Mám strach... těhotenský test

Napsat příspěvek
Velikost písma:
931
1.1.15 17:56

Tak si ho kup v tescu a zaplat na beruskach. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
1.1.15 18:00

Pokud si dostala MS, tak je těhotenství dost nepravděpodobný. nicméně obavu z koupě chápu, taky mi to napoprvý vůbec nešlo přes jazyk :oops: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
1.1.15 18:01

Myslím si, že těhotná nejsi. Těhotenský test si můžeš koupit v supermarketu, nebo na internetu (tam se ti to ale prodraží o poštovné).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.1.15 18:05

Moc děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
704
1.1.15 18:21

Tak jak pisou holky. a nebo neni problem nekoho pro ten test poslat ne? treba potencialniho otce ne? chlap si myslim ze by byl vic vyjukanej z predstavy decka nez ty, takze urcite ochotne rad popelasi do lekarny pro testik, nez aby bylo pozde a musel bejt tatka :D

ja osobne kdyz jsem prvne potrebovala tehotensky test, tak jsem taky byla tak ve stresu ze jsem nebyla schopna si ho koupit. tak jsem tam prave poslala pritele, a ten slapal jak hodinky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
4.1.15 11:27

Hezký den,
ráda bych využila diskuzi a chtěla bych se zeptat, zda někdo nemá podobnou zkušenost.
S přítelem se chráníme někdy s kondomem, někdy spoléháme na přerušovanou soulož. v neděli jsem dostala menstruaci, v běžném termínu, trvala „jen“ 3 dny (i když většinou ji mám třeba 4 dny a pak ještě 2 dny špiním..)v pondělí jsem začala brát HA. Poslední 2 dny se cítím unaveně, ráno mi je od žaludku na zvracení, ale nezvracím.
Myslíte si, že můžu být těhotná? test si udělám, ale do lékárny se dosstanu až zítra a pořád mi to vrtá hlavou…ty ranní nevolnosti si vysvětluji případným přežráním po vánocích..ale ta délka ms 3 dny..nevím, jestli by to mohla utlumit už ta HA, že byla tak krátká..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí