Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
v 7tt brzo??to je divny me to prijde tak akorat no nevim nejsem doktor ja pockam jak mi zitra vyjde ten test a pak si tam zajdu tak za tejden
já jsem hypochondr
Jak bych našla // , byla bych u Dr. hned druhý den, chtěla bych vědět, jestli je vše v pořádku a ten test se třeba nespletl ![]()
daniella82 no teda ty si netrpelivka vid to ja jako taky jo ale asi bych vyckala nejakou tu chvilku
zdnedisku tak zitra rano na sebe budeme myslet a drzet si navzajem pesticky aby nam ty // vysli. a kdy jsi mela posledni MS (datum?) to uz je vlastne dlouho vid.
delam recepcni na golf. hristi, dnes tu byla nuda. zitra zase dvanactka a pak dva dny volno.
nikolita tak to jo to se tesis na to volno co?to ja mam volno kazdej den ale uz me to nebavi se nudim nejradsi bych sla taky nekam do prace
na volno se 100% tesim jeste aby nedorazila mrska a ja se mohla koupat u tchanovcu v bazene. I kdyz pouzvam tampony, tak je mi to vzdycky bly k nim chodit do bazenu kdyz to mam. A kolik ti je let?
zdendisek já mam ted taky volno každý den:) prvních pár dní to šlo, pohoda…ted už se nudim taky teda
no ja na sobe ovu obvykle nepoznam obcas mam v dobe ovu strasny bolesti hlavy