Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
teda no ja si to taky nedovedu predstavit sem zvykla s tou nevlastni segrou si taky strasne rozumime hodne mi pomohla a pomaha i nadale nevim co bych si bez ni pocala
daniella, tak od miminka si to nějak nepamatuju, ale dokud kolíš je to luxus-jseš chodící jídelna
co malej povyrost zvedli se náklady zhruba o 2-3000 tisíce na měsíc..i s oblečením a plenama..ale hodně jsem toho dostala od známích
Nelík a co nějaké ty náklady v těhotenství? počítám, že tak do 15-20 tis? těhu oblečení, nějaké náklady u doktora, krémy na strie atd..
vždyť já brala svojí první mateřskou 2500 kč a s přídavkama mi to dělalo 3800 a vyžila jsem..je fakt že jsem bydlela u rodičú a neplatila nájem,ale ty peníze pro prcka a mě stačili
teď je sice vše dražší, ale je i víc peněz ![]()
daniella tak to nevííím
jsem v 6 měsíci když mi začal růst pupík šla ležet na rizikové do nemocnice. Takže v tom ti neporadím
takže jsi vlastně na tom ušetřila ![]()
a to jsi byla v té nemocnici až do porodu? to musí být hrozný teda, to bych se tam asi zbláznila..ono i takhle doma to je občas na palici.)
no sem zvedava na sebe nevite holki kolik je ted materska a porodny??
Daniella, jj bylo to na hlavu - bych to nikomu nepřála brrrr, hrozná nuda a nic nemůžeš dělat, a když pak dostaneš na pokoj nějakou pipinu( já jí tam měla 14 dní) to je pak skoro na sebevraždu
![]()
no asi jo uz ted se nudim jako blazen a az budu snad na matersky to nevim co budu delat
Zdendisek mateřskou myslim budeš mít 3800 a přidavek na dítě je 600- myslim
porodný 13 000
Nelik pro mě bude hrozných i těch pár dní v porodnici po porodu. Si budu muset zaplatit tady v Jindřicháči nadstandard, abych byla sama..já celkem těžko snášim být s někým uplně cizím 24h denně ![]()
Nelik myslím, že bude mít 6700 kč.A je jedno, že ještě nepracovala.Já jsem se na toto ptala, protože momentálně taky nepracuji a řekli mi, že to bude těch 6700.