Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
nelik01 teda 3 deti no to si docela dobra ja chci nanejves dve i kdyz v mim veku mi prozatim bude to jedno bohate stacit ale taky chci dve nejlepe kluka a holku ale to nezalezi na me
no dvě jsou podle mě ideální..ale ani 3 by mi nevadily..možná
![]()
My jsme s bráchou od sebe 10 let a taky to neni uplně ideální..ted je mu 18..nějak si nemáme moc co říct .)
daniella82 no 10 let je hodne to ja si zkusim poridit druhy az tak za 2-3 roky nechci aby mezi nimi byl rozdil vic nez max.5 let ale co ja si tu nebudu planovat kdyz nevim co a jak radsi zustanu nohama na zemi
Zdendisek já taky měla v plánu jen 2, přítel to teď na mě vybaf-že možná i 3, prý jsme ještě mladí a člověk nikdy neví
tak je pravda že on sám pochází z 5 sourozenců..nevidí v tom nic neobvyklého ![]()
no tak já hlavně toho prvního rošťáka nemám s nynějším přítelem..
mě se moc líbí, když má někdo velkou rodinu.Kamarádka má 4 sourozence akdyž se všichni sejdou na grilovačku je to super.Kolikrát jsem tam byla s ní a vždycky jí to hrozně závidím.
jenomže v dnešní době mít tolik dětí je taky hodně o penězích.
nelik01 tak s tim mladim ma pravdu coz o to ale dneska nejni umeni mit 5 deti v dnesni dobe si myslim bohate postaci 2 tak ja sem co se tyce moji vlastni rodiny ze 6 sourozencu a z nevlastni rodiny ma jeste 3 sourozence takze toho mam taky hodne
daniella82 to mas pravdu ale fakt je to drina vidim to u segry ma 3 deti jednomu je skoro 10 druhy je 6 a nejmensimu budou 4 a mam co delat aby to zvladla
Daniella, tak s těmi penězi máš bohužel krutou pravdu
a je to k vzteku
ale stejně mě to neodradí, si říkám jeden krk naví už do rozpočtu tolika nešahne - né tak moc jako ten první potomek
tak snad se budem mít i nadále tak aby to šlo ![]()
nelik01 tak to ti budu drzet pesti abys to zvladla a docela te obdivuji uz takhle se bojim co ceka me a pri predstve dalsich 2 rostaku no…klobouk dolu
já třeba ani nevím jaké jsou náklady tak v průměru na měsíc na jedno mimčo.Nelík jak to máš Ty? Já jsem to zatím teda neřešila, myslím, že vždycky se to nějak zvládnout dá.
Zdendisek já mám 1 vlastního bráchu a pak nevlastní ségru a bráchu který jsem poznala až v 15.. a do dneška mě to strašně štve..se ségrou jsme jedna ruka a pořád jedna k druhé jezdíme nebo si dáváme někde spicha a to od sebe bydlíme 30 km a brácha jezdí každých 14 dní na návštěvy a druhej brácha je tu skoro pořád..si nedokážu představit že bych neměla tolika sourozenců
![]()
daniella82 to mas pravdu ono vsechno jde pokud se chce no myslim si ze na mesic to zas tolik byt nemusi ono asi zalezi na tom jak stary to dite je a kolik toho potrebuje
myslim si to ale kdyz tak me opravte