Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky vsem,chtela bych se pridat k tem,co tez maji problem s tehu testem,mam zpozdeni tyden,ale na tehu testu mam neg. Mam jeste pockat,nebo co dal..?mate zkusenosti..? ![]()
jenny musíš ještě počkat, jestli jsi těhu, tak se to na testech nemusí ukázat hned, znám ženský, kterým se to neukázalo a byly už ve 4.měsíci, tak můžeš zatim být v klidu, jestli plánujete mimčo, tak je to zatím dobrá zpráva, ale zkoušej testík další den a uvidíš, nebo si zajdi na krev a tam ti zjistí hodnotu hcG
denčaaa píše:
jenny musíš ještě počkat, jestli jsi těhu, tak se to na testech nemusí ukázat hned, znám ženský, kterým se to neukázalo a byly už ve 4.měsíci, tak můžeš zatim být v klidu, jestli plánujete mimčo, tak je to zatím dobrá zpráva, ale zkoušej testík další den a uvidíš, nebo si zajdi na krev a tam ti zjistí hodnotu hcG
Urcite nic jineho nez cekani mi nezbyde..ale budu prubezne informovat.Dekuji za reakci..pokud nekomu to trva tak dlouho,tak to ja muzu bejt jeste klidna..spis bych chtela ze zvedavosti vedet hned jak to je.. ![]()
to bohužel nejde, vím třeba podle sebe, že kdy mám ovu a zkoušíme to
, tak nejradši bych věděla hned, jestli to klaplo nebo ne
, tak to ty jsi na tom ještě líp. Tak písni, až budeš něco vědět
urcite napisu asi to nevydrzim a hned zitra probehne dalsi tehu test.. ![]()
jenny:a jaké používáš testy?já mám teď zpoždění 2 dny testovala jsem se mamatestem a byl čistej jak padlej sníh
přitom na sobě cítím nějaké změny ale nevím jestli si to nevsugerovávám
S tím čekáním tě chápu my máme malého prcka (viz metřík) a taky bych ráda věděla co se se mnou děje
Ahojky,jasne ze jsem nevydrzela,ale opet negativni,ja uz tomu nerozumim,mam digiralni test CLEARBLUE,ale asi je to pekny … No pockam,povalim koupit dalsi,ale tentokrat uz nejaky normalni..Tim ze jsem v zahranici tak moc moznosti nemam nez cekat..ale to cekani je nekonecne,to jsme si jeste naplanovali dovolenou,ale tede muzim pockat co bude,abych vedela jak dal..ci letet letadlem ci jet autem,no jsou to komplikace..Letadlo by nemuselo vadit kdyz jsou to zacatky..?nebo snad ano?ovsem jestli se to podari.. ![]()
S tím ti neporadím, jen vím, že letadlem se nemá v 7. měsíci, ale nevím, jestli je tomu tak i na začátku těhotenství.
Nemáš možnost tam jít ani na krev?
moznost?no to nevim jak to tu chodi,vim ,ze pokoud jsi tehotna tak te zaregistruji as po 12tydnu..ale jestli jen tak mi udelaji test tak to netusim.citim se ale unavena..ruzne priznaky asi mam,ale nevim ted jestli to nemam vsugerovane jestli si neco nenamlouvam tim,ze testy jsou stale negativni..z krve to trva jak dlouho nez reknou vysledek?uz jsem docela zoufala,chtela bych vedet duvod proc mam tyden zpozdeni a ci je to tim ,ze jsem tehu..
no krev? Nemáte tam nějakou polikliniku,zeptáš se, kde dělají testy na krev, oni ti udělají test a do pár hodin bys měla vědět, jestli se ti hodnota hcg zvýšila.
Nevím kolik to stojí tam, ale tady kolem 200,– a za chvíli víš aspoň něco
no zacnu po tom patrat,asi by to byla nejlepsi varianta..aby clovek vedel..
a ty uz planujes dlouho?
My to zkoušíme teď 4 měsíc,ale brala jsem předtím 10 let HA,takže ty 3 měsíce si myslím, že se tělo muselo vyčistit, jelikož až tento měsíc pociťuji, že dochází u mě k ovu, takže s manžílkem to zkoušíme každý den, tak snad to klapne.
A vy jste to plánovali?
tak budu drzet pesti!!!!
my tez jsme to planovali,kazdy den jsme to zkouseli,tak snad se podari..
manzel se tez nemuze dockat as mu reknu,ze jsem tehu..nekolikrat dene si volame a pokazde se zepta ci neco vim..a to ja jsem doma a on v praci..a pta se me i kdyz ja jsem v praci,no sranda.. ![]()