Čekání na test

Napsat příspěvek
Velikost písma:
324
17.6.10 19:36

nelik01 tak to gratuluji me to nejde porad se snazim ale vzdycky musim jit a zat si aspon 1 no doufam ze ted uz ti to vyslo budu moc drzert palecky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1402
17.6.10 19:41

děkujíí, já budu držet palečky ať s tím kouřením sekneš :kytka:
ségře pomohlo až video kde viděla mimčo v děloze jak si při každým šluku chytne a přiškrtí pupeční šňůru aby se k němu ten bordel nedostal
Ty mimča to prý hodně vnímají - tak posílám hodně síly abys to překonala :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
17.6.10 19:45

nelik01 no tak dekuji no pokusim se to omezit na minimum myslim si ze se mi jen tak uplne prestat nepovede

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1402
17.6.10 19:47

ale povede, chce to jen silnou vůli :wink: :kytka: uvidíš že to časem půjde..a třeba ti t přestane chutnat tak jako mě :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
17.6.10 19:50

no tak v to doufam uvidim jak to pujde a ono hlavne chtej zdrazovat cigarety a tabak takze budu muset prestat i co se tyce financniho hlediska

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1402
17.6.10 19:52

jj, taky mám teď o dost víc pěněz :mrgreen: , aspoň budu moc nakupovat hadříky :dance: jak na sebe tak na prcka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
17.6.10 19:54

presne tak moc se na to tesim ale chci jeste tak mesic pockat s tema nakupama dokud nebudu vedet co to je abych neco nekoupila a pak nezjistila ze se mi to vubec nehodi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1402
17.6.10 19:59

tak to já taky nebudu nakupovat hnedka..ale určit si neodpustím něco koupit před tím než budu vědět co to bude - navíc bílá neuškodí ani holčičce ani klukovi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
922
2.1.14 09:14

Ahojky holky… byla sem teď na gyndě tak mě vyšetřil a poslal na krev… tak příští týden budu vědět… bud pry tj klasika hormon. nerovnováha a tudíš mi pak něco na to napíše… nebo těhotenství, nebo mimoděložní těhotenství takže zase nejsem moudřejší že prý podle krve mi udělá ultrazvuk takže zase jen počkat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí