Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, tak já jsem znovu testovala dneska ráno a je to úplně jasný. Jsem těhotná. Akorát mě pořád tak divně pobolívá břicho a jsem unavená.
Ale jinak dobré, trochu atrach a obavy, ale to k tomu asi patří ![]()
kimičova tak to gratuluju
me taky poboliva v pobrisku a jsem unavena. Jo a porad mam na neco chut. Ja to mam ale blby v tom ze pracuju dvanactky a nekdy tu zkejsnu u 14 hodin. Je to hruza. Dnes jsem ale vazne unavena. A kdy pujdete k dr? ja se jdu pristi tyden zeptat kdy se mam objednat, hlavne mam v lednu za sebou revizi, kterou jsem musela podstoupit, tak nevim jestli me prave dr. nebude chtit videt driv.
Děkuji
. Já jdu k doktorovi v pondělí. Pořád si připadám, jako v nějakým snu. Vůbec mi to nedochází a nemůžu tomu uvěřit.
![]()
to je hodin
jsem si šla na chvilku lehnout a spala 3 hodiny ![]()
Nikolita myslím že tě bude chtít vidět dřív, už jen proto aby zjistil jestli je těhu tam kde má být ![]()
já se obědnám až mi čárka zesílí, abych nebyla dyštak zase zklamaná ![]()
Komičová, podbřišek mě taky pobolívá, prý je to normální
tak v pondělí podej info jak jste na tom
my jsme holky zvědavý
![]()
ahoj holky ja se omlouvam ale nemela sem cas se dostat na net jo jinka v pondeli sem byla u doktora a ten mi tehu.potvrdil takze jsem stastna zacinam 9 tyden no a co vy jak ste na tom neliku01 a nikolitko??napiste at vim
Zdendisek, tak gartuluju
, ještě by mě zajímalo jak dopadla Denča, nevíte někdo?
Ahoj zdendisek, taky se přidávám s gratulací
Já mám pořád na testu ducha..sice už silnějšího
ale pořád duch. dnes jsem trochu špinila, tak jse mi vrátila ta hrůza z minulého měsíce
Ale pak to ustalo
tak snad dobrý. Denča chce testovat až v sobotu či neděli- já bych to nevydržela
![]()
nelik01 no tak nebuj jestli ti duchacek roste tak z toho urco neco bude neboj ja taky zacala spinit nez sem sla k dr.a myslela sem ze je to ta potvora a nakonec mi dr.rekla ze sem tehu tak hlavu vzhuru
Zdendisek,taky doufám že je to ok, špinění už s bere skoro jako samozřejmost, tak si říkám že je to v pohodě
Ale ještě počkám až budou na testu pořádný dálnice než to oznámím své drahé polovičce
z toho byl minulý měsíc špatnej snad víc než já ![]()
nelik01 vazne to ten muj uplne blaznil kdyz sem mu rekla ze bude tatka a vubec mi nechtel dovolit kourit tak sem musela potaji chjo musim to pomaloucku omezovat
to ten muj taky
ale sklamanej potom byl vic jak ja…tak chci počkt až to bude 100 procentní než mu to oznámím
a koření čoveče už jde mimo mě..jsem s tim sekla už ten minulý měsíc, a od té doby mi to nechutná ![]()