Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
nikolita nevim nejak mi nejni dobre tak sem rasi zustala doma n kompu
no koukam ze ted slunicko nejak nestviti, ale stejne je krasne ![]()
a uz mas vymysleny jak reknes pritelovi ze jsi tehu?
Ahoj holky, tak jak je dneska? to je vedroo co? sem se teď přihnala buřina tak tu prší, ale nepozoruju že by se nijak zvlášť ochladilo- chjo
tak to aspoň pročistí vzduch. a co ty Zdendisek už jsi testla?
nelik01 no ja testovat nebudu v pondeli jdu k dr.do isti tak si pockam no tady v jindrichaci je to zatazeny ale horko je strasny sem se ted vecer byla projit a myslela sem ze umru horkem a jeste ke vsemu trpim tema silenyma navalama horka
tak tady už je zase azuro a pařák
Tak já myslela že už se dneska dočkáme jak si dopadla a nic
určitě nejsem jediná co umírá zvědavostí
tak na tebe aspoň budem v pondělí myslet a držet palce ![]()
nelik01 to vis vasd pekne napinam no ale sebe taky nevim chtela sem si testik udelat ale pak sem si rekla ze kdyz jdu v pondeli k dr.tak pockam
Zdendisku tak to te obdivuju netestovat. Porad to odkadas a pekne me s tim stves
(myslim to v dobrem)
Ahojte holky, a přeju krásné dopoledne
tak jakpak vám dneska je? ja se teda moc nevyspala - to horko v noci bylo šílený
normálka jsem spala naostro
a ještě odkritá. A akorád jsem poštípaná od komárů
tak doufám že už to bude dneska lepšíííí ![]()
Neliku no dnes a cely vikend budu v praci od 7-20 takze se mam nic moc. Ale mam novinku, jeste porad jsem to nedostala. Ale zatim testovat nechci, ale snad to bude tehu
tak to ti vůbec nezávidím - teda tu práci
by mě asi kleplo. A jinak teda uz můžu pomaloučku gratulovat ne?
taková doba a ms pořád nikde..tak to ti držím palce, všechny čtyři
Já si musím ještě počkat do příštího týdne..má mrška přijít mezi 16-18 jestli se mi to teda celý zase nerozhodilo
tak musím jen doufat - ještě týden čekání
mě jeb…
![]()
tak holciny, chtela jsem vas prekvapit dnesni dobrou zpravou, tak jsem si udelala test, ale co se nestalo. cekam cekam a vidim jen kontrolni / tak jsem byla trosku zklamana
pak jsem se podivala asi tak za ty 4 minuty od testovani a byla tam slaboulilicka druha /
zatim se nechci moc radovat, protoze se muze jeste stat cokoliv, ale na to radeji nemyslet. Doufam, ze tohle mimi, ktery ve me poroste bude v poradku.
Nikolita tak to moooooc gratuluju
a držím palečky ať se mimi drží tam kde má
to je paráda, já ti tak závidím
chci taky
doufám že se tam taky někde zabydluje
![]()
a kolikaty DC jsi? nam se to ted povedlo za 3 mesice. Vlastne se snazime od 15.3. a dnes je 13.6. a uz jsem nasla //. ale prisuzuju to Femigardu, ktery jsem pocitve brala skoro 2 mesice