Čekání na test

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1441
7.6.10 17:53

co ty jak se máš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2785
7.6.10 18:02

jak se mam? no v podbřišku mě bolí pořád, ale ted už vím, že je to vším možným, jen ne těhu.takže jsem z toho přešlá, těšila jsem se.
Ty by jsi ale těhu být mohla, když je ti i na zvracení..to mezi příznaky patří.
určitě dej pak vědět, jak ti ta krev dopadla, držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1441
7.6.10 18:03

já pořád nevím, jestli jít, je možnost že tam bude aspon neco, třeba 1,2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
7.6.10 18:04

ahoj holky tak se mu no ja dneska byla 2krat :poblion: a porad me poboliva v podbrisku a jsem nafoukla jako bych byla min. v 5 mesici hele mam dotaz myslite ze je normalni kdyz mam takovej hodne tmavej vytok??zaclo mi to dneska odpoledne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1441
7.6.10 18:05

s těma výtokama vůbec nevím, taky bych potřebovala poradit, jak to má být

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
7.6.10 18:08

no tak to sme dve fakt nevim uz asi od 17:00me zaclo pichat v brisku chvilku na prave chvilku na leve nevim co je to nechci se plasit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1441
7.6.10 18:09

no mě celý den nějak nic, ale ted ležím na gauči a tak mě tam malinko píchne občas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10949
7.6.10 18:11

holky s tim vytokem nevim nevim. je snad v tehu povolenej ten bilej vytok, ale jak to doopravdy je tak to vam na 100% nereknu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1441
7.6.10 18:13

ja občas když jdu čůrat, tak mám bílý výtok, tak by to mělo být v pořádku a snad by mi to mohlo potvrzovat těhu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2785
7.6.10 18:15

tmavší výtok jako špinění pokud je jen málo by měl být normální.je to způsobené tím, jak se vajíčko uhnízďuje a narušuje sliznici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
7.6.10 18:15

no ja mela taky vzdycky bilej vytok a ted najednou tmavej tak nevim bojim se aby to nebyla mrska to by me fakt nastvalo ale nevim no zitra konecne testnu a uvidim ale myslim si ze by tam mohl byt aspon duchacek uz je to fakt dlouho no a neco tam ve me mi rika ze je tam miminkoooooooale nevim asi uz z toho blbnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
7.6.10 18:17

fakt??no tak diky ja uz nevim co si myslet holki jinak zitra testuji tak uvidim ale bojim se toho jak :cert: krize :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1441
7.6.10 18:20

já jsem se ted dívala na diskusi, kde jsou těhu, psali tam o výtocích, že prý bývá bílý v těhu, ale myslím, že i kdyby byl jiný, tak to ještě nic neznamená. Takže zachovej klid, jestli se cítíš být těhu, tak to jako znamení bude stačit, a člověk už je z toho taky stresovaný, když neví co a jak. Tak zítra napiš, jak dopadl těhu test.

já si skočím asi taky na tu krev, i když je to blbost a brzy moc brzy

budu ti držet palečky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
7.6.10 18:22

no to ja taky drzim a ty si testovala??sem na to zvedava uz mooooc chci mimi ze sem napnuta jak struna urcie dam vedet hned jak neco zjistim teda pokud neco zjistim a jestli ne tak si asi skocim taky na tu krev nebo rovnou k dr.uvidim no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1441
7.6.10 18:24

ne ještě jsem netestovala, na test je moc moc brzy, zítra budu 19.den cyklu, tak chci jen tu krev zkusit, jen tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí