Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
takže před 3mi dny, chápu to dobře?
To se mi zdá na nějaké příznaky ještě trochu brzo, nějakou dobu trvá, než se oplodněné vajíčko v děloze uhnízdí.
I když všechno je možný.
Holky kdo máte zkušenost s tím , že vám doktor potvrdil těhotenství HCG 280 4.6., ale dnes odpo.jsem si dělala test a je stále negativní.J eto možné??
omlouvám se, že sem lezu
Palvusko podle mě je směrodatnější krev než těhu test, je spousta holek co měly těhu test negativní, ale těhotné byly, můžeš patřit mezi ně. Já bych to viděla dobře a dle mého názoru jsi těhotná, ale určitě si zajdi ještě na další krev. Jinak HCG nezmizí ze dne na den, já bych testu nevěřila, obvzláště, když máš těhu potvrzené z krve.
Pavluško mám stejný názor jako Jindřiš.
jak už jsem tady psala, kamarádka měla tt negativní taky..šla k Dr. protože jí bylo pořád špatně a až tam jí povrdily těhu. Byla už v 8 tt.
takže u každého to testy nemusí ukázat a pokud ti to Dr. potvrdil, tak těhu určitě jsi.
Gratuluju ![]()
no já vím, že je to divné, ale já se cítím jak těhu, minulé 3 měsíce to tak vůbec nebylo, nic, ale tentokrát jako bych si byla jistá, že to vyšlo. Může to být vsugerování?? Když bych šla na krev dřív, ukázalo by se už něco??? Třeba zítra 18.den cyklu, hmmm, blbost
denčaaa na krev bych šla nejdřív 7 dní po OVU.
Já s tím zkušenosti moc nemám, ale myslím, že dřív to cenu určitě nemá.
Jinak s těmi příznaky- myslím, že je spousta holek co od samého začátku vědí, že otěhotněly, prostě to nějak cítí.)
Na druhou stranu psychika dokáže hodně, takže těžko říct.
Vím, že ta nedočkavost je hrozná, ale zkus ještě vydržet.Já jsem byla taky nedočkavá, testila jsem už od pátého dne po ovu, ted vím, že to bylo zbytečně brzo.
no tak já počkám do příštího pondělka, to bude 25.den cyklu, to by se snad dalo z krve něco zjistit, a zároveň jdu k dr., tak třeba něco bude vědět i on
dencco 18.DC je blbost jít na krev, muselo by dojít k oplození vajíčka nějaký 10.DC a pak by už něco v krvi být mohlo, ale i to by bylo brzo. HCG se začíná tvořit až po uhnízdění oplozeného vajíčka do děložní sliznice a to může být 6. až 10.den po oplození vajíčka.
jo já vím, že je to blbost, ale jsem fakt nedočkavá, no půjdu příští týden, jen se už tak zvědavá, jestli jsem těhu
dencaaa a jak dlouho se snažíte? my teda zatím jen měsíc, tak si říkám, že by musel být zázrak, kdyby to vyšlo hned na poprvé, ale bylo by to hezký
![]()
teď to je 4. měsíc, takže si myslím, že to právě teď vyšlo, cítím to tak
dencoo chápu, že to chceš vědět, vzpomínám na svoje začátky
Holky přeji, ať se brzo zadaří a jsou z vás těhulky. U nás jsou ta za chvíli 4 roky snažení a možná už ani v úspěch moc nevěřím.
Jindřiš, 4 roky..to je mi moc líto, to si vůbec nedovedu představit tak dlouhé čekání na mimčo.Ale určitě se jednou zadařit musí a bude z tebe šťastná těhulka
![]()
určitě brzy budeš těhulka, budu ti držet palečky, tfuj tfuj tfuj ![]()