Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
tak jsem byla na tu krev a čekám na výsledky…
Mám strach že to nevyjde…
To čekání je hrozné, mám volat kolem poledne… ale zkusím to už v 11… ![]()
no super tak gratuluju
neboj já jsem měla strašné bolesti a tak mě doktor poslal na krev a měla jsem hcg jenom 5 a teď mám z toho Matýska určitě to výjde
Moc děkuju za podporu…
Tiše se modlím, aby bylo vše OK. a hodnota se zvyšovala… K doktorovi jdu v pondělí, tak snad mi to potvrdí… ![]()
I když mě pořád trochu straší ty slabé čárečky na testíku… ![]()
Můžeš být v klidu, já čekám dvojčátka, HCG jsem měla hodně vysoké a čárky na testíku byly hodně slaboučké, nic to neznamená. Důležité je, že tam jsou ![]()
@vvvv Ahoj prosim muzu se zeptat kde v te vitkovicke nemocnici ta laborka je? A nemas nejakej kontakt? Na netu jsem nemohla najit cislo primo na tu laborku taky bych si tam potrebovala zajit na krev uz to nejak nemuzu vydrzet dekuji za odpoved
No teď nevím, protože když jsem tam byla tak byla hned v první budově napravo, ale ta se teď tuším komplet rekonstruuje…
http://nemocnicevitkovice.agel.cz/…ni/okbh.html
Zkus si zavolat tam, možná ti poradí.,… ![]()
@Zoie - Ahoj prosím, tě podařilo se ti někoho v té Vítkovické nemocnici kontaktovat. Taky nad tím uvažuji. A kolik, když tak to vyšetření stojí jako samoplátce? Děkuji.
@carnation já byla nakonec v mepha centru v Porubě to je tuším platila jsem 400 výsledek pokud dojdes do 9ti vysledek jepo 14 hodine