Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj
nevím si rady, prasknul nám kondom asi před 3 týdny. dělala jsem si test neprve se objevila jen jedna čárka ale když jsem se koukal později byla tam i druhá ale slabá! Někdy mě píchá v břiše a pořád chodím na záchod, nevim jestli jsem těhotná! poradí te mi? Děkuji
Ahojky tak já bych řekla,že jsi těhu,ale stopro ti to potvrdí až gynekolog ![]()
děkuju no já si tam zajdu ale dyštak si udělam ještě jeden! ale děkuju
no měla bych jí dostat ted někdy! Ale také cítíjm pod břichem tlak tak já nevim! Nemam s tím zkušenosti
Může se taky jednat o bolesti před MS, což je normální. Za jak dlouho se ti ukázala ta druhá slabší čárka?
to nevim všimla jsem si jí náhodou ale menstruační bolest to není jen mě tam občas píchne když se pohnu a nebo jen tak !
Jedině si zkus udělat testík znovu a uvidíš taky, jestli dorazí MS. Může to být taky způsobeno stresem, že vám praskl kondom, ale to musíš ještě počkat
stras to neni já bych mimink chtěla a moc! no uvidíme děkuji vám za rady a budu doufat
udělej si zítra další testík a uvidíš,jestli čárka bude silnější, jinak ti budu držet palečky aby ti to klaplo a dej vědět
ahojky tak jsem si udělala další dva testy a vyšli mi stejně ( dvě čárky a jedna světlejší u obou testů). takže asi jsem. Když to tak počítam tak jsem asi v 3 týdnu tak možná proto je to tak světlý! co vi na to?
jééééé to je super, tak to potichounku gratuluju
, jestli budeš zkoušet testík, tak zkus tak ob den, ale je to na dobré cestě ![]()
jj děkuju ale testík už asi ne dojdu si k doktorce a ta by mi měla říct jestli jsem nebo ne! tak uvidíme
Počkej jestli MS nedorazí a pak jestli nedorazí, bych se ještě testla a když vyjdou //,tak bych se objednala k dr.