Mám strach... těhotenský test

3.6.10 13:41

Mám strach...

Ahoj
nevím si rady, prasknul nám kondom asi před 3 týdny. dělala jsem si test neprve se objevila jen jedna čárka ale když jsem se koukal později byla tam i druhá ale slabá! Někdy mě píchá v břiše a pořád chodím na záchod, nevim jestli jsem těhotná! poradí te mi? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9099
3.6.10 13:47

Ahojky tak já bych řekla,že jsi těhu,ale stopro ti to potvrdí až gynekolog :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.6.10 13:53

děkuju no já si tam zajdu ale dyštak si udělam ještě jeden! ale děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
3.6.10 13:56

A co menstruace, kdy byla naposledy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.6.10 14:20

no měla bych jí dostat ted někdy! Ale také cítíjm pod břichem tlak tak já nevim! Nemam s tím zkušenosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1441
3.6.10 14:23

Může se taky jednat o bolesti před MS, což je normální. Za jak dlouho se ti ukázala ta druhá slabší čárka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.6.10 14:24

to nevim všimla jsem si jí náhodou ale menstruační bolest to není jen mě tam občas píchne když se pohnu a nebo jen tak !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1441
3.6.10 14:28

Jedině si zkus udělat testík znovu a uvidíš taky, jestli dorazí MS. Může to být taky způsobeno stresem, že vám praskl kondom, ale to musíš ještě počkat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.6.10 14:32

stras to neni já bych mimink chtěla a moc! no uvidíme děkuji vám za rady a budu doufat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1441
3.6.10 14:38

udělej si zítra další testík a uvidíš,jestli čárka bude silnější, jinak ti budu držet palečky aby ti to klaplo a dej vědět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.6.10 14:43

jj mocinky děkuju a neboj dám vědět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.6.10 10:13

ahojky tak jsem si udělala další dva testy a vyšli mi stejně ( dvě čárky a jedna světlejší u obou testů). takže asi jsem. Když to tak počítam tak jsem asi v 3 týdnu tak možná proto je to tak světlý! co vi na to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1441
4.6.10 10:58

jééééé to je super, tak to potichounku gratuluju :kytka: , jestli budeš zkoušet testík, tak zkus tak ob den, ale je to na dobré cestě :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.6.10 11:05

jj děkuju ale testík už asi ne dojdu si k doktorce a ta by mi měla říct jestli jsem nebo ne! tak uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1441
4.6.10 11:14

Počkej jestli MS nedorazí a pak jestli nedorazí, bych se ještě testla a když vyjdou //,tak bych se objednala k dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí