Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj. Prosím o radu kam zajít na odběr krve v Ostravě, aby mi potvrdili nebo vyvrátili těhu… Vyšly mi pozitivní testy - většinou hodně slabé a na kontrolu mám jít až za týden!!!
A to čekání bohužel nevydržím!!!
Mám i příznaky - bolest břicha, hodně citlivá prsa… Jen doufám, že si to jen nevsugerovávám… ![]()
Moc děkuji.
vvvv já si myslím, že třeba fakultka bude mít laboratoř. Zkus se zeptat tam. Jinak mě nic nenapadá, nejsem přímo z OVY.
Přiznám že s tím nemám žádné zkušenosti, vždy jsem se odběru krve vyhýbala jak čert kříži… Ale to čekání je hrozné…
Myslíš, že tam můžu jen tak přijít a říct aby mi vzali krev a udělali test? ![]()
ja byla na stare poliklinice v Porube,ted je to Mepha centrum,sla jsem tam rano,rekla ze chci testy na zjisteni tehu,zaplatila jsem cca 150-200kc a po jedne jsem si volala pro vysledky.
jinak si myslim ze muzes jit snad na kazdou polikliniku kde maji krevni laborator a nechat si tyto odbery jako samoplatce udelat.
zajdi si na oddělení Nukleární medicíny ve Fakultce, tam ti krev odeberou i vyšetří - mají i pro samoplátce
http://www.fno.cz/…iciny/sluzby
až dole na stránce - těhotenský test z krve ![]()
je to nově opravená budova na druhé straně areálu - blízko autobusové zastávky K Myslivně
ahoj vůbec nemusíš nalačno
ještě můžeš zajít na diagnostické centrum naproti nové radnice ![]()
nebo do krevního centra MNOF
tak hodně štěstí
Holky už ti všechno napsaly
Já jen přeji hodě štstí ať krev výjde pozitivně!!!!
já jsem byla ve Vítkovické nemocnici a výsledek jsem měla snad za hodinu hotový
ve Vítkovicích? tam bych asi zašla taky, mám to nejblíž… Odpoledne mě asi nevezmou co? a nevíš nějaký kontakt na ně, že bych si tam zavolala??? Moc děkuji… ![]()
kontakt nevím ale když so dáš do googlu vítkovická nemocnice tak ti určitě vyjede odkaz a telefon tam určitě najdeš taky.
Taky držím palečky,ať to vyjde pozitivně!!
Pak písni jak jsi dopadla… ![]()
tak tam jdu zítra ráno… Díky moc za podporu, je mi hned líp, když to můžu s někým probrat… ![]()
Nedokážu na to přestat myslet… ![]()