je to na tobě,nejdřív bych tam zavolala
Děvčátka tak jsem se zrovinka vrátila od doktora a na ultrazvuku nic neviděl, prý to jde vidět, až 5000HCG, tak zítra mám jít na krev a ta ukáže. Prý nemám mít chmury, ale stále mám nejistotu a strach ![]()
Luci, neboj bude to OK, uvidíš. Takhle brzo po vynechání MS opravdu není nic vidět, až tak 2 týdny po vynechání jde vidět žloutkový váček, ale je lepší jít na utz až pozděj, když už ťuká srdíčko, takže až tak cca měsíc od vynechání i když i to je u každé maminky jinak.