Mám strach... těhotenský test

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4.6.10 11:16

tak jo děkuju za radu jsi moc hodná děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1441
4.6.10 11:32

Není zač vůbec, od toho tu jsme. Držím ti palečky a budu na tebe myslet, až budeš něco vědět, tak napiš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.6.10 19:46

Tak jsem si dnes dělala další test a vyšlo mi to stejně a dokonce obě čárky byly tmavší! Tak už jsem si 100% jistá! Ted si dojdu už jen na kontrolu k doktorovi a bude to OK!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verona
7.6.10 14:08

A proč používáš kondom, když chceš mimi? Jinak gratuluji :kytka:

• Citovat
  • Upravit
1441
7.6.10 14:13

pajulinko mocinky mocinky gratuluji, super. Kolikátý den tedy jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.6.10 19:32

Ahojky tak jsem asi v 1 měsíci. dnes jsem byla u doktora a na ultrazvujku. zatim to je jen malá kulička ale je tam! jsem ráda ale nevím jak to zvládnem s penězi. snad to dobře dopadne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1475
10.7.10 07:55

aHOJKY GRATULUJI!!!!!CHCI S EZEPTAT MÁ MIMI UŽ SRDÍČKO? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1475
10.7.10 08:06

JEN MI JE DIVNÉ TO ŽE CHCEŠ MIMINKO A POUŽÍVÁŠ KONDOM :huban: TO NECHÁPU

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.1.15 17:43

Strach

Omlouvam se ze to pisi sem ale jsem na těchto stránkach nova a potřebuji nutně poradit. S přítelem jsem mela 13.12. Muj prvni styk ale byl bohuzel nechráněný. Muj posledni styk s nim byl 27.12… Ano vim ze to byla chyba ale uvedomila jsem si to az ted, dítě nechci jsem na vysoké skole tak se mi to vubec nehodí.. Ale vim ze to muze nastat.. A jsem na to připravena ale test do lékárny je mi nepříjemné si to koupit.. Menstruaci jsem ale dostala ted 31.12 a pokračuje mi ale pred ni jsem dva dny trochu spinila tak se chci zeptat co si o tom myslíte a jestli se vam to také nestalo… Prosim potrebuju spíše uklidnit a ne aby me nekdo odsuzoval vim ze to byla chyba ale vratit to nejde.. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
1.1.15 17:48

Stydíš se jít do lékárny a říct „Prosila bych těhotenský test“? :-D Tak si ho objednej v nějakém lékárnovém eshopu :nevim: My tě tady neuklidníme, protože těhotná klidně být můžeš. A taky nemusíš.

Příspěvek upraven 01.01.15 v 17:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997

Kdybych dostala menzes, byla bych v klidu a ten test bych si zitra stejne koupila. Pro sichr.
O tom, ze na VS uz bys o antikoncepci mela neco vedet, to asi psat nemusim ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309

@janaloustova12
A o co ide?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
931
1.1.15 17:49

@janaloustova12 ja myslim, ze nejspis tehotna nebudes. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
1.1.15 17:50

@janaloustova12 že bys byla těhotná je nepravděpodobný, když jsi to normálně dostala :) ale jestli jsi z toho tak vyjukaná, tak si pro klid duše ten test udělej… jestli je ti blbý jít pro něj do lékárny, tak ho třeba můžeš v nějakym supermarketu koupit s běžným nákupem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3110
1.1.15 17:55

@janaloustova12 jo napriklad v kazde drogerii (DM, Teta…) je prodavaji. V dnesni dobe neni duvod stydet se pri nakupu tehotenskeho testu. Zadna prodavacka/lekarnice nevi a ani neresi, zda chces nebo nechces byt tehotna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí