Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Lalushko tay si to říkám, že 5 testů už asi náhoda nebude, ale poud mi to nepotvrdí, pořád tomu neuvěřím.
lulushka děkuji, jsem teprve uprostřed cyklu, MS má přijít 17.6. (doufám,že ne), teď jsem 14.den cyklu,s manželem se pokoušíme každý den, doufám, že to taky nějak nevadí každý den?
Koukala jsem na metodu podle jonáše, vychází od zítra do pondělka, přála bych si, aby to už vyšlo.
Denčo, určitě to nevadí každý den, dřív se říkalo, že klesá počet a kvalita spermií, když je to moc často, ale nějaké vědecké testy nebo něco takového dokazují, že právě čím častěji, tím větší šance. Tak moc držím palečky ať to vyjde ![]()
Luci, mám obojí, ale skype nepoužívám. Jestli se chceš ještě na něco zeptat a nechceš to tu ventilovat tak moje ICQ 411085392
Poslední MS 1.5. a nevím přesně kdy byla ovulace ale počítám +- 13 - 14.5 a HCG 4-tý den po vynechání 392,4 ![]()
Tak mi vzali krev a dnes odpoledne by mi měla volat sestička… ![]()
to jsem zvědavá jakou budeš mít hodnotu… pořád nevím, jestli to mám v normě…
a v kterém by jsi měla být tt???
Držím palečky… ![]()
Ahoj Lucí, tak jak to s tebou vypadá, od rána na tebe vzpomínám, už víš ty výsledky HCG? Lucka
Luci, děkuji že na mě mysíš, ale nemám, sestřička mi slíbila, že mi zavolá, že si vezme kartu domů a pak mi zavolá, ale nic, asi zapomněla, takže celý víkend nejistota ![]()
Ahoj kočičko, tak to si na tom, jako já…nevím, jestli si četla můj příběh…taky se mi zpozdila menzes, udělala jsem si test a vyšel mi pozitivní, šla jsem ke gynekologovi a ten mi udělal vaginální ultrazvuk a první, co řekl, že je tam cysta, ale že by tam mohlo být i těhotenství a objednal mě za 14 dní na ultrazvuk…to je 9.6.-ve středu v 7hodin ráno…od tý doby jsem si udělala další tři testy, dneska taky a všechny jsou pozitivní…taky čekám a doufám a hrozně se bojím, jaký ortel na mě ve středu čeká…takže úplně chápu tvoje obavy a pocity… Doufám a moc si přeju, aby se nám ta nejistota a obavy oběma vyplatili a byli jsme odměněný krásnou fotečkou z ultrazvuku…
Lucka
Ahoj Lucinko, tak mě dneska volala sestřička a její slova byli: Máte tam zvýšené HCG, berte to jako začínající těhotenství a gratuluji.
Tak snad to bude ok
Tobě to taky dopadne dobře, myslím na Tebe ![]()