Čekání na test

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1402
16.6.10 15:05

Nikolita tak to nemam :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2785
16.6.10 15:07

fotka nenín důležitá, hlavně že tam ty // jsou .-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
komičová
16.6.10 15:10

Ahoj holky, tak já jsem znovu testovala dneska ráno a je to úplně jasný. Jsem těhotná. Akorát mě pořád tak divně pobolívá břicho a jsem unavená. :-) Ale jinak dobré, trochu atrach a obavy, ale to k tomu asi patří :lol:

• Citovat
  • Upravit
10949
16.6.10 15:28

kimičova tak to gratuluju :kytka: me taky poboliva v pobrisku a jsem unavena. Jo a porad mam na neco chut. Ja to mam ale blby v tom ze pracuju dvanactky a nekdy tu zkejsnu u 14 hodin. Je to hruza. Dnes jsem ale vazne unavena. A kdy pujdete k dr? ja se jdu pristi tyden zeptat kdy se mam objednat, hlavne mam v lednu za sebou revizi, kterou jsem musela podstoupit, tak nevim jestli me prave dr. nebude chtit videt driv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
komičová
16.6.10 16:21

Děkuji :-) . Já jdu k doktorovi v pondělí. Pořád si připadám, jako v nějakým snu. Vůbec mi to nedochází a nemůžu tomu uvěřit. 8-o :-D

• Citovat
  • Upravit
1402
16.6.10 19:57

to je hodin 8-o jsem si šla na chvilku lehnout a spala 3 hodiny :mrgreen:
Nikolita myslím že tě bude chtít vidět dřív, už jen proto aby zjistil jestli je těhu tam kde má být :kytka:
já se obědnám až mi čárka zesílí, abych nebyla dyštak zase zklamaná :roll:
Komičová, podbřišek mě taky pobolívá, prý je to normální :wink: tak v pondělí podej info jak jste na tom :mrgreen: my jsme holky zvědavý :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
17.6.10 10:32

ahoj holky ja se omlouvam ale nemela sem cas se dostat na net jo jinka v pondeli sem byla u doktora a ten mi tehu.potvrdil takze jsem stastna zacinam 9 tyden no a co vy jak ste na tom neliku01 a nikolitko??napiste at vim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2785
17.6.10 16:36

Zdendisek, tak gartuluju :kytka: , ještě by mě zajímalo jak dopadla Denča, nevíte někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verona
17.6.10 16:48

zdendisek: moc gratuluju :dance:

• Citovat
  • Upravit
324
17.6.10 18:12

no me by to taky zajimalo jo diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1402
17.6.10 19:12

Ahoj zdendisek, taky se přidávám s gratulací :kytka: Já mám pořád na testu ducha..sice už silnějšího :think: ale pořád duch. dnes jsem trochu špinila, tak jse mi vrátila ta hrůza z minulého měsíce :cry: Ale pak to ustalo :potlesk: tak snad dobrý. Denča chce testovat až v sobotu či neděli- já bych to nevydržela :-P :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
17.6.10 19:21

nelik01 no tak nebuj jestli ti duchacek roste tak z toho urco neco bude neboj ja taky zacala spinit nez sem sla k dr.a myslela sem ze je to ta potvora a nakonec mi dr.rekla ze sem tehu tak hlavu vzhuru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1402
17.6.10 19:28

Zdendisek,taky doufám že je to ok, špinění už s bere skoro jako samozřejmost, tak si říkám že je to v pohodě :-) Ale ještě počkám až budou na testu pořádný dálnice než to oznámím své drahé polovičce 8-) z toho byl minulý měsíc špatnej snad víc než já :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
17.6.10 19:30

nelik01 vazne to ten muj uplne blaznil kdyz sem mu rekla ze bude tatka a vubec mi nechtel dovolit kourit tak sem musela potaji chjo musim to pomaloucku omezovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1402
17.6.10 19:35

to ten muj taky :mrgreen: ale sklamanej potom byl vic jak ja…tak chci počkt až to bude 100 procentní než mu to oznámím :mrgreen: a koření čoveče už jde mimo mě..jsem s tim sekla už ten minulý měsíc, a od té doby mi to nechutná :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí