Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
nelik01 tak to gratuluji me to nejde porad se snazim ale vzdycky musim jit a zat si aspon 1 no doufam ze ted uz ti to vyslo budu moc drzert palecky
děkujíí, já budu držet palečky ať s tím kouřením sekneš ![]()
ségře pomohlo až video kde viděla mimčo v děloze jak si při každým šluku chytne a přiškrtí pupeční šňůru aby se k němu ten bordel nedostal
Ty mimča to prý hodně vnímají - tak posílám hodně síly abys to překonala
![]()
nelik01 no tak dekuji no pokusim se to omezit na minimum myslim si ze se mi jen tak uplne prestat nepovede
ale povede, chce to jen silnou vůli
uvidíš že to časem půjde..a třeba ti t přestane chutnat tak jako mě ![]()
no tak v to doufam uvidim jak to pujde a ono hlavne chtej zdrazovat cigarety a tabak takze budu muset prestat i co se tyce financniho hlediska
jj, taky mám teď o dost víc pěněz
, aspoň budu moc nakupovat hadříky
jak na sebe tak na prcka ![]()
presne tak moc se na to tesim ale chci jeste tak mesic pockat s tema nakupama dokud nebudu vedet co to je abych neco nekoupila a pak nezjistila ze se mi to vubec nehodi
tak to já taky nebudu nakupovat hnedka..ale určit si neodpustím něco koupit před tím než budu vědět co to bude - navíc bílá neuškodí ani holčičce ani klukovi ![]()
Ahojky holky… byla sem teď na gyndě tak mě vyšetřil a poslal na krev… tak příští týden budu vědět… bud pry tj klasika hormon. nerovnováha a tudíš mi pak něco na to napíše… nebo těhotenství, nebo mimoděložní těhotenství takže zase nejsem moudřejší že prý podle krve mi udělá ultrazvuk takže zase jen počkat ![]()