Čekání na test

Napsat příspěvek
Velikost písma:
324
8.6.10 16:23

nikolita nevim nejak mi nejni dobre tak sem rasi zustala doma n kompu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10949
8.6.10 16:24

no koukam ze ted slunicko nejak nestviti, ale stejne je krasne :dance:
a uz mas vymysleny jak reknes pritelovi ze jsi tehu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
8.6.10 16:26

nikolita no nemam zatim jsem nad tim nepremyslela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1402
9.6.10 16:27

Ahoj holky, tak jak je dneska? to je vedroo co? sem se teď přihnala buřina tak tu prší, ale nepozoruju že by se nijak zvlášť ochladilo- chjo :roll: tak to aspoň pročistí vzduch. a co ty Zdendisek už jsi testla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
9.6.10 19:17

nelik01 no ja testovat nebudu v pondeli jdu k dr.do isti tak si pockam no tady v jindrichaci je to zatazeny ale horko je strasny sem se ted vecer byla projit a myslela sem ze umru horkem a jeste ke vsemu trpim tema silenyma navalama horka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1402
9.6.10 19:29

tak tady už je zase azuro a pařák :roll: Tak já myslela že už se dneska dočkáme jak si dopadla a nic :mrgreen: určitě nejsem jediná co umírá zvědavostí :lol: tak na tebe aspoň budem v pondělí myslet a držet palce :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
9.6.10 19:30

nelik01 to vis vasd pekne napinam no ale sebe taky nevim chtela sem si testik udelat ale pak sem si rekla ze kdyz jdu v pondeli k dr.tak pockam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10949
11.6.10 08:20

Zdendisku tak to te obdivuju netestovat. Porad to odkadas a pekne me s tim stves :cert: (myslim to v dobrem)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
11.6.10 09:58

nikolita ja vim ale neboj v pondeli to uz budete vedet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1402
11.6.10 10:08

Ahojte holky, a přeju krásné dopoledne :dance: tak jakpak vám dneska je? ja se teda moc nevyspala - to horko v noci bylo šílený :pocitac: normálka jsem spala naostro :oops: a ještě odkritá. A akorád jsem poštípaná od komárů :roll: tak doufám že už to bude dneska lepšíííí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10949
11.6.10 10:30

Neliku no dnes a cely vikend budu v praci od 7-20 takze se mam nic moc. Ale mam novinku, jeste porad jsem to nedostala. Ale zatim testovat nechci, ale snad to bude tehu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1402
11.6.10 10:38

8-o tak to ti vůbec nezávidím - teda tu práci :-P by mě asi kleplo. A jinak teda uz můžu pomaloučku gratulovat ne? :-D taková doba a ms pořád nikde..tak to ti držím palce, všechny čtyři :mrgreen: Já si musím ještě počkat do příštího týdne..má mrška přijít mezi 16-18 jestli se mi to teda celý zase nerozhodilo :roll: tak musím jen doufat - ještě týden čekání :zed: mě jeb… :-P :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10949
13.6.10 08:26

tak holciny, chtela jsem vas prekvapit dnesni dobrou zpravou, tak jsem si udelala test, ale co se nestalo. cekam cekam a vidim jen kontrolni / tak jsem byla trosku zklamana :-( pak jsem se podivala asi tak za ty 4 minuty od testovani a byla tam slaboulilicka druha / :lol: zatim se nechci moc radovat, protoze se muze jeste stat cokoliv, ale na to radeji nemyslet. Doufam, ze tohle mimi, ktery ve me poroste bude v poradku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1402
13.6.10 12:31

Nikolita tak to moooooc gratuluju :-D a držím palečky ať se mimi drží tam kde má :palec: to je paráda, já ti tak závidím :zed: chci taky :-P doufám že se tam taky někde zabydluje :mrgreen: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10949
13.6.10 12:32

a kolikaty DC jsi? nam se to ted povedlo za 3 mesice. Vlastne se snazime od 15.3. a dnes je 13.6. a uz jsem nasla //. ale prisuzuju to Femigardu, ktery jsem pocitve brala skoro 2 mesice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí