Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jinak všem ostatním snažilkám taky držím palečky a přeju co nejdřív vysněné // ![]()
ahojky ja mam podobny problem pred asi 4 dnema jsem si delala test a vysel mi negativni ms stale neprisla muzu se zeptat kdyz je mi uz pres tyden na zvraceni porad me pali zaha mam strasny navaly horka a poboliva me casto v podbrisku je pravdepodobne ze jsem tehotna??vubec tomu nerozumim strasne me zmatl ten test tak opravdu nevim ![]()
ja jsem tez vysadila anti ke konci dubna v dubnu jsem jeste dostala MS a od te doby nic ..nemam se ani kde poradne poptat jen na netu,ale dnes jsem byla ve mestew a v jednom obchode co jsem tam vlezla mi neco brutalne smrdelop a jinak tam chodim nakupovat a nikdy jsem to necitila mam citlivej nos,mam naval tepla,spim jak dite no..jen chybi //
ahojky no na // cekam strasne dlouho ted pred 4 dnema jsem si delala testik a nevysel
ale v jinych diskuzich jsem si cetla vsechn mozny priznaky a odpovidalo by to tomu ze jsem tehotna ale opravdu nevim no po vikendu budu nejspis znovu testovat tak uvidim ale fakt nevim ![]()
mrkněte tady je podobná diskuse :
https://www.emimino.cz/…-tehu-38475/
některý holky tam píšou, že tt měly negativní, přesto těhu byly..tak nevím, možné je opravdu všechno ![]()
Zdendisek těhu můžeš být, test ti nemusí ukázat //, znám případy, které byly v 4.měsíci a test jim nic neukazoval.
A když máš takovéto příznaky a MS není, tak to vypadá, že těhu jsi.
Zajdi si k dr. a nebo, jestli chceš vědět co nejdřív co a jak, tak jdi na krev, tam ti ještě ten den řeknou, jestli se ti zvýšila hladina hcg a podle toho uvidíš.
tak držím palečky ![]()
ta ospalost to jo porad bych jen spala kolikrat si jen lehnu a za chvilku spim no citlivej nos to zatim nemam ale porad je mi na zvraceni a chodim kazdou pul hodinu na zachod ale //nikde nevim je to divny fakt
jenny píšeš, že HA jsi vysadila koncem dubna, také je možné, že tělo reaguje na to, že už nebereš HA, tím pádem se ti musí srovnat cyklus, ale je též možné že těhu být můžeš, tak ti budu držet všechny palečky i na nohou, aby ti to vyšlo
tak dekuji no nevim no vlastne krev mi brali 4 dny pred ocekavanou ms a nic taky sem si rikala ze jo to blbost aby se tam neco objevilo ale nejsem si jista ja vim je to hloupa otazka ale je mozne uz to takhle dopredu v edet??
Daniella já už mám vysazenou antikoncepci 4 měsíc, a mimčo nikde, první dva měsíce 28.cyklus a třetí měsíc najednou 31, myslela jsem, že už jsem těhu, bohužel ta potvora dorazila. Nyní jsem v očekávání, jsem v 15.den cyklu, ovu proběhla, ale stále zkoušíme, nemůžu se dočkat dne, kdyby budu moct testovat.
Vám holky držím palce, at vám to vyjde //
Já testovala už 10 dní po OVU a od té doby každý den…na nic jiného nedokážu ani myslet, to čekání je nekonečný.
Nedokážu si představit, takhle čekat několik měsíců..i dýl..to musí být hrozný
.
Denčo tak džím palce ![]()
holky tady máte názornou tabulku, kdy se dá poznat z krve hladina hcg
Od PM (mIU/ml)
3 týdny 0 – 5
28 dní (4t) 3 – 426
35 dní (5t) 18 – 7,340
42 dní (6t) 1080 – 56,500
49 – 56 dní (7–8t) 7,650 – 229,000
57 – 78 dní (8–11t) 25,700 – 288,000
79 – 100 dní (11–15t) 1 3,300 – 253,000
Druhý trimester 4060 – 65,400
Třetí trimester 3640 – 117,000
to je fakt ja kdybych mohla tak testuji kazdy den neco tam uvnitr mi rika ze tehotna jsem ale ten test a mam silny vytoky ty jsem nikdy pred tim nemela nebo cmela ale ne takovy a tak silny kdyz jdes na krev platis neco?? a to si muzu zajit i normalne do nemocnice??
tabulka je sice hezká, ale u každého stoupá hladina HCG jinak pomalu.