Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Daniel ja jsem ted mela ovu hlen a k tomu docela silny bolesti v podbrisku. tohle jsem mela ale poprve. A predtim mam vzdy nejak 2 dny spineni. ale jen slaboucce a to pry taky zanci ovu.
Jinak beru Femigard kamaradka po nem otehotnela do 3 mesucu a to mela jit na pruchod vejcovodu. A jeji svagrova nemohla otehotnet 2 roky zacla brat tenhle ,,zazrak,, a je ted ve 2 mesici (brala ho od dubna), takze ja na nej taky spoleham ![]()
Koukám, že samý ústečačky .-) Mynžel je taky z Ústí, ale já z jižních čech, tak se sem za mnou přestěhoval. no ani se mu nedivim, já jsem s nim v ústí chvilku bydlela, ale jsem ráda, že tam nemusím bydlet i nadále.-))
zdendisku myslela jsem si ze jsi mladnounka. A po skole uz mas ne? nebo? Tak to budes mlada maminka, ale to je dobre, lepsi mlada maminka nez stara. Me je 22
niklolita no prave ze po skole nemam protoze sem rok byla na leceni pak me nechteli prijmout a ted v zari bych mela nastoupit do prvaku ale jestli budu tehu tak asi ne no
ty brdo asi hloupa otazka ale to ti nevadi ze nebudes mit zadny vzdelani?
daniella82 nikoleta holki ja sem taky z jiznich cech jindrichuv hradec ale asi nejspis v usti a nemuzu si ztezovat ani na jedon
nikolita vadi no ale zkusim to az bude mimi(teda pokud nejake bude) az bude starsi treba rok
Daniel jo jo to je ono. zitra s nejvetsi pravdepodobnosti budu testovat tak doufam ze ty // najdu kdyz beru ten Femigard.
Niki ne proti Ústí nic nemám ale radši budu v jižních čechhách..tady tolik těch ..ehm…nepřizpůsobivých neni ![]()
no tak dalkove, pri matersky. Ja mam stredni skolu a rok kurzu aj a da mi to docela fusku sehnat praci
Niki tak pak dej hlavn vědět jestli jsi těhu, já si ho kdyžtak taky pořídím .) Proto abych byla těhu udělám fakt všechno ![]()
nikolita ja si myslim ze je to narocny ale aspon neco mit musim